Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Astrologia tulkitsee tulevaisuutta

Astrologia määrittelee ajanlaatua tähdistä ja tulkitsee tulevaisuutta. Se on ikivanha uskomus, jonka mukaan taivaankappaleiden sijainnista on luettavissa ihmisten luonne ja kohtalo.

Astrologiassa eläinrata, tähtitaivas, jossa sijaitsevat Aurinko, Kuu ja planeetat, jaetaan 12 merkkiin. Aurinko on noin kuukauden kussakin eläinradan merkissä. Horoskooppimerkit ovat Oinas, Härkä, Kaksoset, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. 

Eläinradan 12 merkkiä 

asettuvat 12 huoneeseen astrologisessa kartassa, josta on luettavissa mm. aurinko- ja kuumerkki sekä nouseva merkki. Astrologiassa huoneet kuvaavat ihmistä ja hänen elämäänsä. 1. huone kuvastaa ihmisen identiteettiä ja luonnetta, jotka tulevat esiin sosiaalisissa tilanteissa. 4. huone kuvastaa kotia ja perhettä sekä sukua. 7. huone kuvastaa avioliittoa, ihmissuhteita ja jopa liikesuhteita. 12. huone kuvastaa alitajuntaa, karmaa ja unia.

Planeettojen sijainnit 

katsottuna tietystä kohdasta maapalloa ovat merkittäviä. Seurattavia planeettoja ovat Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Pluto. Maan kiertolainen Kuu vaikuttaa Auringon ja planeettojen lisäksi astrologiseen tulkintaan. Aspektit eli kulmat, joissa taivaankappaleet ovat toisiinsa nähden, syventävät astrologista tulkintaa.

Astrologin tehtävä

 on tulkita syntymäajan mukaista tähtikarttaa, johon taivaankappaleet on sijoitettu. Astrologinen tulkinta voidaan tehdä henkilöille mutta myös laitoksille, yrityksille ja jopa kansakunnille. Astrologista tulkintaa varten annetaan tiedoksi syntymäaika ja -paikka. Horoskooppi on syntymäkartta ja henkilön tulevaisuutta koskeva ennuste. Astrologiasta voi saada apua hyvinkin erilaisiin elämäntilanteisiin kuin myös omien kykyjen kartoittamiseen.

Kuukausihoroskooppi ja vuosihoroskooppi  ovat suosittua luettavaa. Ne eivät silti ole erityisen henkilökohtaisia vaan antavat vain suuntaviittoja tulevaan tai tähän hetkeen. Puhelimitse tehtävä astrologinen tulkinta on aina henkilökohtainen ja persoonallinen.

Tajunnanvirta-palvelun astrologit

tulkitsevat sinun tai läheistesi tähtikarttaa. Parisuhteen kartoittamiseksi (parisuhdeanalyysi, synastria) on tiedettävä myös kumppanin syntymäaika ja -paikka mielellään kellontarkasti. Kohdennettua tähtikarttaa lukemalla saadaan aurinkomerkkien sopivuutta syvällisempi tulkinta tilanteeseen.

Tähdet ovat yötaivaan valopilkkuja. Ne viestittävät olemassaolollaan maailmankaikkeuden mittasuhteista eli siitä, että ihminen on pieni ja tähtitaivas on suuri. On siis olemassa jotakin ihmistä suurempaa. Se antaa elämään suhteellisuudentajua. Katseensa voi suunnata taivaalle joko konkreettisesti tai astrologian avulla.

Astrologia on arkista ja käytännönläheistä sekä kokonaisvaltaista tulevaisuuden tulkitsemista. Ihminen on aina osa suuremmasta kokonaisuudesta kuten perheestä, kansakunnasta ja valtiosta sekä tähtitaivaasta. Kuitenkin ihmisen oman tahdon toiminta ylittää kaikki astrologiset ja karmalliset vaikutukset. Elämän kulkua on mahdollista muuttaa käyttämällä omaa vapaata tahtoaan.

Astrologia tulkitsee tulevaisuutta arkisissakin asiossa

Oletko mahdollisesti menossa työhaastatteluun? Siinä tapauksessa voit varautua vastaamaan kehotukseen Kerro itsestäsi. Astrologia voi auttaa tiedostamaan omat arvot ja asenteet sekä kehityskohteet ja motivaatiotekijät. Vai onko sinulla haastava parisuhde? Parisuhde vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin ja yleiseen jaksamiseen. Haluatko tietää, mitä sinun ja kumppanisi tähtikartat kertovat teistä?

Voit kysyä astrologilta luonteestasi, elämäntehtävästäsi, parisuhteestasi, perheestäsi, työelämästäsi ja vapaa-ajastasi, mistä tahansa. Muistathan, että vapaa tahto menee aina silti astrologisen tulkinnan edelle. Tästä myös kuuluisa tietäjä Edgar Cayce mainitsi, vaikka hän tulkitsikin ajanlaatua tähdistä. Vapaata tahtoa ei voi ylittää, ja se pätee joka hetki vähintäänkin niin, että voimme valita tapamme reagoida asioihin ja ihmisiin sekä tapahtumiin.

Kerro meistä kaverille