Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Planeetat ja huoneet astrologiassa

Planeetat ja huoneet

Astrologisen kartan sisällöstä vastaavat aurinkokuntamme planeetat, ja niiden sijoitukset eri huoneisiin. En nyt käy tässä kirjoituksessani niitä jokaista läpi, sillä tekstistä tulisi helposti liian ”koulukirjamainen”. Palaan mielelläni aina välillä aiheeseen, vaikka aina yhteen planeettaan keskittyen. Astrologia on siitä ihana aihe, että tutkittavaa ja ajateltavaa kyllä riittää.

Ajattelin nyt valaista muutamin esimerkein, miten eri planeettojen energiat tulevat eri huoneissa esiin. Astrologiassa usein mainitaan, että tietyt huoneet sopivat eri planeetoille paremmin kuin toiset. Tämä pitää hyvin paikkaansa, mutta samalla täytyy muistaa, että tulkinnassa täytyy aina muistaa olla tasapuolinen heikkouksien ja vahvuuksien suhteen. Jokaisessa kartassa piilee aina mahdollisuuksia kumpaan suuntaan tahansa.

Aurinko

Lähin tähtemme, hohtaa kirkkaana ja lämpimänä oman olemuksemme energiaa. Elinvoima, luovuus ja itseilmaisu ovat tähän tähteen liitettyjä asioita, jotka ilmenevät huoneen mukaisella elämänalueella. Auringon ollessa vaikkapa neljännessä huoneessa kartalla nousevat kotiin ja perheeseen liittyvät asiat esiin. Ihminen, jolla on aurinko tässä huoneessa laittaa mielellään aikaa ja tarmoa oman kodin laittamiseen ja antaa arvoa onnelliselle ja iloiselle kotielämälle. Vanhemmuuden rooli on tärkeä, ja tässä kohtaa täytyy toki tarkkailla, missä merkissä Aurinko sijaitsee. Tulimerkeissä ollaan innostavia ja energisiä, ja vesimerkeissä taas herkempiä ja tunteellisempia. Esimerkiksi Ravun merkissä Aurinko on neljännessä huoneessa todella kotona viihtyvä ja perhettään voimakkaasti suojeleva. Jos Aurinko on Ravun merkissä, kokonaiskuvaa tarkentaa oleellisesti se, missä merkissä henkilön Kuu sijaitsee. Nämä yhdessä antavat vihjeitä ihmisen perhe-elämästä ja kodista.

Kuu

Kuun sijainti kartalla kertoo ihmisestä ja hänen tunne-elämästään hyvin paljon. Jälleen kerran merkillä on suuri merkitys. Yksinkertaistettuna, neljän eri elementin eli tulen, maan, ilman ja veden merkeissä Kuu on joko aloitteellinen ja energinen, käytännöllinen ja ahkera, älykäs ja kommunikoiva tai herkkä ja intuitiivinen. Jos syntymän hetkellä Kuu osuu vaikkapa yhdeksänteen huoneeseen, on henkilöllä luontainen halu laajentaa ymmärrystään ja älyään. Riippuu suuresti merkistä, onko hän tässä asiassa voimakkaasti aloitteellinen vai ennemmin jahkaaja. Olisi hyvä, jos samalla olisi jalat maassa. Huone on myös matkustamisen huone, joten vähintäänkin nojatuolimatkoille on tilaa ihmisen sydämessä. Filosofinen elämänkatsomus kehoittaa etsimään Totuutta, jonka Kuu yhdeksännessä usein löytääkin.

Saturnus

Hyvin työkeskeisen ja kunnianhimoisen ihmisen Saturnus löytyy usein kymmenennestä huoneesta. Saturnus on astrologisessa tulkinnassa hyvin tärkeä planeetta, missä ikinä se liikkuukin se tuo vastuuntuntoa ja auktoriteettia, mutta erityisesti kymppihuoneessa nämä asiat ovat erityisen korostuneita. Henkilöllä voi olla jo varhaisessa iässä paljon vastuuta hartioillaan erilaisista olosuhteista riippuen. Parhaimmillaan tässä sijainnissa on todella voimakasta kunnianhimoa ja korkeat tavoitteet. Kääntöpuolena onkin työnarkomania, ja ongelmat, joita se ihmissuhteissa aiheuttaa, sillä usein henkilön ajatukset ja tunne-elämä on kiinnittynyt omiin saavutuksiin. Joskus taustalla voi olla viittauksia kotioloihin, ehkä kuri on ollut liian kova ja kelpaavuutta vanhempien silmissä on saatu suorittamisella. Jos Saturnus on lisäksi yhteydessä MC:hen eli uran pisteeseen, on se varmasti yksi voimakkaimmista kuvioista, mitä kartalla voi olla. Tällainen ihminen haluaa jättää pysyvän jäljen itsestään työnsä kautta.

Mars

Viimeisenä esimerkkinä otan tällä kertaa planeetta Marsin. Mars kartallamme kertoo energiasta, fyysisyydestä ja tekemisen tarpeesta. Merkin mukaan se voi olla hyvinkin aggressiivinen ja kilpailuhenkinen, tai sitten planeetan energiat voivat toimia vahvana älyllisyytenä. Mars tuo myös oman sävynsä ihmisen seksuaalisuuteen. Viidennessä huoneessa Marsin energiat vievät kohti aktiivista ja palkitsevaa rakkauselämää, jossa seksuaalisuudella on suuri merkitys. Henkilö hakee toisesta ihmisestä vastakaikua tarpeilleen ja ajatuksilleen, ja elämänasenne on usein hyvin intohimoinen ja positiivinen. Huonesijainnissa on myös paljon lapsirakkautta ja lasten kanssa viihtymistä, sijainti olisi ideaalinen vaikkapa lastenkerhon vetäjälle.

Kääntöpuolena on varottava liiallista riskinottoa. Viides huone hallitsee erilaisia uhkapelejä, joihin sortuminen merkistä riippuen on todellinen uhka. Parhaimmillaan kaikessa henkilön tekemisissä on mukana luovuutta, mutta sen kärsivällinen jalostaminen vaatii tukea käytännöllisestä merkistä tai planeettojen välisistä aspekteista.

Kerro meistä kaverille