Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Ura ja tähtimerkki: Mihin ammattiin sovellut tähtimerkkisi perusteella?

Ura ja tähtimerkki, katso alta aurinkomerkkisi tai nousumerkkisi, saadaksesi viitteitä siitä, mikä voisi olla sinulle soveltuvin ura tai ammatti.

Kuvauksiin ei kannata suhtautua liian kurttuotsaisesti vaan kivana ajanvietteenä. Saattaapa joku kuvaus osuakin kuin nenä päähän.

Oinas

Armeija, poliisi, virkavalta, viranomaistahot, lääkäri, kirurgi, mekaniikka, teknologia, urheilu. Tulimerkkinä Oinas soveltuu räiskyville aloille. Toisaalta Oinaan nouseva merkki ja kuumerkki määrittelevät sitä, miten paljon hänessä on pehmeyttä. Sopii myös kaupan alalle.

Härkä

Härkään liittyy yritteliäisyys, usein yrittäjä, myyjä, kauppias, ylellisen tai turvallisen elämäntavan ”ihailija”. Pyrkii tekemään olonsa mukavaksi. Pankkiiri, omaisuudenhoitaja, kiinteistönvälittäjä, vaatturi, muodintekijä, ylellisyystuotteet. Auto- tai kosmetiikkamyyjäkin voi olla kyseessä, kunhan kyseessä on laadukas auto- tai kosmetiikkamerkki.

Kaksoset

Mediasuhteet, viestintä, vuorovaikutustilanteet, opettaminen, kouluttaminen, kirjoittaminen ja kääntäminen. Kaksonen on yleensä hyvä ilmaisemaan itseään kirjallisesti ja/tai suullisesti, mistä syystä hän sopii moniin sellaisiin ammatteihin, joissa täytyy joko olla esillä tai esittää joitakin asioita myös julkisesti. Tulkki, kääntäjä, tuote-esittelijä, kirjanpitäjä ovat myös hänen ammattejaan. Monet Kaksoset ovat hyviä numeroiden kanssa.

Rapu

Merimies, laivassa töissä, satamassa töissä, kalastus, hoitoala, hoitaminen, toisista huolta pitäminen, hierojan ammatti. Myös voi olla kokki tai keittäjä ja sitä kautta toisista huolehtimista. Ravulla on suuri sydän, ja hän haluaa palvella. Sopii hyvin palveluammatteihin. Jos kartalla on temperamentisempaa nousumerkkiä, voi soveltua myös poliisiksi tai yrittäjäksi. Useimmiten tapaat Ravun hoitolaitoksesta tai meriltä.

Leijona

Hallituksen työt, politiikka, julkinen vaikuttaminen, vaikuttamistyö, viestintä, tiedottaminen, diplomatia, investointi. Leijona voi myös rakastaa uskonnollisia teemoja. Koska Leijonat ovat melko itsetietoisia, niin he todellakin yrittävät toteuttaa itseään joskus hyvin näkyvilläkin paikoilla. Jos Leijonan tähtikartalla on paljon pehmeitä vesimerkkejä, niin hän ei ole niin huomion- tai julkisuushakuinen, kuin hän muutoin olisi.

Neitsyt

Käytännöllisen luonteensa vuoksi Neitsyet sopivat moniin erilaisiin ammetteihin kuten kaupan alalle, hoitamaan mediasuhteita tai jopa ihmisiä muun muassa lääkäreinä tai hoitajina. Sellainen työ, jossa tarvitaan ensisijaisesti ja konkreettisesti kädet avuksi työssä, sopii Neitsyt-tähtimerkin edustajille. Tietokonejutut, käsityöt, muoti, astrologia, laskenta, media. Alueita on useita.

Vaaka

Vaaka osaa punnita oikeutta ja totuutta, joten hän sopii tuomariksi, arvioijaksi, kriitikoksi, kosmetiikkaedustajaksi, myyntiedustajaksi tuotteelle, joka täytyy osata esitellä ja tuntea hyvin, neuvonantajaksikin. Vaa’at pitävät usein sisustamisesta, koska he rakastavat kauneutta. Heillä on esteettistä ja taiteellista silmää. He arvostavat laatua ja sujuvia vuorovaikutustilanteita. Neuvonta- ja opastustyö voi myös sopia monelle Vaa’alle.

Skorpioni

Kemisti, apteekkari, lääkintämies, lääkäri, hoitaja, poliisin edustaja, vakuutusasiamies tai muu vastaava. Skorpionit voivat olla tavallisia kansalaisia kiinnostuneempia okkultisista asioista. Okkultismina voidaan pitää sellaista henkistä oppia ja toimintaa, jonka sisältöä tai menetelmiä ei ole päästetty yleiseen tietoon. Uranvaihdos voi olla myös mahdollinen keski-iässä.

Jousimies

Kansainväliset tehtävät, diplomatia, työvoiman välitys, uskonto, filosofia, laki, pankkitoiminta, talouselämä, yrittäjyys. Jousimies on tavallisesti hyvin seikkailuhenkinen, joten hänelle sopivat ammatit, joissa hän saa myös matkustaa tai toimia kansainvälisissä tehtävissä tai muutoin vaihtuvissa tilanteissa. Myös urheilu voi soveltua Jousimiehelle jopa urana. Mahdollisuuksia on monia, kunhan elämä on yhtä seikkailua.

Kauris

Käytännöllinen Kauris soveltuu tarkkaan työhön esimerkiksi toimistoympäristöön. Hän pystyy seuraamaan erilaisia prosesseja ja voi olla esimerkiksi teollisuuden palveluksessa. Liike-elämän muoto voi olla mikä tahansa. Kauriit sopivat markkinointiin ja tilausprosessien seurantaan. Myös musiikki voi vetää heitä puoleensa. Kaikkea tekemistä määrittää täydellisyydentavoittelu, joka on muuten leimallista myös monille Neitsyeille.

Vesimies

Ovat hyviä neuvonantajia, vastaanottotyöntekijöitä, asiakaspalvelijoita ja yleensäkin soveltuvia vuorovaikutustilanteisiin. He voivat työskennellä konsultteina, neuvonantajina, insinööreinä ja jopa tietokonealalla. Työssään he todennäköisesti käyttävät tietokoneita ja hoitavat asiakassuhteita. Kyseessä voi olla myös rekrytointi ja jopa lastenhoito. Palveluala sopii monen Vesimiehen ammatiksi sisältäen mm. matkailun ja vapaa-ajan.

Kalat

Kalat ovat usein taiteellisia, vaikkakin käytännön elämästä heidät löydetään monista käytännön tehtävistä kuten hoitoalalta. Terveydenhoitoala yleensäkin liittyy usein Kaloihin, samoin kuin maalari, taiteilija, jopa taivaanrannanmaalari. Heidät voi tavata myös meriltä. Kaloissa on tiettyä herkkyyttä, joka voi tehdä heidät soveluviksi ihmisläheiselle alalle tai alalle, jossa hoidetaan muita ihmisiä tai asioita toisten kanssa.

Ura ja tähtimerkki liittyvät siis toisiinsa. Lue lisää astrologiasta.

Kerro meistä kaverille