Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Mitä kummitukset oikeesti on?

Ehkä olet tavannut kummituksen tai olet ainakin kuullut niistä. Paikoista missä kummittelee tai hengistä, jotka tulee ja menee. Törmätessäsi kummitukseen, ei ole mitään syytä pelkoon. Mieli pelkää asioita, joita se ei ymmärrä. On tullut aika ymmärtää mitä kummitukset ovat, miten ne muodostuvat ja miten niitä voi auttaa jatkamaan matkaa.

Meillä on erilaisia energeettisiä kehoja fyysisen kehon lisäksi. Energeettisten kehojen ymmärrys auttaa ymmärtämään kummituksia. Yksi näistä energeettisistä kehoista on emootiokeho. Emootiokehossa on jemmassa erilaiset tunnekokemukset ja tunnemme tunteita emootiokehon avulla. Emootiokeho kääntää energian kieltä tunteiksi, jotka tunnemme fyysisessä kehossamme.

Karminen keho taas sijaitsee selkärangassa ja siellä on kaikki karminen ehdollistumamme. Mentaalikeho on ajatuskeho, johon jemmataan ja jossa sijaitsee ajatuksia. Tai oikein sanottuna energiaa, jotka aivomme kääntävät ajatuksiksi. Mentaalikeho näyttelee tärkeää roolia ihmisillä, jotka ovat kiinnostuneita älyllistämään asioita ja elämään vahvasti mielen kautta.

MITÄ KUMMITUKSET OVAT

Ihmisen kuollessa hän voi syystä tai toisesta päättää jättää osan energeettistä kehoa jälkeensä. Syynä voi olla elämän varrella olleet voimakkaat tunnekokemukset, karminen ehdollistuma tai merkittävän tiedon omaaminen. Jälkeenjäävä energeettisen kehon osa on se, jota me pidämme kummituksina. Kummitus on yleensä sen ihmisen näköinen, kuka hän oli jättäessään itsestään osan jälkeensä.

Tapaamasi kummitus voi olla emootiokehon kummitus. Kun ihminen kuolee ja hänellä on jokin voimakas tunnekokemus mitä hän kantaa mukanaan, niin emootiokeho saattaa repeytyä. Silloin suurin osa energiakokonaisuutta jatkaa matkaa valoon, mutta emootiokehosta jää osanen jälkeen. Ihminen ei syystä tai toisesta halua ottaa mukaansa jotakin voimakasta tunnekokemusta, vaan jättää sen jälkeensä. Nämä kummitukset eivät liikuttele asioita, vaan ovat vain jonkin tunnekokemuksen vallassa olevia hahmoja.

Tapaamasi kummitus voi olla myös palanen karmista kehoa. Syystä tai toisesta ihminen ei ole halunnut siirtyä eteenpäin ja on jättänyt raskasta karmisen kehon energiaa jälkeensä. Nämä tyypit liikuttelee tavaroita ja niitä tapaa eniten kummittelevissa rakennuksissa, missä tapahtuu kaikkea kummaa. Energia näillä on todella raskasta.

Kolmas kummitustyyppi syntyy mentaalikehon osasesta. Ihmisellä on yleensä ollut jotain merkittävää osaamista tai tietoa elämänsä aikana. Kuollessaan hän on huolissaan, että tuo tieto katoaa ja sen takia hän jättää osan mentaalikehoaan maan päälle. Pointtina näillä on se, että kummitus haluaa vain siirtää omaamaansa tietoa eteenpäin.

Eri asia ovat ns. räyhähenget, demonit ja entiteetit, joihin ei välttämättä liity ihmisen kuolema tai niillä ei ole ollut ihmiselämää. 

MITÄ TEHDÄ KUN TAPAA KUMMITUKSEN

Kuten sanoin aiemmin, ei kummituksia tarvitse pelätä. Loppupeleissä ne ei pysty tekeen sulle yhtään mitään. Kysy tapaamaltasi energiakehon osalta, että miksi se on täällä. Jos kyseessä on mentaalikehon kummitus, kysy mitä tietoa hän haluaa välittää eteenpäin ja ohjaa valoon. Jos tapaat karmisen kehon kummituksen, niin ohjaa häntä voimakkaasti kohti valoa. Jos taas törmäät emootiokehon kummitukseen, anna hänen kertoa tunnekokemuksesta ja ohjaa valoon.

Kaikki kummitukset tulisi pyrkiä ohjaamaan valoon. Eri energeettisten kehojen osat pääsevät siten palautumaan alkuperäiselle omistajalleen ja maan taajuuksille ei jää mitään turhaa jälkeen. Pyydän usein enkelijoukkoa apuun, he ovat tosi taitavia rakentamaan sillan valoon ja ohjaamaan kummituksen sinne, mihin sen kuuluu mennä.

Iloa kummituskohtaamisiin,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*