Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä, meedio, henkinen auttaja ja energianvälittäjä

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Anne Rintala

Selvänäkijä, eläinkommunikoija ja parantaja

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Anne Rintala

Selvänäkijä, eläinkommunikoija ja parantaja
SOITA NUMEROON   09 75 195 958

(erillislaskutus, 2,49 €/min)

TAI NUMEROON   0700 51 6453

(operaattoriveloitus, 2,53 €/min)

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

Tietäjän

Selvänäkötulkinnoissa asiat ilmestyvät minulle sanoina ja kuvina, jotka sitten välitän sinulle. Halutessasi voin käyttää tulkinnassa myös tarotkortteja tai enkelikortteja, sillä myös ne puhuvat minulle ja välitän korttien viestin sinulle, kuulijani.

Tarvittaessa otan yhteyttä sinun oppaaseesi ja välitän häneltä tulevat viestit sinulle. Ennen puhelua voit jo miettiä valmiiksi kysymyksiä, joihin haluat kuulla vastauksia. Myös kynä ja paperi on hyvä varata esille, jotta saat tulevat asiat ylös ja voit sitten tarkastella niitä rauhassa myöhemmin.

Kaukoparannusta teen pyynnöstä ihmisille ja eläimille. Eläinten kanssa olen seurustellut koko ikäni. Tätä kautta minulle on kehittynyt kyky olla yhteydessä eläimiin, kommunikoida heidän kanssaan.

Haluatko kysyä Annelta? Selvänäkijä Anne Rintala auttaa sinua selvänäköisesti korttien avulla.

Anne on myös eläinkommunikoija ja kaukoparantaja.

 

Kommunikointi eläinten kanssa ja niiden auttamisesta

Minulla on ollut monia eläimiä koko elämäni ajan. Olen elänyt eläinten keskellä, ja ne ovat olleet parhaita ystäviäni täällä Äiti Maan kamaralla, kanssakulkijoita.

Tätä kautta minulle on kehittynyt kyky olla puheyhteydessä heidän kanssaan ja välittäjänä ongelmatilanteissa. Totta kai myös kiitokset menevät perille, vieläpä rajan toisella puolella olevilta. Se helpottaa suuresti lemmikkinsä menettänyttä ihmistä, kun saa viestiä siitä, että kaikki on hyvin.

Käytyäni eläinkommunikaatiokurssin (leonberginkoirani Helkan kehotuksesta) todella sisäistin tämän suurenmoisen lahjan. Lupasin, että otan sen käyttöön auttaakseni lemmikkejä ja heidän omistajiaan.

Eläimet ovat täällä opettaakseen meille pyyteetöntä rakkautta. Ne rakastavat meitä ehdoitta olimmepa millaisia tahansa, ja ne antavat vaikka henkensä meidän edestämme, muusta puhumattakaan. Ne ottavat vastaan pahan päivämme purkaukset ja rakastavat meitä niin paljon, että antavat tehdä itselleen lähes mitä tahansa ihminen vain keksii. Valitettavasti ne tekevät sen monesti hiljaa alistuen kohtaloonsa ja todeten "silti rakastan sinua, ihmiseni" ja toivoen, että jonakin kauniina päivänä sen ihminen oppisi rakastamaan ja antamaan anteeksi niin kuin lemmikkinsä. 

Eläimet ymmärtävät meitä paljon paremmin kuin me niitä. Sanaton, energeettinen viestintä toimii kuitenkin kumminkin päin, jos ihminen niin haluaa ja jaksaa keskittyä ja hiljentyä ottamaan vastaan lemmikkinsä viestejä. Tässä ajassa ihmisillä on niin kiire, että harva jaksaa, vaikka haluaisikin, opetella viestittelyä eläimen ja ihmisen välillä. Tässä sitten tarvitaan meikäläisiä avuksi välittämään tietoa näiden kahden välillä. Eläimillä on myös kyky tunnistaa sairauksia ja hoitaa ihmistä. Sekin on tullut todettua. Varsinkin kissat ovat parantamisen mestareita. Koirat taas ovat erikoistuneet hoitamaan tunnepuoltamme, mm. masennusta. Toivon myös tältä saralta rohkeasti yhteydenottoja. 

                                                                     Rakkaudella Anne Rintala, 
                                                                      koirani Helka, Milli ja Tara
                                                                          pupuni Kaneli ja Kerttu

Tietäjän kuukausihoroskooppi

Leijona

Uudet ajatukset ja ideat innostavat leijonia syyskuun alussa ja tutkit ja otat selvää asioista innokkaasti. Taloudellinen tilanteesi voi kuitenkin olla sen laatuinen, että joudut miettimään resurssejasi ja niiden antamia rajallisia mahdollisuuksia. Kuun toisella viikolla omat ryhtymyksesi voivat antaa aihetta kritiikkiin jonkun taholta ja omaa tahtoasi et tunnu saavan esiin haluamallasi tavalla. Onkin hyvä nyt välttää turhan äkkivääriä ryhtymisiä ja hetken mielijohteesta putkahtavia yllykkeitä. Jotain piristävää ja mieltäsi innoittavaa tekemistä sensijaan olisi hyvä aloittaa, siten saisit purettua tarpeesi kokea jotain uutta. Suuriin siirtoihin sensijaan ei sinulla nyt ole varaa. Kuun viimeisellä viikolla huomaat jo löytäväsi itsesi rauhoittuneemassa olotilassa.

Tietäjän vuosihoroskooppi

Leijona

Vuosi 2018 on leijonien kohdalla pääpiirteittäin rauhoittunutta aikaa ja suurempia muutoksia olosuhteissa ei ilmenne. Joitain riskitekijöitä voi nousta esiin tänä vuonna lähinnä kurinalaisuuteen liittyen. Leijonat voivat olla tänä vuonna turhan hyväauskoisia asioiden suhteen ja näinollen virhearviointien mahdollisuus on olemassa. Onkin siis hyvä välttää ryhtymistä mihinkään turhan suurisuuntaiseen hankkeeseen jotta liiallinen hyväuskoisuus ei tuottaisi jälkipyykkiä. Varsinkin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin on syytä pitää realiteetit mielessä ja välttää ryhtymisiä äkillisten päähäpistojen myötä. Uhkarohkeat ideat ja kiinostuksen kohteet olisi hyvä maadoittaa ja antaa aikaa itselleen ennenkuin teet mitään kovin radikaalia ja uudistavaa. Marraskuun puolivälistä eteenpäin suotuisammat tuulet ovat vallalla ja ratkaisujen tekeminen realistisempaa.

 


Tahtikartta_AnneRintala_600x600 

Numerologiaa tietäjälle Anne Rintala

Annen karman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kielteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Nimen Anne Rintala pyrkimyksen luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Nimen Anne Rintala vaikutelman luku on 11

Luku liitetään henkiseen tietoon. Ilmestyksen, valaistumisen sekä hengellisen ymmärtämyksen luku. Luku vie kohti valoa, kärsimyksen kautta. 11 voidaan supistaa myös 2. 1+1 =2, jolloin se pitää sisällään myös kakkosen energioita, kuten myös ykkösen. Ajanjaksona tämä luku pitää sisällään yllätyksiä, tien kohti kunniaa ja mainetta. On aika elää hetkessä ja ottaa vastaan tarjotut mahdollisuudet. Tällä ajanjaksolla kaikki on mahdollista, aika on kohtalonomaista sattumineen ja tapahtumineen. Oma panos on vain hypätä virtaan ja antaa sen viedä, mutta ei oikeastaan voi tehdä. Yksitoista ihmiset eivät oikein tiedä ovatko seuraajia vai johtajia, ja usein antavatkin kohtalon kuljettaa heitä vaikeiden ratkaisujen yli, vaikka kuuntelevatkin omaa intuiotaan, eivät tee kuitenkaan lopullisia ratkaisuja itse. Ammatillisesti yksitoista ihmiset ovat ajautuneet ikäänkuin vahigossa tai sattumalta työhönsä. Mainosala, media, toimittaja, julistaja, uskonnollinen ala, ja parantaja kuuluvat yhdentoista uravalintoihin. Kielteiset puolet, johdateltavuus, päättämättömyys, riskienotto, yltiöpäisyys.

Annen minuuden luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Henkilöprofiili

Selvänäkötulkinnoissa asiat ilmestyvät minulle sanoina ja kuvina, jotka sitten välitän sinulle. Halutessasi voin käyttää tulkinnassa myös tarotkortteja tai enkelikortteja, sillä myös ne puhuvat minulle ja välitän korttien viestin sinulle, kuulijani.

Tarvittaessa otan yhteyttä sinun oppaaseesi ja välitän häneltä tulevat viestit sinulle. Ennen puhelua voit jo miettiä valmiiksi kysymyksiä, joihin haluat kuulla vastauksia. Myös kynä ja paperi on hyvä varata esille, jotta saat tulevat asiat ylös ja voit sitten tarkastella niitä rauhassa myöhemmin.

Kaukoparannusta teen pyynnöstä ihmisille ja eläimille. Eläinten kanssa olen seurustellut koko ikäni. Tätä kautta minulle on kehittynyt kyky olla yhteydessä eläimiin, kommunikoida heidän kanssaan.

Haluatko kysyä Annelta? Selvänäkijä Anne Rintala auttaa sinua selvänäköisesti korttien avulla.

Anne on myös eläinkommunikoija ja kaukoparantaja.

 

Kommunikointi eläinten kanssa ja niiden auttamisesta

Minulla on ollut monia eläimiä koko elämäni ajan. Olen elänyt eläinten keskellä, ja ne ovat olleet parhaita ystäviäni täällä Äiti Maan kamaralla, kanssakulkijoita.

Tätä kautta minulle on kehittynyt kyky olla puheyhteydessä heidän kanssaan ja välittäjänä ongelmatilanteissa. Totta kai myös kiitokset menevät perille, vieläpä rajan toisella puolella olevilta. Se helpottaa suuresti lemmikkinsä menettänyttä ihmistä, kun saa viestiä siitä, että kaikki on hyvin.

Käytyäni eläinkommunikaatiokurssin (leonberginkoirani Helkan kehotuksesta) todella sisäistin tämän suurenmoisen lahjan. Lupasin, että otan sen käyttöön auttaakseni lemmikkejä ja heidän omistajiaan.

Eläimet ovat täällä opettaakseen meille pyyteetöntä rakkautta. Ne rakastavat meitä ehdoitta olimmepa millaisia tahansa, ja ne antavat vaikka henkensä meidän edestämme, muusta puhumattakaan. Ne ottavat vastaan pahan päivämme purkaukset ja rakastavat meitä niin paljon, että antavat tehdä itselleen lähes mitä tahansa ihminen vain keksii. Valitettavasti ne tekevät sen monesti hiljaa alistuen kohtaloonsa ja todeten "silti rakastan sinua, ihmiseni" ja toivoen, että jonakin kauniina päivänä sen ihminen oppisi rakastamaan ja antamaan anteeksi niin kuin lemmikkinsä. 

Eläimet ymmärtävät meitä paljon paremmin kuin me niitä. Sanaton, energeettinen viestintä toimii kuitenkin kumminkin päin, jos ihminen niin haluaa ja jaksaa keskittyä ja hiljentyä ottamaan vastaan lemmikkinsä viestejä. Tässä ajassa ihmisillä on niin kiire, että harva jaksaa, vaikka haluaisikin, opetella viestittelyä eläimen ja ihmisen välillä. Tässä sitten tarvitaan meikäläisiä avuksi välittämään tietoa näiden kahden välillä. Eläimillä on myös kyky tunnistaa sairauksia ja hoitaa ihmistä. Sekin on tullut todettua. Varsinkin kissat ovat parantamisen mestareita. Koirat taas ovat erikoistuneet hoitamaan tunnepuoltamme, mm. masennusta. Toivon myös tältä saralta rohkeasti yhteydenottoja. 

                                                                     Rakkaudella Anne Rintala, 
                                                                      koirani Helka, Milli ja Tara
                                                                          pupuni Kaneli ja Kerttu

Horoskooppi

+++

Vuosi 2018 on leijonien kohdalla pääpiirteittäin rauhoittunutta aikaa ja suurempia muutoksia olosuhteissa ei ilmenne. Joitain riskitekijöitä voi nousta esiin tänä vuonna lähinnä kurinalaisuuteen liittyen. Leijonat voivat olla tänä vuonna turhan hyväauskoisia asioiden suhteen ja näinollen virhearviointien mahdollisuus on olemassa. Onkin siis hyvä välttää ryhtymistä mihinkään turhan suurisuuntaiseen hankkeeseen jotta liiallinen hyväuskoisuus ei tuottaisi jälkipyykkiä. Varsinkin toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin on syytä pitää realiteetit mielessä ja välttää ryhtymisiä äkillisten päähäpistojen myötä. Uhkarohkeat ideat ja kiinostuksen kohteet olisi hyvä maadoittaa ja antaa aikaa itselleen ennenkuin teet mitään kovin radikaalia ja uudistavaa. Marraskuun puolivälistä eteenpäin suotuisammat tuulet ovat vallalla ja ratkaisujen tekeminen realistisempaa.

Tähtikartta

 


Tahtikartta_AnneRintala_600x600 

Numerologia

Numerologiaa tietäjälle Anne Rintala

Annen karman luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kielteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Nimen Anne Rintala pyrkimyksen luku on 8

Voiman, sadonkorjuun ja itsehillinnän luku. Kahdeksan on kaikista voimakkain luku. Numero liitetään karmaan ja sen oppiläksyihin. Luku kuvaa tahtoa ja sen liikkeelle panevaa voimaa, ikuista liikettä joka on muuttuvaa, ja siihen voi itse vaikuttaa omilla teoillaan ja valinnoillaan. Ajanajaksona se luo tilaisuuden puhdistaa karmaa, mutta myös kohdata sen. Kaikki vanha tulee elämään luodakseen mahdollisuuden tehdä tilinpäätös ja jatkaa eteenpäin oppineena. Kahdeksikko tuo ajanjaksoon myös uudenlaista johtajuutta ja luoda uutta suurempaa rakennelmaa tai järjestelmää. Kahdeksikkoihminen on usein oman onnensa seppä, ottaa riskejä oppiakseen niistä joko ihmissuhtessa tai elämässä. Hyvin mustavalkoinen, ja vaativa itselleen ja muille. Hän toimii kriiseissä hyvin. Hänellä on vaativa elämänpolku ja useita uusia alkuja. Vanhemmalla iällä kahdeksikko ihminen saa nauttia vauraasta elämästä. Kahdeksikon ammatteja on yrittäjä, johtaja sekä eri alojen ryhmänvetäjä. Kielteiset puolet,joustamattomuus, ankaruus, ehdottomuus, vaikea tunne-elämä.

Nimen Anne Rintala vaikutelman luku on 11

Luku liitetään henkiseen tietoon. Ilmestyksen, valaistumisen sekä hengellisen ymmärtämyksen luku. Luku vie kohti valoa, kärsimyksen kautta. 11 voidaan supistaa myös 2. 1+1 =2, jolloin se pitää sisällään myös kakkosen energioita, kuten myös ykkösen. Ajanjaksona tämä luku pitää sisällään yllätyksiä, tien kohti kunniaa ja mainetta. On aika elää hetkessä ja ottaa vastaan tarjotut mahdollisuudet. Tällä ajanjaksolla kaikki on mahdollista, aika on kohtalonomaista sattumineen ja tapahtumineen. Oma panos on vain hypätä virtaan ja antaa sen viedä, mutta ei oikeastaan voi tehdä. Yksitoista ihmiset eivät oikein tiedä ovatko seuraajia vai johtajia, ja usein antavatkin kohtalon kuljettaa heitä vaikeiden ratkaisujen yli, vaikka kuuntelevatkin omaa intuiotaan, eivät tee kuitenkaan lopullisia ratkaisuja itse. Ammatillisesti yksitoista ihmiset ovat ajautuneet ikäänkuin vahigossa tai sattumalta työhönsä. Mainosala, media, toimittaja, julistaja, uskonnollinen ala, ja parantaja kuuluvat yhdentoista uravalintoihin. Kielteiset puolet, johdateltavuus, päättämättömyys, riskienotto, yltiöpäisyys.

Annen minuuden luku on 1

Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita. On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kileteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Tavoitettavissa

Tänään

Ei vuoroa

Huomenna

Ei vuoroa

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.