Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Tätä ovat Tajunnanvirta-palvelut

Tajunnanvirta-palvelut pitävät sisällään rajatiedon ammattilaisten osaamisesta syntyneen puhelinpalvelun sinulle, joka haluat tietää enemmän. Uusimpana ovat myös kirjalliset tulkinnat: Tulkinta.fi

Tietäjät voivat itse valita, milloin he päivystävät, ja sinä puolestasi voit soittaa vuorossa olevalle näkijälle, kun se sinulle parhaiten sopii. Suoralla puhelinnumerolla tavoitat tutun tietäjän tai soitat uudelle tietäjälle.

Mitä tietäjät tekevät?

Tietäjä tietää asioita, kuten tulevaa.  Apuvälineenä voivat toimia tarotkortit, pelikortit, kristallipallo, enkelikortit tai heiluri. Tietäminen on lisäksi enteiden, näkyjen, välähdysten ja unien tulkitsemista. Se on myös auran lukemista.

Selvänäkijät harjoittavat selvänäkemistä. Selvänäkeminen on kyky nähdä kolmannella silmällä sekä sanoittaa näkemäänsä asiakkaalle valmiina tulkintana. Kolmas silmä on henkisen näkökyvyn keskus, joka on jokaisella ihmisellä. Sen arkikäyttöä kutsutaan intuitioksi.

Entä astrologit?

Astrologit tulkitsevat taivaankappaleiden sijainteja eri ajankohtina sekä muodostavat tiedoistaan tulkintoja eli tähtikarttoja. Tähtitaivaan tapahtumat selittyvät vuorovaikutuksessa kaiken olevaisen kanssa. Astrologit ovat ammatillisesti toimivia auttajia, jotka voivat valottaa sekä tätä hetkeä että tulevaisuutta.

Enkelikorttitulkitsija voi tulkita tulevaisuutta enkelikorteista. Hän tekee enkelikorttitulkintaa. Enkelikorttipakkoja, kuin myös enkelitarotpakkoja, on useita. Enkelit palvelevat jumalallista, korkeinta parasta. Enkelikortit toimivat neuvonantajina.

Tarottulkitsijat tulkitsevat tarotkortteja, jotka pitävät sisällään ikivanhoja, symbolisia viisauksia. Tarotkortit ovat silta tietoisuuteen siitä, kuka olemme ja mihin olemme matkalla. Kortit kertovat suuntaviitat tulevaisuuteen, paljastavat menneisyyden salat ja neuvovat käsittelemään näitä asioita nykyhetkessä.

Parisuhteen pika-apua

Parisuhdeneuvonta voi tulla kyseeseen, kun sukset ovat menneet ristiin. Kun jaksaminen parisuhteessa on koetuksella, niin parisuhdeneuvojat voivat auttaa tuomalla uutta näkökulmaa tilanteeseen. He voivat tulkita tilannetta puolueettomasti paitsi korttien myös astrologisten karttojen, kuten synastrian, avulla.

Tajunnanvirta-palvelu auttaa sinua koskien oman tulevaisuutensa tietämistä sekä asioista tietoiseksi tulemista tässä hetkessä. Se auttaa myös keskusteluapuna ja parisuhteen pika-apuna. Varsinaisen työnhän tekee ihminen itse, kuten kaikissa terapioissa.

Unien tulkintaa ja paljon muuta

Unien tulkitsijat tulkitsevat unet. Kaikki näkevät unia mutta kaikki eivät niitä muista. Unia kannattaa kirjata ylös unipäiväkirjaan, jotta niistä voi kysyä. Unien tulkinta on hienovaraista työtä. Kyse on alitajuisista viesteistä tai tulevista tapahtumista. Unet voivat myös varoittaa.

Tietäjä ei ole terapeutti, vaikkakin hän voi toimia terapeutin ominaisuudessa. Terapeutti yrittää aina auttaa ihmistä paitsi parantumaan myös voimaantumaan. Jokainen tekee lopulta omat päätökset. Meillä on aina vapaa tahto. Selvänäkijä voi kulkea vierelläsi osan matkaa ja siten ehkä keventää taakkaasi.

 

Joskus hyvä keskustelu voi jo auttaa paljon. Ajatukset voi laittaa uuteen järjestykseen keskustelemalla. Myös kuulluksi tuleminen, kuunteleminen, on tärkeää. Kuva: Pixabay