Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Huoneet astrologiassa

Huoneet astrologiassa. Jokaiseen huoneeseen voidaan asettaa tähdistö kuten Rapu ja planeetta kuten Merkurius. Myös Aurinko ja Kuu otetaan mukaan laskuihin. Tähdistöjä on kaksitoista.

1. huone

Minuuden huone kuvastaa persoonaa ja sitä ulospäin näkyvää osaa meistä. Se voi olla myös naamio, jota kannamme silmillämme. Tämä huone voi antaa viitteitä vaatimuksista, joita meillä on itseämme kohtaan. Ulkomaailma näkee sinut näin tai odottaa sinulta tätä.

2. huone

Toimeentulon huone kuvastaa kaikkea sitä, mitä tarvitset taloudellisessa mielessä. Mitkä ovat kykysi ja voimavarasi sekä lahjasi? Myös raha-asiat ja vauraus näkyvät tästä huoneesta.

3. huone

Kontaktien huone kertoo vuorovaikutuksesta sekä keskusteluista, joita käyt muun maailman, siis muiden ihmisten, kanssa. Kyse on informaatiosta ja sen välittämisestä eli viestinnästä. Miten ilmaiset itseäsi? Mitä viestit maailmalle? Tässä huoneessa voivat näkyä myös matkat.

4. huone

Perheen tai suvun tai kodin huone kuvastaa omia juuria sekä sitä, mihin kokee kuuluvansa. Lapsuudenkoti voi muokata meitä suuresti. Tuomme sieltä tietyt uskomukset, mutta uskomuksiaan voi aina muuttaa, kunhan ensin tulee niistä tietoiseksi. Suhde omiin vanhempiin voi määrittää myös suhdetta omiin lapsiin. Kasvatanko lapseni, niin kuin minut kasvatettiin?

5. huone

Luovuuden huone esiintuo luovuutesi virtaukset sekä sisäisen lapsesi äänet. Luovuus liittyy paitsi uskallukseen, myös elämäntehtävään. Pääsetkö toteuttamaan sitä, mitä tosiasiassa olet? Henkinen kehitys ja itseilmaisun taso voivat näkyä tässä huoneessa.

6. huone

Vastuut ja velvollisuudet ovat läsnä tässä huoneessa. Teetkö asioita velvollisuudentunnosta? Tämän huoneen kautta voidaan tulla tietoiseksi itsensä parantamisesta ja sen edellytyksistä. Niin henkiset kuin fyysiset vaivat voidaan kohdata tässä huoneessa.

7. huone

Suhdehuone kuvastaa ihmissuhteita ja etenkin rakkaussuhteita. Peilaamme itseämme aina toisten ihmisten kautta. Tässä huoneessa näet itsestäsi puolia tai piirteitä, jotka toiset ihmiset aktivoivat sinussa. Kyseessä voi olla oma vanhempi, rakastettu tai työnantaja. Mitä oleellista et vielä ole oppinut itsestäsi? Suhteesi sen opettavat.

8. huone

Alitajunnan huoneesta löytyvät sellaiset tunne- ja käytösmallit, jotka kumpuvat syvältä sisimmästäsi. Kyseessä ovat myös perustarpeet sekä pelot. Hyvin yksityinen huone. Menestykset voivat johtaa uusiutumiseen sekä tiedostamiseen.

9. huone

Tiedon, totuuden ja viisauden huone kuvastaa tietoa, jonka olet hankkinut omalla kustannuksellasi. Se ei ole kirjatietoa, vaan elämänviisautta. Myös henkisen etsinnän voisi sijoittaa tähän huoneeseen. Miten henkinen kasvusi ilmenee käytännön elämässä?

10. huone

Ammatin, saavutusten ja uran huone kertoo siitä, mitä tavoittelet tässä elämässä. Voimme olla hyvinkin vaativia itseämme kohtaan. Tässä huoneessa myös punnitaan arvomaailmaa. Mikä on oikeasti tärkeää? Kyseeseen voi tulla myös elämäntyö tai yrittäjyys. Mikä palvelee sinua ja myös muita?

11. huone

Etujen huone kertoo menestystekijöistä, jotka on varattu sinulle etukäteen jo ennen syntymääsi. Kyse ei kuitenkaan ole aina maallisista eduista, saati sitten rikkauksista. On aina oma valinta, käyttääkö noita etuisuuksia vai ei. Edistyksellisyyden huone, joka kertoo myös siitä, miten paljon olet aikaasi edellä.

12. huone

Elämänarvioinnin huone kuvastaa sitä, mitä olet tehnyt toisten ja mitä olet tehnyt itsesi kustannuksella sekä sitä, milloin ei ole tehty mitään kenenkään kustannuksella. Toisin sanoen se kuvastaa elämän tasapainottavia tekijöitä.

Onko kohtalosi kirjoitettu tähtiin? Tee Tajunnanvirta Tähtikartta

 

Kerro meistä kaverille