Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Enkelitulkitsija ja enkelitulkitsijat tulkitsevat enkeleitä

Enkelitulkitsija on henkilö, joka välittää viestejä enkeleiltä. Enkelit ovat puhtaita valon olentoja, jotka ohjaavat ihmistä hyvään ja rakentavaan. Rakkaudesta lähtöisin eivät ole käskyt, kielteiset ilmaisut, syytökset tai arvostelut.

Enkelitulkitsijat välittävät enkeliviestit enkelikorttien avustuksella. Enkelikortit toimivat työskentelyn apuvälineinä, siinä missä myös enkelitulkitsijan kykyä kuulla intuitiiviset viestit tarvitaan.

Enkelitulkitsija tulkitsee enkelikortit

Enkelitulkitsija voi tulkita mistä tahansa enkelikorteista. Kyse on enkelikorttitulkinnasta sekä selvänäköisestä työskentelystä yhdessä enkelten kanssa. Usein enkelit ilmentyvät tietyissä väreissä kuten arkkienkeli Zadkiel violetissa, arkkienkeli Mikael sähkönsinisessä, arkkienkeli Rafael smaragdinvihreässä ja arkkienkeli Jofiel kirkkaankeltaisessa.

Enkelit auttavat aina, mutta heille on annettava siihen lupa.

Enkelitulkitsijat pyrkivät välittämään valoisat ja totuudelliset viestit Korkeimmasta Rakkaudesta. Alkulähteeksikin sitä kutsutaan. Jotkut ovat sitä mieltä, että viestit tulevat vastaanottajan omasta sielusta ja sen tarpeista. Jotkut taas uskovat, että enkelit ovat kuolleita omaisia tai tuttavia, jotka haluavat antaa neuvoja. Useat enkeliopettajat opettavat, että enkelit ja kuolleet ihmiset ovat eri asioita.

Enkelit ovat joka tapauksessa valon olentoja

Oleellista on se, että viestit palvelevat ja tulevat valosta. Niiden tehtävänä on ohjata ja auttaa kysyjää sekä antaa uusia näkökulmia. Mitään valmiita neuvoja ei välttämättä anneta. Kyse on siitä, että kysyjä näkisi selkeästi oman tilanteensa. Selkeästi näkemisestä nimittäin seuraa, että myös tosiasioihin perustuvat valinnat mahdollistuvat. Tilanne ei olekaan niin viritteinen tai ylitulkittu, mitä se kenties siihen asti on ollut.

Enkelit näkevät korkeimman parhaamme henkimaailmasta.

Enkelikortit sisältävät valoisia, ohjaavia ja rakastavia viestejä. Ne kohottavat energiavärähtelyä korkeammaksi ja korkeammaksi, niin että korkeampi näkökulma mahdollistuu. Tällöin kysyjä pääsee ehkä aivan uudella tavalla kiinni kysymykseensä. Koko kysymyskin voi muuttua siinä samassa.

Enkelitulkitsija on auttaja ja haluaa auttaa sinua

Enkelitulkitsijat haluavat auttaa. He kokevat omaksi elämäntehtäväkseen auttaa heitä, jotka vielä etsivät, eivätkä ole löytäneet. He tuovat vastauksia siten, että ihminen lopulta löytäisi ne myös itsestään; ei vain ulkomaailmasta tai enkelikorteista. Tarkoituksena on kysyjän oma henkinen kasvu tai kehitys.

Enkelit ovat puhtaita valo-olentoja, jotka palvelevat Jumalan tahtoa, eivät välttämättä ihmisen.

Enkelihenkisyys on sitä, että halutaan olla tekemisissä enkelten eli Jumalan sanansaattajien tai valo-olentojen kanssa. Enkelit edustavat pyyteetöntä ja ehdotonta rakkautta ja täyttä tuomitsemattomuutta, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö valinnoilla olisi väliä. Kaikki sielua vahingoittava vahingoittaa, eikä se ole mielipidekysymys. Suhteellisuus on sitä, että ihminen alkaa ymmärtää, missä suhteessa on omaan ympäristöönsä. Miksi hän on siinä, missä hän nyt on?

*****

Tajunnanvirta-palvelun enkelitulkitsijat näet tästä. Enkelitulkitsija auttaa sinua aina parhaansa mukaan ja haluaa palvella jumalallista ja sinua, lähimmäistä, yhdessä enkelten kanssa.

Kuva: Pixabay