Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Tietoisuuden evoluutio: Unimatkalla trilogia

Tietoisuuden evoluutio: Unimatkalla trilogia (2018) on mielenkiintoinen kirjatuttavuus. Nimimerkin ”Inside Flame” takana on Timo Tahvanainen, joka on joillekin tuttu YouTuben Shadow Camerasta.

Kirjan maailmankaikkeudessa on kaksi voimaa: pelko ja rakkaus. Rakkaus on valittava yhä uudestaan. Itseltään kannattaa kysyä näissä valintatilanteissa: ”Kuinka minä voisin auttaa rakkauden voiman manifestoitumisessa?” Mutta jos seuraamme toisten tekemiä polkuja, niin seuraamme uskontoja tai guruja.

Mutta Jeesus ei kirjan mukaan seurannut ketään muuta kuin Isäänsä. Tämä oli se tie, totuus ja elämä, ”polkuna oleminen”. Mitä sitten on totuus tai se elämä, jota olisi seurattava?

Mikä on olennaista henkiselle kasvulle? Tietoisuuden evoluutio on teos, joka vastaa tähän kysymykseen omalla ja ainutlaatuisella tavallaan. Elämä on unennäköä, eikö niin?

Harharetkellä ja kotimatkalla

Elämässä näytämme usein olevamme harharetkellä. Olemme pukeutuneet naamioihin ihmissuhteissa ja työelämässä. Emme meinaa enää tunnistaa itseämme niiden takaa. Kirjaa Tietoisuuden evoluutio lukiessa tulet kysymään, kuka sinä todella olet.

Voisiko maailmaa ymmärtää korkeamman tietoisuuden näkökulmasta? Mitä se tarkoittaa käytännössä? Mitä on Jumala? Olemme sekä harharetkellä että kotimatkalla, kun kyselemme ja vastaamme. Saamme myös vastauksia kysymyksiimme, kunhan jaksamme niitä etsiä.

Henkinen etsintä on henkilökohtaista työtä kohti Jumalan tuntemista. Jumala on jokin suurempi voima. Hän on korkeampi tietoisuus, minkä kautta elämän tarkoitus tulee liki.

Elämä on unennäköä

Elämä on kirjassa Tietoisuuden evoluutio unennäköä. Kuolemassa vasta heräämme. Kirja onkin sekoitus henkisen kehityksen opasta, henkistä elämäkertaa ja tieteisfantasiaa liitettynä tietoisuuteen ja sen kehitykseen. Siinä seikkailevat sisarukset, tyttö ja poika, jotka tekevät unimatkoja.

Minä on tarinankertoja (Inside Flame/Timo Tahvanainen) ja Eleandilin unenaikainen keho Maassa. Kirjoittaja on itse 40+, joka kokee tietoisuuden evoluution tapahtuneen itsessään. Kaikki alkoi jo 15-vuotiaana, uusiutui vastikään ja jatkuu koko elämän ajan. Kukaan ei ole koskaan valmis.

Tietoisuuden evoluutio on kuin satu. Siinä Jumala määrittyy Alkuhengeksi tai Alkulähteeksi. Materia määrittyy energiaksi, näkymättömäksi todellisuudeksi sisimmältä luonteeltaan. Ihmiskuntaa kirja pitää lapsina hiekkalaatikolla. Ihmiset taistelevat hiekkalaatikon leluista ja luonnonvaroista. Kirja onkin myös kannanotto.

Henkisyydestä tutut teemat

Kirja kertaa henkisyydestä tuttuja teemoja, kuten egoa, intuitiota ja älyllistä elämää koko maailmankaikkeudessa. Se on sekoitus tosielämää ja fantasiaa. Mielenkiintoisia ovat kirjoittajan omat kokemukset, samalla kun tarina kulkee kuin juna eteenpäin.

Kerran tavattaessa kouluaikainen äidinkielenopettajakaan ei uskonut, että Timo osaisi kirjoittaa. Mikä selitys menisi läpi epäuskoiselle äidinkielenopettajalle? Ilmeisesti ei mikään. Kirjoittaja pitää välähdyksiä intuitiivisina ratkaisuina. Kuolemaa ei ole. Kuolema on tabu, koska sitä pelätään.

Tieteen kertakäyttöelämä ei tyydytä henkistä ihmistä. Henkimaailma eli henkien maailma näyttäytyy todellisena. Kvanttimaailmassa intuitio, Jumala ja evoluutio sekoittuvat keskenään. Kirja on miellyttävä lukukokemus, ja sen fontti on tarpeeksi isoa. Tietoisuus näyttäytyy siinä viisautena ja henkilökohtaisena kokemuksena, tieto tai tiede älyn voittokulkuna.

— Tajunnanvirta Blogi

”Samaa peltoa kylväessä tulee samat kivet vastaan”, Inside Flame kirjoittaa. Kuljemme jokainen henkisen kehityksen polkua. Kuva: Robert Balog

Kerro meistä kaverille