Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Enkeleiden matkassa: Miten etenet omalla enkelipolullasi

Kirja Enkeleiden matkassa: Miten etenet omalla enkelipolullasi (Viisas Elämä, 2018) avaa tien enkeleiden maailmaan. Kirja kertoo, keitä enkelit ovat ja miten heidät voi tunnistaa. Ekonomi ja entinen kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin.

Lukija pääsee myös tutustumaan omaan suojelusenkeliinsä. Kirjasta löytyy kymmenittäin harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin sekä lisäävät iloa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään.

Kirja tuntuu ehdottavan: “Aloita sinäkin huikea matka yhdessä enkelten kanssa!”

Enkelit voivat kulkea vierellä ja kannatella silloin, kun itse ei enää jaksa. Pyydä heitä auttamaan. Rukous nousee korkeuksiin hengen siivin.

Elämänmuutos

Kirjansa alussa Sanni kertoo omasta elämänmuutoksestaan. Kilpapurjehduksen ja sitä seuranneen kaupallisen uran puristuksesta päästään pian selville vesille; enkelten luokse. Enkelit rakastavat ehdoitta ja vaikuttavat konkreettisesti omassa elämässä, kun niille antaa siihen luvan.

Kirja kertoo enkeleistä ja siitä, kuka kukin on. Se sisältää myös suuren määrän harjoituksia, joissa voi kohdata tietyn enkelin tai selvittää tietyn asian, kuten sisäisen ristiriidan. Kirja tarjoaa meditatiivisia työkaluja, jotka on valjastettu käyttöön yhdessä enkelten kanssa.

Teetä, maalauksia ja enkeleitä

Sanni Nevalainen on Valon taiteilija, joka maalaa sielunmaisemia, joissa voi usein nähdä enkeleitä siipineen sekä enkeliparvia. Enkelit ovat muuttaneet yhden jos toisenkin elämän viime vuosina. Sanni on nimittäin pitänyt enkelikursseja jo kymmenisen vuotta. Kaikkien ei ole tarkoitus ryhtyä “enkelialalle”, vaan enkelit voi ottaa mukaan omaan arkielämään. Kursseilla myös kohtaa samanhenkisiä ihmisiä.

Saattaa kuitenkin käydä niin, että kirjan luettuaan ja kurssit käytytään huomaakin haluavansa tehdä henkisempää työtä ja antaa sitä kautta lempeän ja rakkaudellisen panoksensa ihmiskunnan hyväksi. Enkelit ovat tuttuja myös kristillisestä perinteestä, vaikkakin enkelien kirjo, chakrojen käsittely ja meditaatiot kirjan sivuilla antavat viitteitä siitä, että kyseessä on uushenkinen kirja.

Enkelimaailma avaa oven kauniiseen ja rakkaudelliseen henkimaailmaan. Kuvat ovat Pixabaysta.

Kun ei tiedä, mistä lähteä liikkeelle

Enkeleiden matkassa on käsikirja enkeleistä. Se sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle konkarille, koska se sisältää myös harjotuksia, joita “alalla” pidempään ollut tai paljon meditoinutkin voi hyödyntää. Käsikirjana se toimii siinä mielessä, että siinä kerrotaan perusteellisesti enkelten kanssa työskentelystä ja enkeleistä, kuten arkkienkeleistä. Kirjan alku sisältää niin sanotun teoriaosuuden. Mukana on myös enkelikirjeharjoitus.

Kirjaa ei ole pakko lukea kannesta kanteen. Sitä voi käyttää myös intuitiivisesti siten, että avaa sen jostakin kohdasta ja alkaa lukea tai tehdä harjoitusta. Yleensä se sivu tai aukeama on täsmälleen sitä, mitä siinä hetkessä tarvitsee. Synkroniaa vai sattumaa, ken tietää. Katso video Sannin kirjan julkaisusta.

Oma harjoitus

Tein kirjasta muutaman harjoituksen. Aluksi sain tietää, että minun pitää muodostaa maayhteys ja pyytää arkkienkeli Mikaelin suojaava viitta ylleni. Kirja kertoo tarkasti vaihe vaiheelta, mitä tehdä. Mieleeni tulee, että harjoitus kannattaa tallentaa etukäteen puhelimeen, johon on ladattu äänityssovellus.

Tein omana harjoituksena arkkienkeli Metatronin kohtaamisen, koska hän on esiintynyt aiemmassa meditaatiossani. Ajattelin, että tämä voisi tuoda jotakin uutta aiempaan kohtaamiseen. Metatronin kuutio pitää kuvitella kulkemaan päästä varpaisiin. Kyseessä on esoteerinen symboli, joka koostuu kahdesta kolmiosta. Kuljetan kolmiota energiakehossani ja rauhoitun. Harjoitukset taluttavat minut meditatiiviseen tilaan.

t. Saga

Kannen kuva on kirjoittajan itsensä maalaama.

Summary
Description
Enkeleiden matkassa: Miten etenet omalla enkelipolullasi. Kirja, kirjat. Henkisyys. Enkelit.
Author