Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Ruotsalainen meedio Astrid Gilmark kirjoitti useita kirjoja aistimastaan henkimaailmasta

Astrid Gilmark (k. 2009) oli ruotsalainen meedio, joka vaikutti meediotyössään etenkin 1960- ja 1970-luvuilla. Hän kirjoitti meediokyvystään ja sen käytöstä useita kirjoja, kuten Meedio kertoo, Minä näen ja Tiedän että elämä jatkuu, joka oli Gilmarkin ensimmäinen teos ja joka herätti kansainvälistä huomiota.

Suomessa Gilmarkin teokset osoittautuivat suureksi menestykseksi. Meedion kutsumuksena oli auttaa. Kertomansa mukaan hän ei koskaan etsinyt tieten tahtoen yhteyttä tuonpuoleiseen tai henkimaailmaan, vaan hänelle vain annettiin näitä näkyjä ja sanomia, kun hän oli tekemisissä ihmisten kanssa.

Kyseessä olivat spontaanit kokemukset.

Astrid Gilmark kertoo myös nähneensä koiria henkimaailmassa. Eläimet jatkavat elämäänsä tuonpuoleisessa, koska niilläkin on sielu, sekä persoona.

Edesmenneet puhuvat meedion kautta

“Kuolleiden” joukossa, jotka meediolle myös kommunikoivat tuonpuoleisesta, olivat muun muassa Ruotsin edesmennyt Uppsalan arkkipiispa Nathan Söderblom ja kirjailija Selma Lagerlöf, joka tunnetaan etenkin lastenkirjastaan Peukaloisen retket. Heidän kohdallaan puhutaan henkisestä yhteydestä.

Gilmark kirjoittaa kiihkottomasti ja asiallisesti sekä kriittisesti meediokyvystään ja sen käytöstä. Olen lukenut Gilmarkin kaikki suomenkieliset kirjat ja ihastunut hänen välittömään mutta vakavamieliseen tapaansa käsitellä tätä asiaa.

Gilmarkin elämykset sattuivat ilman, että hän itse saattoi niihin vaikuttaa. Hän ei itse koskaan yrittänyt ottaa yhteyttä henkilöihin, jotka olivat menneet rajan yli eli arkikielen mukaan kuolleet.

Meediot kuolemattomuutta todistamassa

Gilmarkin mielestä kuolema on vain tietoisuuden siirtymistä toiseen olomuotoon. Kristillisen julistuksenkin ydin on sen sanomassa sielun kuolemattomuudesta; sielun uudesta elämästä ruumiin kuoltua. Meedioiden välittämien viestien tarkoitus on lohduttaa ja vahvistaa sekä syventää hengellistä etsintää. Siinä ei sinänsä ole mitään kristinuskon vastaista.

Meedion kykyjä on ilmennyt kaikkina aikoina ja kaikissa kulttuureissa. Ilmestykset eivät sinänsä ole uutta ilmoitusta, vaan kyseessä ovat spesifit kuvaukset edesmenneestä henkilöstä, kuten hänen ulkonäöstään, käytöksestään ja elämänaikaisista teoistaan sekä yksityiskohtaiset tiedonannot tai sanomat, jotka jotenkin liittyvät kysyjän senhetkiseen elämäntilanteeseen.

Kyseessä ovat todistavat sanomat tai tiedot.

Kirjan kansi ei ole myyvä, mutta se sisältää Asiaa, jos meediokyky ja sen oikea käyttö kiinnostaa lukijaa.

Hiekanjyvänen meren pohjassa

Meedion ei tule ylpistyä, eikä pitää itseään ketään toista parempana erikoisen kykynsä takia. Gilmarkille sanottiin, että hänen tuli tuntea itsensä hiekkajyväseksi meren pohjassa. Hän suhtautuikin meediokykyynsä ja työhönsä meediona nöyrästi ja maanläheisesti sekä vaatimattomasti.

Se ei ollut rikastumisen eikä pääasiallinen elinkeinon lähde, koska näkyjä ei voinut pakottaa. Niillä oli oma aikataulunsa.

Gilmark koki palvelevansa maan päällä valoisia totuuksia. Hän ei saanut unohtaa sitä, että sanomat tulevat rakastavalta Jumalalta. Meediona hän oli vain työkalu, joten hänen ei tullut saada työstään meediona kunniaa tai kiitosta. Ihmisiä vain johdatettaisiin hänen luokseen ja asiat vain tapahtuisivat häntä suuremmassa suunnitelmassa.

Innoitti lukemaan Raamattua

Meediokirjailija kertoo kirjoissaan spiritualismista ja sen istunnoista. Kaikesta kuultaa läpi nöyryys ja ylpeyden alas painaminen sekä valtava kiitollisuus joskus hyvinkin vaikealta tuntuvaa tehtävää kohtaan. Henkisen työn tekijän tie harvoin on helppo, koska muuten hänen auttamisensa olisi melko pintapuolista. Hänen omat elämänkokemuksensa muokkaavat hänen ymmärrystään ja kasvattavat kiitollisuutta itse elämää ja Jumalaa kohtaan.

Meediokyvyn oikeamielisessä käytössä ei ole mitään jumalatonta. Yllättävästi Gilmark kertookin kirjassaan Minä näen, että monet kirjeet todistavat siitä, että hänen ensimmäinen teoksensa Tiedän että elämä jatkuu oli toisille avuksi jopa sinä määrin, että he saivat uuden näkemyksen elämästä ja alkoivat uudestaan lukea Raamattua sekä sen Uutta testamenttia.

Vanhaan testamenttiin, ennen Jeesusta Kristusta kirjoitettuun kirjaan, pitäytyvät eivät yleensä voi ymmärtää mediumismia, meedio pahoittelee.

Kirjassaan Minä näen meedio Astrid Gilmark kertoo objektiivisista (henki)äänistä ja niiden nauhoituksesta. Spiritualistinen liike ei ole yrittänyt saada kyseisiä ääniä nauhalle, mutta ne kuuluvat saman meediokyvyn ilmiöihin. Kuvituskuvat ovat Pixabaysta.

Summary
Description
Henkimaailma, meedio, meediot, meediokyky, meediotoiminta, spiritualismi, spiritualistiset istunnot, henkisyys, hengellisyys, sanomat.
Author