Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kutsu enkelit tueksesi

Enkelit ovat korkeavärähteisiä olentoja, joita voit kutsua tueksesi tarvittaessa. Enkeleillä on kahdeksannen ulottuvuuden tietoisuus ja ne elävät 7D ja 8D:n välissä. Enkelit eivät auta meitä, ellemme itse pyydä niiltä apua. Enkeleitä voi kutsua arkisiin toimiin tai epätoivon keskellä tukemaan ja auttamaan rauhoittavalla energialla. Kun tarvitset isoa halausta tai tuntea olosi turvatuksi, voit pyytää enkeleitä paikalle pitämään sinua siipiensä suojassa. Enkeleillä on hyvin rauhoittava, pehmeä ja lohduttava kyky tukea meitä ihmisiä.

Mutta enkelit eivät ole mitään lällyjä tyyppejä, jonka mielikuvan helposti saa jostain raamatullisista kuvauksista. Että ne vain suojaisivat ja olisivat taustalla auttamassa tarvittaessa. Enkelit ovat toiminnan olentoja ja erittäin taitavia antamaan käytännön neuvoja sekä osoittamaan uusia mahdollisuuksia. Enkelit osaavat upealla tavalla näyttää sujuvampia ja joustavampia tapoja toteuttaa asioita omassa elämässä. Ne ikään kuin tasoittavat tietä ja antavat ideoita, miten joku asia kannattaisi optimaalisesti hoitaa.

KUKA ENKELI OSAA AUTTAA

Ihmisillä on monenlaisia harhakäsityksiä enkeleistä. Enkeleillä luullaan olevan hierarkinen järjestys, jossa toiset olisivat parempia kuin toiset. Tämä on kuitenkin ihmismielen keksintö. Kuvitelma siitä, että muuallakin olisi yhtä kummallisia hierarkiarakenteita kuin maapallolla. Enkeleillä ei ole hierarkiaa, ne toimivat ryhmissä tukien kaikki toisiaan tarvittaessa. Suurinta osaa enkeleistä ei ole edes ihmisen mahdollista havaita, koska ne ovat niin puhdasta valoa ja toimivat laajoissa tehtävissä.

Enkelit ovat jakaantuneet ryhmiin, joilla on kaikilla erilaisia tarkoituksia. Ihmisille tutuimpia ovat arkkienkelit ja tavalliset enkelit, sillä ne nauttivat ihmiskontaktista. Niin arkkienkelit kuin enkelit ovat ihmisten tukena ja heillä on tehtäviä niin suojelus-, luonto-, kuin viestintuojaenkeleinä. Enkelit voivat tulla missä tahansa hahmossa, ne eivät aina näytä siipiään tai ole kerrostalon kokoisia. Ne tunnistaa parhaiten energiasta ja kysymällä kuka olet.

Kun kaipaat ja tarvitset apua, voit pyytää sopivimman enkelin kyseiseen tarkoitukseen. Ihmismieli fiksaantuu vaikkapa tiettyihin arkkienkeleihin, kun joku toisessa tehtävässä oleva voisi sopia paljon paremmin avuksi. Joten älä jumitu mihinkään yksittäisiin, vaan pyydä sopivin apulainen. Enkelit itse tietävät tuhat kertaa paremmin kuin me, kuka niistä osaa parhaiten auttaa.

KAIKKEEN ENKELIT EIVÄT PUUTU

Lähtökohtaisesti enkelit eivät puutu karmisiin asioihin. Jos joudut onnettomuuteen, jossa ei ole tarkoituksenmukaista lopettaa inkarnaatiota, enkeli voi tulla nostamaan sut ulos tapahtumasta ja et vahingoitu. Näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, kuten yksi selviytynyt lentoturmasta tai mikä tahansa muu yksittäinen pelastunut ihminen mahdottomissa olosuhteissa. Enkelit myös ohjaavat kadonneita lapsia turvaan ja ilmestyvät sopivassa hahmossa hädän keskellä.

Ihmiset eivät päivätodellisuudessa useinkaan havaitse enkeleiden läsnäoloa, sillä elämme niin vahvasti mielestä käsin. Usein enkelikokemukset saattavat tulla suuren hädän hetkellä, jolloin ihminen näkee tai tuntee auttajan läsnäolon. Tällöin olemme enemmän auki ja kykeneväisiä aistimaan eri tavalla. Pyydä taivaiset auttajat avuksi niin pieniin kuin isoihin asioihin, enkelit ovat todella taitavia ja nerokkaita tarjoamassaan tuessa. On suuri ilo, että meillä on enkeleiltä saatavilla ja saamme apua maakokemukseen.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Kerro meistä kaverille