Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kirja Enkelit ystävinä kutsuu enkelimaailmaan, myös sinut

Kirja Enkelit ystävinä: Miten otat vastaan rakkauden (2020) on Sanni Nevalaisen enkelitrilogian päätösosa. Se kertoo kauniista enkeleistä, valo-olennoista. Sen kansikuva on luovuutta herättelevä.

Kirja auttaa alaotsikkonsa mukaisesti vastaanottamaan rakkautta omaan elämään. Miten elää elämänsä niin, että eläisi rakkaudessa? Mitä rakkaus tekisi tai valitsisi?

Minä olen rakkaus.
Minä olen valo.
Minä olen ilo.
Minä olen virta.
Minä olen se, joka on.

Omat kokemukset

Sanni Nevalaisella on ollut paljon aistimuksia ja kokemuksia enkelten läsnäolosta. Niitä hän on halunnut jakaa myös lukijoilleen. Enkeleitä voi hänen mukaansa aistia. Tällöin ne eivät jää utuisiksi mielikuviksi, vaan niistä tulee konkretiaa. Myös seurauksien kautta omassa elämässä.

Enkelit eivät voi auttaa, ellei heiltä pyydä apua. Poikkeuksena on kuolemanvaara tai vaaratilanne. Kun enkeliltä pyytää apua, voi seurauksena olla merkki enkelimaailmasta kuten höyhen tai jokin konkreettinen ratkaisu tai asia.

Pää pilvissä, jalat maassa

Sanni Nevalainen on pitänyt enkelikoulua jo toistakymmentä vuotta. Siellä moni on kohdannut enkeleitä ja kirjoittanut näistä kohtaamisista myös lopputyönsä. Kirjassa on lainauksia enkelikoululaisten kynästä. Ne auttavat lukijaa käsittämään sen, miten enkeliyhteyttä voi kokea, sanoittaakin.

Kirjassa Enkelit ystävinä on harjoituksia. Niissä opetellaan yhdistymistä kultaiseen valoon sekä suojautumaan ja maadoittumaan. Kirjoittajan mukaan enkelihenkisyyteen kuuluu se, että juuret menevät myös maahan. Kyse on maadoittumisesta. Harjoituksia voi tehdä omaan tahtiinsa.

Vapaus valita

Kirjasta Enkelit ystävinä käy selväksi, että lukijalla on vapaa tahto. Kaikkia harjoituksia ei tarvitse suorittaa, ainakaan pakonomaisesti. Voi valita itselle sopivat harjoitukset. Lukija voi lukea kirjan alusta loppuun tai avata sen satunnaisesta kohdasta. Kuin yllätyksenä.

Kirjoittaja sanoittaa lyhyesti myös oman henkisen elämänsä ja kehityksensä kipukohtia. Aiemmassa elämässä hänen aikansa kului kilpapurjehduksen parissa. Sitten hän työskenteli kaupallisella alalla. Opinnot sujuivat hyvin. Ovet aukenivat esimiestyöhön suoraan koulun penkiltä. Mutta sisäisesti hän koki merkityksettömyyttä.

Kustantajan kuvaus kirjasta

Enkelit ystävinä on maanläheinen tosielämän kuvaus Sanni Nevalaisen ja hänen enkelikoulustaan valmistuneiden enkelihoitajien elämästä enkeleiden kanssa. Kirjassa Sanni kertoo siitä, miten hän elää elämäänsä enkeleiden kanssa. Miten hän esittää enkeleille kysymyksiä ja saa niihin vastauksia. Usein vastauksena on ollut harjoitus, jonka tekemällä löytyy vastaus omasta itsestä.

Kirja sisältää runsaasti harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Harjoituksia ja enkelihoitajien tekstejä on moniin eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi suorittamisen lopettamiseen ja tekemiseen vain ilon kautta sekä rakkaudelle avautumiseen ja sen vastaanottamiseen. Se on Sannin enkelitrilogian itsenäinen päätösosa.

Kirjailijasta ja enkeliopettajasta

Sanni Nevalainen on ekonomi, entinen kilpapurjehtija, Suggestoterapeutti SHY, kouluttaja ja näkijä. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 12 vuotta. Lisäksi hän on valon taiteilija ja maalaa enkeleiden kanssa sydämen ja sielun kuvia. Hän myös opettaa enkeleiden ohjauksessa maalaamista ja tekee tilaustöitä.

Viisas Elämä on julkaissut Sannin ja Katja Frangen upeat Intuitio-kortit (2017) ja Sannin huippusuositut kirjat Enkeleiden matkassa (2018) ja Enkelit arjessa (2019). Lisäksi häneltä on julkaistu muistikirja Rakkauden polulla sekä meditaatiotallenne Tie Runsauteen (2019). Sanni Nevalaisen verkkosivut: www.valonvoimaa.fi

Kansikuva: Enkelit ystävinä (Viisas Elämä)

Summary
Article Name
Kirja Enkelit ystävinä kutsuu enkelimaailmaan myös sinut
Description
Enkelihenkisyys, enkelit, kirja Enkelit ystävinä.
Author
Kerro meistä kaverille