Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Karma-astrologian avaimet on teos, joka yhdistää astrologian ja karman käsitteet

Karma-astrologian avaimet (Basam Books, 2021) on teos, joka yhdistää sekä astrologisia tulkintoja että karmallisia käsityksiä.

Kirjoittajat ovat valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja astrologi Anne Sundell, kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi Johanna Vilén sekä filosofian maisteri, kieltenopettaja ja astrologian opiskelija Liisa Wiik.

Karma-astrologian avaimet on kolmen naisen yhteistyön tulos. Siinä on lähes 400 sivua, joten sen tiivistäminen blogitekstiin ei ole mahdollista. Lukijalle selviää, ettei astrologia ole tiedettä sinänsä ja että mukana on aina jokaisen astrologin oma tulkinnallinen elementti, on se sitten kokemus tulkinnoista ja asiakastyöstä tai jotakin muuta.

Avain itseen

”Karma on tapaaminen oman itsen kanssa.” – Edgar Cayce

Teoksessa Karma-astrologian avaimet on astrologiaan liittyvää ennen suomeksi julkaisematonta aineistoa. Uudenlaisia ajatuksia ja unohdettua astrologista tietoa esittelevänä teoksena se on välttämätön lisä jokaiselle astrologiasta ja karma-ajattelusta kiinnostuneelle.

Joka tapauksessa kyse on tutkimusmatkasta itseen astrologisen kartan kautta ja avulla. Karman käsite tuo mukaan käsityksen menneistä elämistä. Menneet elämät voivat vaikuttaa tässä hetkessä. Miten? Tähän karma-astrologia antaa vastauksia ja avaimia.

Kirjan teemoja ovat mm. karman käsite ja merkitys astrologiassa, edelliset elämät ja astrologia, karma-astrologia, psykologian suhde astrologiaan, astrologiset merkit, nouseva merkki, planeetat ja niiden mytologiat, astrologiset huoneet, kuunsolmut, syklit, lahjat ja kyvyt sekä perääntyvät planeetat ja tyhjät huoneet.

Karmasta ja entisistä elämistä sekä kuolemattomasta sielusta

Karman laki liittyy lähes erottamattomasti reinkarnaatioon. Asiaan liittyy myös käsitys kuolemattomasta sielusta. Näin ollen karma-astrologian toiminta-ala on laaja. Amerikkalaisen Edgar Caycen mukaan kaikki sielut ovat lähteneet samaan aikaan samasta pisteestä. Karma toimii osana tuota sielunmatkaa.

Karma ei ole niin yksinkertaista, että sanottaisiin silmä silmästä, hammas hampaasta. Vanhatestamentillinen syy-seuraussuhde ei ota huomioon elämän monimutkaisuutta.  Buddhalaisuus kuvailee näkemystä, jossa aikaisempi vaihe ennustaa seuraavan. Elämänhalu tai himo toimii sielun liikkeellepanevana voimana.

Teoksen Karma-astrologian avaimet mukaan karma oli luonnollinen osa kristinuskoa satoja vuosia. Esimerkiksi Uusi testamentti opettaa, että ”mitä ihminen kylvää, sitä hän niittää”. Väite karmasta kristinuskossa on aika tunteita herättävä ja jopa arveluttava, ja se kuin ohimennen todetaan kirjassa ilman sen kummempia perusteluja (tosin viitteellisiä kohtia Raamatusta on mukana).

Yhteenveto kristinuskosta ja karmasta on yksinkertaistava, mutta varmasti jälleensyntymisen idea on tunnettu jo antiikin filosofien aikana ja kreikkalaisessa filosofiassa sekä Välimeren alueen kulttuureissa. Toinen asia on se, uskottiinko siihen ensimmäisten kristittyjen keskuudessa. Mikä on esoteerista, salaista tulkintaa, mikä taas uskontohistoriaa? Yhtä kaikki kirjan tarkoitus on avata astrologian saloja, ja sen se tekee vallan mainiosti.

Astrologiaa harjoitettiin pohjoisessa siitä huolimatta, että Ruotsin laki kielsi sen vuoden 1300 tienoilla. Näin tietää kertoa teos Karma-astrologian avaimet. Tiesitkö, että kuunsolmut ja niiden hallitsijaplaneetat astrologisella kartallasi kertovat karmallisista haasteistasi nimenomaan tässä elämässä?

YouTube-video Astrologi Anne Sundell – Karma-astrologia

Summary
Article Name
Karma-astrologian avaimet on teos, joka yhdistää astrologian ja karman käsitteet
Author
Kerro meistä kaverille