Aada Ramsu

Ennustaja, riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, reiki energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Francisco “Chico” Xavierin Lempeät jalokivet

Kirjasen Lempeät jalokivet kuvauksen mukaisesti Francisco Cândido Xavier, “Chico”, on lahja Korkeimmalta meidän huolien täyttämälle ajallemme. Hän kirjoitti elämänsä aikana yli 400 kanavoitua kirjaa, joita myytiin kymmeniä miljoonia kappaleita.

Painostuksesta huolimatta hän vakuutti olevansa kirjojen kirjoituksessa pelkkä välittäjä, tekstin sisällön ollessa peräisin jo tuonpuoleiseen siirtyneiden edesmenneiden ihmisten Hengiltä. Myös kirjallisuuden tutkijat pitävät mahdottomana, että nämä kirjat olisivat pelkästään yhden henkilön tuotos. Niiden sisältö on rikastuttanut ihmisten ajattelua niin moraalisesti kuin tieteellisestikin poikkeuksellisella tavalla. Teos sisältää valittuja otoksia hänen elämänsä varrella meille jättämistään opetuksista.

Pieni suuri kirjanen

Käsissäni on pieni kirjanen, jossa on painavaa asiaa. Se on nimeltään Lempeät jalokivet. Kirjan on kääntänyt Marja Pessi. Julkaisijana on Allan Kardecin opin ystävät ry. Kokoan tähän kirjoitukseen joitakin mietelauseita ja elämänohjeita tästä pienestä kirjasesta. Ajatukseni on, että ne olisivat pieniä valonpilkahduksia pimeässä.

Palvelusta sanotaan: “Jos olet hairahtunut, mieti, miten voisit auttaa toisia ja korjaa itsesi toiminnan kautta. Älä tuomitse itseäsi; palvele enemmän. Jumala ymmärtää meitä.” (Emmanuel)  Moka on siis lahja, ja sen sijaan, että jäisimme surkuttelemaan mokiamme, meidän tulee työstää itseämme ja oikeasti korjata käytöstämme.

Itsekkyydestä ja muiden auttamisesta

Kirjan Lempeät jalokivet teemoissa toistuu auttaminen tai palveleminen.  Auttajana toimimisesta sanotaan: “Tee kaikkesi, jottei kuluisi päivääkään niin, ettet tarjoaisi apuasi jollekin Luonnon elävälle olennolle.” (Emmanuel)

Anteeksiannosta opetetaan vapauttavana asiana: “Oppikaamme antamaan anteeksi, jotta saavuttaisimme vapauden palvella. Pahan unohtaminen on välttämätöntä, jotta hyvä saavutetaan. Missä hyvänsä työskentelet, harjoita suvaitsevaisuutta, jotta tehtäväsi ei joudu alttiiksi häiriöille.” (Emmanuel)

Suvaitsevaisuudesta ja hyväntekeväisyydestä

Suvaitsevaisuus on myös ajankohtainen teema. Hyväntekeväisyys ei vanhene koskaan. Todellinen anteeksianto tapahtuu sydämessä. On ihmisen velvollisuus harjoittaa hyvää. Tätä kautta se kasvaa henkilökohtaisissa suhteissa. Kyseessä on anteeksianto, jota Jeesus opetti.

Hyväntekeväisyys on Xavierin henkiopas Emmanuelin mukaan ennen kaikkea ystävyyttä. “Sairaalle se on henkilökohtainen vierailu. Opiskelijalle se on mahdollisuus oppia. Lapsille se on rakentavaa tukea. Vastustajalle se on hiljaisuutta. Ystävälle se on kannustin.” (Lainauksia)

Spiritismi eli henkioppi

Lempeät jalokivet edustaa spiritismiä eli henkioppia. Xavier oli brasilialainen meedio. Brasiliassa yli 30 miljoonaa ihmistä on omaksunut spiritismin mukaisen eli henkiopillisen elämänkatsomuksen. Xavierin kirjoja myytiin kymmeniä miljoonia. Niiden kaikki tuotot ohjattiin hyväntekeväisyyteen. Xavier työskenteli maatalousministeriössä sormenjälkiasiantuntijana, josta tehtävästä hän jäi eläkkeelle.

Xavier syntyi köyhään yhdeksänlapsiseen perheeseen Kaakkois-Brasiliassa vuonna 1910. Hänen lapsuutensa oli vaikea. Nelivuotiaana hän kuuli ja näki asioita, joita muut eivät kuulleet tai nähneet, minkä seurauksena pappi kutsuttiin hoitamaan häntä (ns. riivaus). Nuorena miehenä hän alkoi lukea Allan Kardecin henkiopillisia kirjoja. Xavier toimi meediona yli 70 vuotta ja kuoli vuonna 2002.

Summary
Article Name
Lempeät jalokivet
Description
Kirja Lempeät jalokivet, spiritismi eli henkioppi.
Author