Helena Tiira

Kaukohoidot, reiki energia ja korttien viestit

Helen Majvind

Selvänäkijä, auttaja ja muutosvalmentaja

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (EnkelivaloSelvänäkijä) sekä intuitiivinen näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kaikki tähtimerkit syyskuussa: oraakkelikorttitulkinnat

KAIKKI TÄHTIMERKIT SYYSKUUSSA

Oraakkelikorttitulkinnat (Saga Malmi)

Viestit ovat Doreen Virtuen korttipakoista.

Syyskuun 2019 teemoja eri tähtimerkeille. Kuva: Barnimages

OINAS 21.3.–20.4. 

Oinaalle nousi Messages from Your Angels -pakasta Mystique. Valoa pimeydessä on Oinaan viesti. Sen mukaan jatka matkaasi kaikista esteistä tai vastusteluista huolimatta, äläkä hyväksy “eitä” vastaukseksi. Odota ihmeellisiä ja odottamattomia ratkaisuja. Sielun pimeän yön kuvaus, mutta valo saapuu aina ajallaan. Jos olet ollut pohjalla, pääset nyt ylös. Jokin tilanne tulee valaistuksi, siihen tulee ikään kuin tiedon valoa. Tieto, jota olet odottanut tai ratkaisu, jota olet toivonut.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Härälle nousi arkkienkeli Gabriel Messages from Your Angels -pakasta. Hänet tunnetaan kommunikaation enkelinä. Kommunikaation tarve voi ilmetä niin työ- kuin suhde-elämässä. Voi kuvastaa myös viestejä, joita on odotettu. Gabriel on myös taiteenmuotojen tukija. Arkkienkelinä hän on voimallinen auttaja, jonka apua pyydettäessä on syytä varautua siihen, että apu myös saapuu. Kortti voi viitata taiteelliseen lapseen. Taiteet, tieteet tai kommunikointi. Vuorovaikutuksella on vaikutusta.

KAKSOSET 21.5.–21.6.

Kaksosille nousi Messages from Your Angels -pakasta Omega. Kuvassa on yksisarvispegasos, joka on valmis kohtaamaan haasteet ja tavoittelemaan itselle tärkeitä päämääriä. Olet oikealla tiellä! Älä luovuta. Voitto on sinun. Nosta pää pystyyn ja ole mahdollisimman itsevarma. Tee sitä, mihin tunnet innostusta. Anna intohimon, todellisen tekemisen palon, ohjata askeleitasi. Luottamuksesta ja toiminnasta seuraa menestystä. Toiminnan askeleet ja omilla jaloillaan seisominen ovat tämän kortin perusmerkityksiä.

RAPU 22.6.–22.7.

Rochelle-kortti kuvastaa sitä, että seuraamalla sydämesi, oman sisimpäsi, todellista tunnetta ja ääntä, runsaus ja menestys seuraavat sinua. Kortti on pakasta Messages from Your Angels. Kuuntele itseäsi tarkalla korvalla. Pysähdy ja vain kuuntele. Seuraa sisäistä ohjausta. Älä perusta päätöksiäsi pelolle, koska sitä, mitä pelkäät, ei todennäköisesti koskaan tapahdu. Älä anna myöskään rahan ratkaista. Jos teet valintaa työssä tai ihmissuhteissa, niin työ, josta maksetaan eniten tai ihminen, jolla on enemmän rahaa, ei välttämättä ole se oikea. Se voi olla, mutta seuraa aina ensin sydäntäsi, niin tosi vauraus seuraa sinua.

LEIJONA 23.7.– 22.8.

Leijonalle nousi Merlina, joka auttaa päätöksenteossa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa, älä tee lopullista päätöstä, vaan odota vielä hetki. Voi olla, että päätöstä ei voi tehdä yksin. Sinulla voi olla liikaa vaihtoehtoja elämässäsi, etkä tiedä, mitä tai ketä valita. Mitä enemmän yrität mielessäsi ratkaista asiaa, sitä väsyneemmäksi ja neuvottomammaksi tulet. On hyvä aika alkaa luottaa omaan intuitioonsa. Pyydä apua asiaan esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa, jotta alitajuntasi voi työstää sitä yön aikana, kuten unien kautta tai selkeänä visiona aamun valkeudessa. Viesti on pakasta Messages from Your Angels.

NEITSYT 23.8.– 22.9.

Healing Heart -kortin mukaan voit parantaa muita pelkällä läsnäolollasi. Sydämellisyys, sydämen tie, nousee vastauksena. Lähisuhteissa sinulla on paljon annettavaa. Olet tehnyt hyvää työtä, kun olet huolehtinut läheisistäsi. Joskus voi viitata parantajana toimimiseen, mutta kortin yleismerkityksiä ovat jaettu rakkaus ja avoinna oleva sydän. Kun annat itsestäsi, niin saat. Joskus voi merkitä sitä, että tulisi kiinnittää huomiota sydämen hyvinvointiin. Jos on ollut stressiä, niin sen vähentäminen on ajankohtaista. Kortti on pakasta Magical Mermaids & Dolphins.

VAAKA 23.9.– 23.10.

Vaa’alle nousi siunatun muutoksen kortti. Kortti on pakasta Magical Mermaids & Dolphins. Suuri elämänmuutos, joka tuo monia asioita elämääsi. Isompi muutos, jopa elämänmuutos, ikäkriisi tai vastaava. Tämä muutosvoima voi kääntää elämäsi ikään kuin ylösalaisin, mutta hyvällä tavalla. Virran mukana meneminen. Myönteisiä muutoksia näyttää tulevan syyskuussa. Jokin myönteinen ratkaisu tai kehityskulku. On tietysti sallittava muutoksen tapahtua. Mene mukaan, älä jää ulkopuolelle, on tämän kortin viesti Vaa’alle.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Fiona-enkelikortti kertoo Skorpionille, että koska olet nyt pyytänyt apua, sitä myös saat. Kyse voi olla enkelten avusta, mutta myös muiden ihmisten avusta. Oletko yrittänyt selviytyä yksin aivan liian kauan? Saat sen, mitä uskot ansaitsevasi. Arvosta itseäsi enemmän sellaisena kuin todella olet. Uskalla pyytää apua, se on vahvuutta, eikä heikkoutta. Sitä kautta toisetkin voivat arvostaa sinua. Hyväksy hyvät asiat omaan elämääsi. Aivan kuin jokin taistelu itsessä tai todellisuudessa olisi tulossa päätökseensä. Lakipiste. Viesti on pakasta Messages from Your Angels.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Än-yy-tee-nyt -kortti, oletko valmis? Nyt on täydellinen hetki sukeltaa syvälle sydämesi toiveisiin ja alkaa toteuttaa niitä. Ole rehellinen itsellesi ja toisille sen suhteen, mitä todella elämältäsi nyt tahdot. Älä enää lykkää tätä asiaa. Priorisoi. Olet ikään kuin valmis kilpailuun, ottamaan vastaan haasteet, joita elämä tuo. Jännitystä tai innostusta on ilmassa. Ei enää viivyttelyä tai tekosyitä, tuntuu kortti sanovan. Hyppää aallonharjalle! Kortin viesti on hyvin kannustava. Kortti on pakasta Magical Mermaids & Dolphins.

KAURIS 23.12.–21.1.

Kauriille nousi viesti ”aseta katseesi tai tavoitteesi korkeammalle”, mikä merkitsee sitä, ettei pitäisi tyytyä vain johonkin. Ei pitäisi tyytyä vähempään, kuin mitä voi saavuttaa. Älä nyt tyydy tähän tilanteeseen. Sinä pystyt siihen. Saat sen uran tai suhteen, jota haluat. Sinä ansaitset vain parasta. Kompromissi ei ole ratkaisu suhteessa tai työssä. On aika toteuttaa omat unelmat. Ainakaan niistä ei pitäisi päästää irti. Oikea aika unelmien toteuttamiseen tulee vielä. Se tekee tuloaan. Todennäköisesti pääset tavoitteeseesi, kunhan et luovuta karikoissa. Ne ovat kierrettävissä. Kortti on pakasta Magical Mermaids & Dolphins.

VESIMIES 21.1.– 19.2.

Vesimiehelle nousi Chantall, joka on rakkauden ja romantiikan enkeli. Rakkautta on ilmassa. Nykyisen suhteen uudistumista tai uutta rakkautta riippuen siitä, mikä on oma elämäntilanne. Rakkaus tekemiseen, kuten työhön tai harrastukseen, jos se on ollut mielessä. Kortin perusmerkitys on romantiikka. Rakastaminen ja rakastetuksi tuleminen. Arvosta omaa kauneuttasi, yksilöllistä olemustasi. Ilman itsearvostusta et pääse puusta pitkälle. Itsensä rakastaminen ja arvostaminen ovat vastauksia kysymyksiisi. Viesti on pakasta Messages from Your Angels.

KALAT 20.2.–20.3.

Kaloille tuli viesti kontemplaatiosta, eli nyt on aika laittaa mietintämyssy päähän ja ottaa vähän etäisyyttä asioihin. Tarkastella asioita kuin ulkopuolisen silmin. Kuvassa ovat merenneito ja papukaija. Ensimmäinen kuvastaa veden puhdistavaa vaikutusta. Toinen taas matkimista: muita ei tulisi nyt matkia. Vietä aikaa itseksesi, koska sitä kautta pääset perille asioistasi. Luonto on kenties paras meditointipaikka. Uinti, vesistön läheisyys, tukee hyvinvointiasi. Rentoutuminen on ajankohtaista. Loma tai vastaava vapaa tulee tarpeeseen. Kortti on pakasta Magical Mermaids & Dolphins.