rajatieto.org

Astrologi Tiina Kallio, tunnettu tähtikarttojen tulkitsija ja horoskooppien laatija @ rajatieto.org - tajunnanvirta

Olen astrologian ammattilainen, jolla on kokemusta rajatiedosta jo vuodesta 1988. Käytän taivaankappaleiden liikkeitä apuna astrologissa ennusteissa sekä analyysien muodostamisessa.

Kun soitat minulle, kysyn syntymäaikasi ja -paikkasi. Myös kumppanisi tiedot tarvitaan, jos haluat kysellä itsesi ja hänen tilanteesta. Katson kartoiltanne aspektit sekä planeettojen transiitit, jotka kertovat mahdollisuuksista sekä sudenkuopista. Voit hyödyntää paremmin mahdollisuutesi, kun olet tietoinen tähtitaivaan tapahtumista.

Olen pitänyt kursseja ja minulla on myös konsultointiasiakkaita.

Olen apunasi silloin, kun etsit uutta suuntaa elämääsi.

Tiina Kallio

Astrologi Tiina Kallio, tunnettu tähtikarttojen tulkitsija ja horoskooppien laatija

Soita numeroon
09 75 195 946
(erillislaskutus, 2,34 €/min)

tai numeroon
0700 51 6456
(operaattoriveloitus, 2,39 €/min)

Olen astrologian ammattilainen, jolla on kokemusta rajatiedosta jo vuodesta 1988. Käytän taivaankappaleiden liikkeitä apuna astrologissa ennusteissa sekä analyysien muodostamisessa.

Kun soitat minulle, kysyn syntymäaikasi ja -paikkasi. Myös kumppanisi tiedot tarvitaan, jos haluat kysellä itsesi ja hänen tilanteesta. Katson kartoiltanne aspektit sekä planeettojen transiitit, jotka kertovat mahdollisuuksista sekä sudenkuopista. Voit hyödyntää paremmin mahdollisuutesi, kun olet tietoinen tähtitaivaan tapahtumista.

Olen pitänyt kursseja ja minulla on myös konsultointiasiakkaita.

Olen apunasi silloin, kun etsit uutta suuntaa elämääsi.


Palautetta asiakkailta:

kuukausihoroskooppisi on erittäin pätevä... monet muutkin horoskoopit ovat puhuneet samaa, mutta koskaan kahden ihmisen horoskoopit eivät ole sattuneet näin kohdalleen.. kyse on nyt härästä ja neitsyestä :)

Terveisin ZeroH
 - 14.03.2009


Henkilökuva


Tiina Kallio on viisikymppinen, Paimiossa asuva astrologi, joka on jo
kohta kolmen vuosikymmenen ajan perehtynyt länsimaiseen astrologiaan.
Ammatillisen osaamisen hän on vuosien mittaan saavuttanut sekä
Astrologisen Seuran järjestämiltä kursseilta, että hyvin intensiivisellä
itseopiskelulla, johon on kuulunut myös omien kurssien ja pienryhmien vetäminen.

Kiinnostus astrologiaan heräsi 80-luvulla, jolloin vielä astrologisen
kartan laatiminen vaati enemmän työtä, kuin nyt. Astrologeille ja alan
harrastajille tietokoneet ja eri ohjelmasovellukset toivatkin 90-luvulla
suurta helpotusta, kun työn tekeminen nopeutui.
Puskaradion kautta Tiina alkoi saamaan yhä enemmän ja enemmän asiakkaita, ja tällä hetkellä astrologia on hänen kokopäiväinen työnsä Tajunnanvirrassa. Kohta on kymmenen menestyksekästä vuotta tässä työpaikassa takana.

Tiinalla on astrologina tärkeä rooli ja vastuu asiakkaiden eri
elämäntilanteiden tarkastelussa. Vuosien varrella on palaute ollut
positiivista, ja hänellä on monta kanta-asiakasta, jotka soittelevat
säännöllisesti kuullakseen, mitä on tulossa. Monet asiakkaista ovat sitä mieltä, että astrologisen tietämyksen ohella Tiina omaa myös
selvännäkökykyä. Karttojen tulkinnassa apuna ovatkin usein intuitiiviset välähdykset.

Tiinan erityistä osaamista astrologian saralla ovat ajan laadun
ennusteet, luonneanalyysit, parisuhdetulkinnat, lasten luonnetulkinnat sekä tärkeiden päätösten aikataulutukset. Tähän tarvitaan asiakkaan syntymäpäivän lisäksi mahdollisimman tarkka syntymäkellonaika sekä -paikkakunta. Jos asia koskee parisuhdetulkintaa, on siitä suuri apu, jos myös kumppanin vastaavat tiedot ovat saatavilla.

Hyvin suuri osa soitoista koskeekin nimenomaan parisuhdetta ja sen
haasteita. Myös työ- ja raha-asiat tulevat usein esille. Vanhemmat
ottavat usein yhteyttä halutessaan vastauksia lastensa asioihin
astrologisessa valossa. Myös aivan pienten lasten karttaa voidaan jo
tulkita, sillä sieltä on mahdollista nähdä pienen ihmisen sekä
mahdollisuudet, että haasteet. Moni vanhempi onkin kokenut saavansa Tiinalta kannustavaa tukea kasvatuksessaan.

Tiina ei käytä tulkinnassaan astrologisia, vaikeita termejä, vaan
pitkälle yksinkertaistettua ja ymmärrettävää tekstiä. Tulevaisuutta
katsoessaan hän tutkii planeettojen liikkeitä, sekä syntymäkartan
tärkeimpiä kuvioita.

Tiina on myös tehnyt Rajatiedon sivuille suurta suosiota saaneet
kuukausi- ja vuosihoroskoopit.


- Henkilökuvan toimittanut Maria Susi -

Tietäjän kuukausihoroskooppi


Rapujen elämään joulukuun alku tuo kuvaan mukaan jonkin asian loppuunsaattamisen. Kiristävä ote voi alkupäivinä vielä tuntua raskaalta mutta jo viikonloppua kohden olosuhteet rauhoittuvat. Ole tehokas aikataulujen suhteen ja järjestä asioita järkevästi. Kuun toinen viikonloppu korostaa ihmissuhteitasi ja hempeää sävyä on vallalla. Katso kuitenkin että otat tosiasiat huomioon, etkä rakenna asioita kuvitelmiesi varaan. Kolmannella viikonlopulla ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat ovat päällimmäisenä ja jokin tilanne nousee pintaan suunnittelematta ja odottamatta. Jotain epämukavuutta on kuvassa mukana ja voit kokea ettet voi vaikuttaa asioiden kulkuun. Koeta itse puhua asiat mahdollisimman suoraan, jotta kantasi tulisi kulluksi, äläkä suostu ylikäveltäväksi. Joulunajan hektiset muutokset aikatauluissa pitävät kiireen tunua yllä ja joudut olemaan joustava suhteessa alkuperäisiin suunitelmiin. Sensijaan uusivuosi sujuu jo suunitelusti ja rauhaisastikin.


Tietäjän vuosihoroskooppi


Muutosten tuulet puhaltavat rapujen elämässä vuonna 2014 ja varsinkin vuoden ensimmäinen puolisko tuo vauhditusta ja onnekkuuttakin kaiken pyöritysten keskellä. Vuoden alku voi tuoda elämääsi ja varsinkin ammatillisiin asioihisi uusia haasteita ja ryhtymisiä. Voit kokea että jotain täytyy karsia elämästäsi, jotta uusiutumista mahtuu mukaan. Jonkin asian työstäminen voi ottaa aikansa ja vasta keskikesä kertoo jonkin prosessin selkiytymisestä. Taustalla on kuitenkin kohdallasi onnekkuutta ja oma rohkeutesi on keino jolla edistät olosuhteitasi. Kevät tuo tullessaan yllättäviäkin käänteitä ja voit kokea hämmennystä ja kiirettä. Koeta olla hyvin tietoinen valinnoistasi, sillä nyt teet uuttaa suuntaa elämällesi pitkälle tulevaisuuteen. Jokin asia mihin menet mukaan tuo kauaskantoisia seurauksia mukanaan. Rohkeus, uteliaisuus ja uskollisuus omille arvoillesi ovat etusijalla. Voit kuitenkin olla tilanteen edessä, joka vaatii hyppäämään kohti tuntematonta silmät sidottuina, mutta nyt onkin syytä alkaa toteuttamaan elämääsi omien ehtojesi mukaisesti. Loppukesän ja syksyn kuviot tuovat rauhoittumista asioiden äärelle ja voitkin paremmin keskittyä jatkomon varmistamisiin. Marras- ja joulukuu tuovat taas tullessaan tilanteita, jotka edellyttävät suunnan ja oman kantasi valitsemisia. Voit ottaa ratkaisevia askelia elämässäsi, jättäen taakse vanhoja toimintamalleja ja antaen tilaa uusille tavoille tehdä asioita.

Tajunnanvirta Tähtikartta tietäjälle Tiina Kallio

Numerologiaa tietäjälle Tiina Kallio

Tiinan karman luku on 3

Kolmonen on elämänilon, auringon ja onnen luku. Kolme tuo esiin menestyksen henkilökohtaisella tasolla, onnekkaat tilanteet ja elämänrunsauden hyvinvoinnin kautta. Kolme on pitää sisällään mukavuutta, helppoutta, luontaista elämäniloa ja luovuutta. Taito elää hetkessä läsnä on kolmosihmisen kyky, usein tätä pidetään myös luonnonlapsen lukuna. Kolmosaikana elämä on yhtä juhlaa ja iloitsemista.Elämä sujuu omilla uomillaan, eikä huolia tarvitse miettiä, koska asioihin liittyy onnekkaat ratkaisut. Kolmosihmisen ala on ehdottomasti asiakaspalvelu, hoiva-ala sekä myyntityö. Kolmosen kielteiset puolet, pinnallisuus, turhamaisuus, kykenemätön ottamaan vastuuta.

Nimen Tiina Kallio pyrkimyksen luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Nimen Tiina Kallio vaikutelman luku on 6

Harmonian ja rakkauden luku. Kuutonen tuo elämään tarpeen tasapainottaa elämä kaikilta osin. Se haastaa tunnetasolla, lähimpien ihmissuhteidesi kautta. Kuutosihmiset ovat hoivaajia, empaattisia ja rakastavia ns. emoja, jotka huolehtivat muidenkin tarpeista. Kuutosen ammatteja on terveydenhoito, lasten-ja vanhustenhoitoala, sekä kaikki kotiin liittyvä työ. Kuutosihmienn on helposti hyväksikäytettävissä "liiallisen kiltteytensä ja ymmärtäväisyytensä" vuoksi. Kuutonen ajanjaksona tuo esiin itsensä määrittelyn tunne-elämän kautta. Parisuhteet, rakkaus, ja perhesiteet ovat nyt haasteellisimpia asioita, myös muuttuvia, koska perhekokonaisuus määriytyy uudelleen. Perheessä ja suvussa, syntymät, kuolemat, häät ja ristiäiset ovat juhlia, joiden kautta voi määritellä nämä suhteet uusiksi. Kielteiset puolet ovat, liiallinen tunne-elämä, pakkomielteiset ajatukset, mustasukkaisuus.

Tiinan minuuden luku on 5

Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku. Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.