Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Mitä on kanavointi?

Kanavointi tarkoittaa viestinvälitystä oletetusta henkimaailmasta. Kyseessä voi olla myös yhteys korkeampaan itseen. Suunta on  joka tapauksessa sisäänpäin ja ylöspäin.

Kyse voi olla niin enkeleistä kuin ufoista tai luonnonhengistä. Lähteen ”hyvyydestä” ja tarkoituksenmukaisuudesta tulisi aina vakuuttua, ennen kuin hyväksyy ohjeita omaan elämäänsä. Maalaisjärki on aina paikallaan.

Kanavoinnit nykyaikana

Nykyään kanavoinnit ovat suosittuja uushenkisissä liikkeissä. Välitysviestin voi tehdä itse tai tilata sen ulkopuoliselta, jolloin voi saada uutta näkökulmaa omiin asioihinsa. Tajunnanvirrassa toimivat kanavoijina ainakin Kaisa Koskinen ja Siralli Hyvärinen.

Kanavointi perustuu ymmärrykseen siitä, että henkisellä tasolla kommunikointi tapahtuu aina hengessä. Voimme virittäytyä oman perusolemuksemme ja valon määrämme mukaisesti tietylle henkimaailman tasolle aina enkelimaailmoihin asti. Jokainen voi kokeilla virittäytymistä itse. Voi kanavoida ohjausta myös itselle mihin tahansa asiaan.

Minkälaisia kanavoidut viestit ovat?

Valon viestit ovat aina kannustavia ja rakastavia sekä myötämielisiä. Ne ovat myös lempeän totuudellisia. Usein ne paljastavat elämäntilanteestamme asioita, joita emme ole tähän saakka tajunneet tai jotka olemme jo tunnistaneet, mutta joiden kohtaamiseen tarvitsemme vahvistusta. Saamme tietää, olemmeko tulkinneet oikein universumin lähettämiä merkkejä. Mikä on seuraava siirtoni elämässä?

Kirjallinen kanavointi toimii ikään kuin väylänä omaan korkeampaan itseen sekä enkelimaailmaan. Se tekee saajansa tietoiseksi seikoista, jotka kannattaisi ottaa huomioon valintoja tehtäessä. Kanavointi on kädestä pitäen ohjaamista, joka silti jättää tilaa omille ratkaisuille. Jos kanavoi itse itselleen, on syytä tehdä se vain puhtaissa energioissa ilman epävarmaa olotilaa. Yhteys kannattaa katkaista välittömästi, jos se aiheuttaa pelkoa.

Mitä oma kirjallinen kanavointi sisältää?

Kirjallinen kanavointi voi sisältää viestejä enkeleiltä, valo-oppailta, yksisarvisilta ja ylösnousseilta mestareilta sekä edesmenneiltä sen mukaisesti, mikä on tarkoituksenmukaista. Kanavointi ei ole ennustamista. Kanavaksi eli välittäjäksi asettautunut henkilö on henkimaailman ja sinun välissäsi välittääkseen mahdollisimman puhtaasti saamansa viestit.

Viestit välittyvät symboleina, merkkeinä, mielikuvina, ajatuksina ja tunteina. Olet itse paras tulkitsija, kun jotakin ilmaistaan symbolisessa muodossa. Kirjallinen kanavointi on yritys pukea sanoiksi se, mikä on sanatonta. Tuonpuoleisessa kommunikaatio tapahtuu myös telepaattisesti, ilman sanoja.

Kanavointiharjoitus

Kirjallinen kanavointi on hyvin hoitava ja parantava kokemus. Aluksi pintaan voi nousta ärtymystä ja kiukkua sekä epäuskoa, mitkä tunteet voivat kertoa puhdistautumisesta ja muutoksen alkamisesta. Kanavointiharjoitus voisi olla sellainen, missä vastaanotat ikään kuin suoran sanoman. Jokin tieto tai ajatus vain tulee päähäsi tai tunnet, että asia on nyt niin tai paras hoitaa nyt näin.

Kirjalliseen tulkintaan on helppo palata uudestaan ja varmistua siitä, että se on omaksi ja myös toisten korkeimmaksi parhaaksi sekä tehty puhtaassa valossa ja rakkaudessa. Vaikka kirjallinen kanavointi onkin luonteeltaan hoitava, se ei voi korvata virallista terveydenhuoltoa. Kyse on omasta henkisestä kehityksestä.

Ihminen voi kanavoida omaa sielunmaisemaansa. Kuva: Alexandra Haynak

Kerro meistä kaverille