Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Selvännäkijä näkee selvästi

Nimensä mukaisesti selvännäkijä näkee selvästi. Hän ei näe konkreettisesti fyysisillä silmillään vaan henkisesti ”kolmannella silmällään”. Kun kolmas silmä on auki, niin henkilöllä on kyky nähdä toiseen todellisuuteen. Astraalimaailma, jossa ovat enkelit ja kuolleet omaiset, sekä mielikuvitus- ja satuolennot, tulee tutuksi selvännäkijälle. Selvännäkijä on aina vastuussa siitä, mitä hän kertoo ja välittää eteenpäin. Selvännäkijä jättää aina jotakin kertomatta, koska hän tietää, että se on kysyjän oppiläksy, eikä sitä kuulu kertoa. Kuolemia ei, sanomattoman säännön mukaan, edes saa kertoa.
 
Kuka tahansa voi olla ennustaja tai selvänäkijä, kun hän alkaa tietoisesti harjoittaa selvänäkökykyään. Toisaalta selvännäkeminen voi olla täysin spontaania. Selvännäkemistä tapahtuu unissa, jos kolmas silmä ei ole kunnolla auki.
 
Arjessa kolmannen silmän käyttö on haastavaa, koska ihmiselle avautuu sekä tämä että toinen maailma. Ihminen onkin kahdessa maailmassa yhtä aikaa, mikä voi käydä rasitteeksi, ellei hän osaa vetää omia rajojaan myös näkymättömän maailman suuntaan. Mielikuvatyöskentelyllä voi pelastaa paljon, koska sitä kautta voidaan rajata sitä energiatodellisuutta, jonka kanssa on tekemisissä.

Selvännäkijä työskentelee kaikkien korkeimmaksi parhaaksi

Selvännäkijän on ehdottoman tärkeää virittäytyä valon tasolle aina, kun hän alkaa työskennellä. Selvännäkijä saa, optimaalisessa tapauksessa, tietonsa suoraan lähteestä, kaikkien korkeinta parasta palvelevasta alkulähteestä eikä kysyjän omista energioista. Jos viesti tulee kysyjästä, nin se kuvastaa vain peilin tavoin vallitsevia energioita. Jotkut yllättyvät siitä, että selvännäkijä saattaa kertoa heistä asioita, jotka pitävät paikkansa, mutta tulevaisuuden kohdalla mennäänkin metsään. Tämä saattaa johtua siitä, että selvännäkijä tulkitsee auraa eli toiveita ja pelkoja. Kun kanavoija tai selvännäkijä virittäytyy korkeammille taajuuksille, niin hän alkaa kuulla sielun puhetta.
 
Ketään ei palvele se, että selvännäkijä silittää kysyjää myötäkarvaan eikä edes yritä osoittaa, missä vika niin sanotusti on. Kun kysyjä pystyy selvännäkijän avulla hahmottamaan ongelmansa, niin siihen alkaa yllättäen löytyä ratkaisuja. Usean kysyjän kohdalla toistuu tietty kaava, mistä syystä elämä ei muutu toivottuun suuntaan. Sitä sopivaa kumppania ei vain tunnu löytyvän, vaikka koko visualisointiarsenaali olisi käytössä. Se voi sisältää aarrekartan, deittipalvelun, vetovoiman lain, visualisaatioita, henkisiä kursseja, itsensä rakastamisen taitoja sekä syväsukellusta omaan itseen. Mutta jokin pieni, suuri asia on jäänyt huomaamatta, ja se tulee tässä: kaava.
 
Korviketoiminnot eivät pura kaavaa, joka on meissä oleva ärsyke-reaktiomalli, kaava, mikä tarkoittaa sitä, että toimimme yleensä totutusti. Luulemme, että todella teemme asiat toisin, mutta oikeasti emme teekään. Tällaisen kaavan tunnistaminen on ensi askel sen purkamiseen. Jos selvännäkijä pystyy tunnistamaan kyseisen kaavan, niin ihminen itse näkee selvästi; on oman elämänsä selvännäkijä. Tästä alkaa todellinen muutos.

Selvännäkijä tulkitsee näkemäänsä

Koska selvännäkijät tulkitsevat näkemäänsä, niin on syytä pitää mielessä, ettei ennusteen tekijän sana ole koko totuus vaan tulkinta; osatotuus. Kenelläkään maan päällä ei ole koko totuutta. Ennustajan sanomisiin on syytä suhtautua varauksella. Ennustaja on vain ihminen, mutta on totta, että jotkut ennustajat ovat todella selvänäköisiä ja voivat paljastaa kaavan sekä tulevat tapahtumat. Se, mitä on sielussamme, tulee näkyväksi elämässämme, ja voit todeta sen helposti tarkastelemalla toisten elämää tai omaa elämääsi. Olet sitä, mitä koet olevasi.
 
Ihmiset tekevät yleensä turvallisia valintoja, mikä on ymmärrettävää. Mutta turvalliset valinnat voivat johtaa epätoivoon, koska ihminen ei kuuntele omia todellisia toiveitaan. Kun unhoittaa itsensä, unhoittaa elämänsä. Toisin sanoen tyytyväiset ihmiset rikkovat rajoja (lasikattoja) ja näkevät selvästi. Selvännäkeminen saa tällaisessa tulkinnassa aivan uuden sisällön ja merkityksen. Kyse ei ole vain ennustamisesta vaan myös ymmärtämisestä. Selvännäkijä voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi.
 
Todellisuudessa näemme selvästi, jos vain haluamme, mutta me emme yleensä halua, koska se voisi satuttaa meitä. Selvännäkijä voi joutua niin sanotusti satuttamaan totuudella, mutta muista aina, että se on vain osatotuus tai tulkinta. Sinä teet aina sen lopullisen tulkinnan tai arvion omasta elämästäsi ja päätät, miten saamaasi ennakkotietoa tai aavistusta käytät. Keskity aina kaikkien korkeimpaan parhaaseen. Niin eettisen näkijänkin tulisi tehdä.
 
 
Kerro meistä kaverille