Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Tähtimerkit työssään

Tähtimerkit ja ura

Huom. Jos olet syntynyt kahden eri merkin välimaastossa tai lähellä tähtimerkin vaihtumisajankohtaa, niin lue myös toisen horoskoopin kuvaus. Uraluonteesi voi olla näiden kahden väliltä. Katso myös nousu- ja kuumerkkisi. Kuumerkki on piilossa oleva vaikutus, siinä missä nousumerkki (minuus) voi korostua.

Kauris

Sinnikäs, periksiantamaton ja työteliäs sekä tunnollinen. Toisaalta taipuvainen perfektionismiin. Liian itsekriittinen. Puurtaja. Rutiinityössä hyvä. Olisi hyvä myös johtamaan, jos antaisi mennä sen sijaan, että on tottunut ottamaan ohjeita vastaan muilta työyhteisössä tai jopa tekemään toisten töitä, johon myös taipumusta. Liiallinen vastuuntunto. Myönteinen elämänasenne, sitkeä sissi. Pidetty henkilö, jota jotkut kadehtivat.

Vesimies

Hyvin itsenäinen ja jopa itsepäinen, nauttii vaihtelevasta työstä, ei yleensä ole 8-16 -työntekijä. Tiimityöntekijä, ei yleensä tykkää työskennellä täysin yksin. Sosiaalisuus on valttia. Johtaja-ainesta, jos kunnianhimoa on tarpeeksi. Joskus tyytyy vähempään, kuin mitä ansaitsisi. Joskus taivaanrannanmaalari-tyyppinen.

Kalat

Sitoutuneita työhönsä, tuntevat työstään ylpeyttä. Sopeutuvainen. Voi olla epävarma omasta asemastaan, mitä voi tehdä tai ei voi tehdä. Noudattaa sääntöjä. Ei ole erityisen kunnianhimoinen, mistä syystä voi ”jäädä” rivityöntekijäksi. Toisaalta se sopii useimmille Kalat-ihmiselle. Haluaa olla täydellinen tai antaa täydellisen kuvan itsestään. Ei kuitenkaan ole samassa määrin itsekriittinen kuin kauris. Taiteellinen tarkkailija.

Oinas

Tulinen ja aikaansaava työntekijä, joka tekee loppuun sen, minkä lupaa. Kunnianhimoinen ja joskus omapäinen tähtimerkki, joka ei paljoa sivuilleen vilkuile. Määrätietoinen ja tavoitehakuinen. Johtaa muita tai ainakin itseään, yleensä yrittäjänä. Voi työllistää itse itseään aivan liikaa. Vältettävä stressiä ja levättävä tarpeeksi. Joskus liian nopea käänteissään, jolloin työn jälki voi olla huonoa. Yleensä menestynyt.

Härkä

Itsepäinen, johtajaluonne, vaikkakaan ei aina ole johtavassa asemassa. Haluaa kuitenkin pitää ohjakset omissa käsissä myös työelämässä. Turvallisuushakuinen, työteliäs tekijä. Pyrkii vaurastumaan. Voi olla yrittäjä, mutta hänelle saattaa sopia paremmin jokin vakavarainen yritys työnantajana. Tekee uraa. Viihtyy sekä tiimissä että yksin.

Kaksonen

Hyvät kommunikointikyvyt. Älykäs, sosiaalinen, kekseliäs. Yleensä enemmän tiimityöntekijä kuin yksin puurtaja. Ainakin tarvitsee kannustusta, jos joutuisi tekemään jotakin omin voimin. Menestys edellyttää tukijoukkoja tai ihmisiä, joiden kanssa voi kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa. Kun saa draivin päälle, on pitelemätön. Kouluttautuu mielellään.

Rapu

Tekee paljon töitä, tunnollinen ja turvallisuushakuinen. Yleensä hyvä liike-elämässä. Hänessä yhdistyvät kodin hengettäryys ja businessvaisto. Hyvät esimieskyvyt, mistä syystä ravulla onnistuu moni asia niin kotona kuin työpaikalla. Ongelmana uskalluksen puute ja ujous sekä se, ettei luota omiin kykyihinsä. Kun ujous voitetaan, niin maailma on Ravun. Työnarkomaniaan taipuvainen.

Leijona

Paistattelee mielellään parrasvaloissa, esiintyy ja tuo itseään tai asiaansa esille. Kaipaa arvonantoa ja kunnioitusta sekä kehuja. Maineen perään. Toisaalta on uskollinen ystävä ja työntekijä, joka tietää, että sen, minkä hän tekee työnantajansa eduksi, hän tekee myös oman itsensä eduksi. Julkisuus vetää puoleensa. Hyvä esiintyjä ja puhuja.

Neitsyt

Uraohjus, hyvin tarkka ja yleensä kunnianhimoinen. Erittäin ahkera ja työteliäs, joskus jopa nipottamiseen saakka. Hyvä kuuntelija. Menestyy elämässä yksityiskohtiin kiinnittämisen myötä. Toimii pitkälti itsekseen tai vaistonsa varassa. Ei ole välttämättä johtaja, koska se veisi häneltä liikaa aikaa. Ainakin se olisi hyvin suuri haaste hänen perfektionismilleen ja suvaitsevuudelleen muiden epätäydellisyyttä kohtaan. Vaikea sietää keskeneräisyyttä ja suoriutuu myös stressaavista tilanteista, jos saa tehdä työtään omassa tahdissa.

Vaaka

Sosiaalinen, avulias, ystävällinen ja joskus puhelias. Joskus laiskuus vie voiton, mutta toisaalta hoitaa työtehtävät, jotka ovat hänen omallatunnollaan eli ei yleensä jätä töitään tekemättä. Kun kerran sitoutuu johonkin, niin on todella sitoutunut. Sitoutumiskykyinen. Vaikeus valita itselle sopivaa haastetta työelämässä ja uraa. Usein hyvä koulutus. Haaveilija.

Skorpioni

Vahva ja voimakas ihminen, joka selviytyy myös yksin mutta kaipaa silti ympärilleen ryhmää, jolta saa tarvitsemansa tuen. Hyvin vahva luonne, joten on yleensä joko hyvin hyvällä tai hyvin huonolla tuulella. Perusystävällinen ja sopeutuvainenkin. Terävä-älyinen. Menestyy siinä, mihin panostaa aidosti ja oikeasti. Sisimmässään epävarma itsensä kyseenalaistaja, mikä voi olla hyväksikin, koska muuten skorpparilla menisi aivan liian lujaa.

Jousimies

Seikkailunhaluinen, innokas ja tekeväinen sekä avulias. Ei yleensä viihdy samassa työpaikassa kovin kauaa. Ansioiden perään. Kaipaa vapautta sekä yksityis- että työelämässä, joten vapaudenkaipuu voi tulla esteeksi uralla etenemiselle, jos työpaikka vaihtuu jatkuvasti. Haasteena uralle omistautuminen. Hyvät ihmissuhdetaidot ja kommunikointikyvyt, joten voi suorastaan puhua itselleen työpaikan. Kiinnostunut kulttuurista.

Kerro meistä kaverille