Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Selvänäkijät näkevät menneisyyteen ja tulevaisuuteen

Selvänäkijät voivat katsoa ajassa eteen- tai taaksepäin. Näkijän tehtävänä on nähdä menneisyytesi ja tulevaisuutesi sekä nykyhetkesi kuin myös mahdollisesti enkeleitäsi ja henkioppaitasi. Meedio on yhteydessä henkimaailmaan. Tarkasti ottaen selvänäkijä ja meedio ovat eri asioita. Meedio aistii henkimaailmaa, siinä missä selvänäkijä lukee auraa tai energiakenttää sekä tulkitsee ihmissuhteita, miksei myös tunne-elämää.

Myös meedio tarvitsee selvänäkijän kykyjä, mutta hänen tietonsa tulevat hengiltä ja ovat pitkälti riippuvaisia henkien toiminnasta. Intuitiiviset ihmiset aavistavat asioita ja tulkitsevat tilanteiden energioita, siten myös he ovat selvänäköisiä. Meediolla tai selvänäkijällä on kehittynyt kuudes aisti, jonka avulla hän kykenee tekemään selkeitä havaintoja meille tavallisesti näkymättömästä todellisuudesta.

Selvänäkeminen vaatii vuorovaikutusta

Joskus kuulee sanottavan, että joku näkee hyvin yhdelle mutta ei toiselle. Se ei välttämättä tarkoita näkijän huonommuutta tai paremmuutta. Selvänäkemiseen liittyvät energiat ovat hienovaraisia. Keskinäinen vuorovaikutus on tärkeää. Ammattitaitoinen näkijä myös kertoo näkemistilanteessa, jos hän ei näe juuri sinulle.
 
Monet meediot ja selvänäkijät sanovat, että heidän kykynsä on parhaimmillaan silloin, kun he sitä vähiten odottavat. Sellaisina hetkinä ihminen ei itse yritä omilla ajatuksillaan saada vastausta, joka voikin tulla mieleen kesken arkista aherrusta. Spontaaneja näkyjä on lähes kaikilla. Näkijöillä on ammattitaito virittäytyä näkemään tietyllä hetkellä, myös pyynnöstä. Ilmastolliset olosuhteet ja näkijän terveydentila voivat vaikuttaa näkemisen psyykkisiin edellytyksiin. Tajunnanvirrassa tietäjät voivat itse valita, milloin he ovat linjoilla, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen näkemistilanteessa.

Yhteyden ottaminen selvänäkijään

Kun ihminen soittaa näkijälle, hänellä on yleensä jokin ongelma, jonka hän haluaa ratkaista ja josta hän haluaa tietää lisää. Näkijä voi käyttää katsomistilanteessa apuna peli- tai tarotkortteja. Ne aktivoivat psyykkistä näkökykyä, lukevat tilanteen energiaa ja auttavat ongelman ratkaisussa. Usein selvänäkijä tekee ensin korttipöydän, sen jälkeen hän katsoo korteista. Hän tulkitsee kortit aina henkilökohtaisesti.
 
Tunnetko olevasi tilanteessa, josta ei näytä olevan ulospääsyä? Silloin kannattaa ajatella, että jos on päässyt johonkin huoneeseen, on sieltä oltava myös poistumistie. Tutustu Tajunnanvirran tietäjiin! Voit lukea ja kuunnella kunkin tietäjän esittelyn hänen sivullaan. Samalla näet, onko tietty tietäjä linjoilla nyt tai milloin tavoitat hänet.
 

Kuva: Pauliina Syvänen: Selvänäkijä (elämäkerta). Syvänen eli mielenkiintoisen vaikkakin raskaan elämän monellakin tavalla. Selvänäkijät joutuvat usein hankkimaan omaa elämänkokemusta ennen kuin voivat auttaa toisia.

Kerro meistä kaverille