Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Onko tulevaisuuden ennustaminen mahdollista?

Tulevaisuuden ennustaminen tapahtuu käyttämällä peli- tai tarotkortteja, vaikkakin se on mahdollista myös ilman mitään apuvälineitä, jos on hyvin selvänäköinen henkilö. Povata eli ennustaa voi lähes mistä tahansa kuten kahvinporoista, teenlehdistä, taivaankappaleista, tähdenlennosta ja unista.

Antiikin aikana ennustukset tehtiin luista ja sisäelimistä. Ennustamiseen on liitetty populaarikulttuurissa usein lasi- tai kristallipallo sekä ”sirkusteltta”. Povari on kertonut polttareissa tai sirkuksessa, mitä tuleva mahdollisesti tuo tullessaan. Ennustukset ovat tuntuneet tosilta, kohtalonomaisilta.

Sirkusteltan hämyisyys ja mustalaistietäjä sekä kristallipallo on monen mielikuva ennustamisesta. Kuvituskuva: Pixabay

Ennustustapoja on useita

astrologiasta kädestä katsomiseen ja riimuista tarotkorttien tulkintaan. Monelle on lapsuudesta tuttu tapa ennustaa kukkien terälehdistä. ”Rakastaa, ei rakasta” on leikkimielinen ennustus ihastuksen kohteesta. Uudenvuoden tinanvalanta on kansanomaista ennustamista samoin kuin juhannustaikojen tekeminen.
 
Tulevaisuuden ennustaminen on liittynyt historian saatossa noituuteen. Noidilla on uskottu olevan yliluonnolliset kyvyt, joita kirkon on pitänyt hillitä. Noituudesta syytetyt ovat kokeneet menneisyydessä kuoleman ”syntinsä” palkkana. Nykyään noidat ovat pääsiäisnoitia, lapsia, jotka koristelevat pajunkissoja ja virpovat varpovat tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Myös pakanauskonnot ovat nostaneet päätään. Uusnoituus on tullut takaisin jäädäkseen. Nykynoidat jatkavat auttamisen perinnettä ilman pelkoa vainoista.

Ennustamisen historiaa

Lilly Åkerblom (1892–1967) oli selvänäkijä, joka näki näyssä keltaisen huvilan ja yhdisti sen mielessään erääseen naiseen. Tämä nainen ei tunnistanut Lillyn näyssä ollutta huvilaa, ja häntä ihmetytti, että Lilly oli nähnyt hänen miehensä onkimassa valkoisessa villatakissa, joka ei ollut lainkaan hänen miehensä tyylinen. Lisäksi Lillyn lausuma nimi Anna aiheutti ihmetystä. Ennustusta pidettiin virheellisenä. Täysin keksittynä.
 
Myöhemmin samainen rouva soitti Lillylle ja kertoi, että he olivat ostaneet keltaisen huvilan ja että hänen miehensä oli ollut laiturilla onkimassa yllään valkoinen villatakki, joka oli kulkeutunut tälle työpaikalta. Anna sai selityksen vuorolaivasta, joka liikennöi alueella. Ennustaminen on siis mahdollista, vaikka siihen ei uskoisi tai suhtautuisi vakavasti. Kuolemaa ei saisi koskaan ennustaa. Edes kysyttäessä.

Ennustaminen on ilmiö, 

joka liittyy kysymykseen siitä, onko ihmisellä ennalta määrätty kohtalo vai vapaa tahto. Ajankohdat eivät välttämättä vastaa todellisuutta, koska ihmisellä on vapaa tahto, jota hän käyttää joka hetki ja joka voi muuttaa ennustettua todellisuutta. Myös muilla ihmisillä hänen elämässään ja toimintaympäristössään on vapaa tahto. Ajankohta voi olla oikea, kuten syksy, mutta vuosi voi olla avoin. Muuttujia on useita.
 
Ennustajalla näyttää olevan muualta kuin kysyjältä saatua informaatiota hänen elämästään. Tajunnanvirta-palvelussa sinua auttavat ennustajat, jotka saavat kukin omalla erityisellä tavallaan tiedon tulevista tapahtumista. Näitä ennusteita voi käyttää suuntaviittoina. Tulevaisuus voi muuttua, jos sitä päättää muuttaa tässä hetkessä. Joskus tarvitaan vain selkeä päätös.
Kerro meistä kaverille