Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Valon ja varjon tiellä: Pohdintoja henkisen matkan solmukohdista

Kirja Valon ja varjon tiellä sisältää nimensä mukaisesti pohdintoja ja ajatuksia henkisyydestä ja etenkin henkisen matkan solmukohdista. Me jokainen miellämme elämän tarkoituksen ja fiksut tai epäfiksut käytännöt henkisyydessä omalla tavallamme. Niin myös tämän teoksen kirjoittaja ja kuvataiteilija Sisko Sinilintu.

Kritiikkiä kirjassa saa esimerkiksi Salaisuus-elokuvan ja -kirjasarjan yksinkertaistava viesti, joka ei ota huomioon ihmisen sielullista kokonaisuutta. Se ei ota huomioon karmaa, alitajuntaa, sukupolvista taakkasiirtymää tai muita syvempiä virtauksia. Pelkkä raha ei riitä tekemään onnelliseksi, eikä se, että saa kaiken mitä tahtoo. Tahdonvoima voi olla hyväksi, mutta aina se ei toimi. Alitajunnassa on myös pimeyttä, ei vain valoa, ja joskus se on kohdattava: sielun pimeä yö.

Eräs henkinen matka

Kirja Valon ja varjon tiellä on tajunnanvirranomainen lukukokemus. Osa jutuista resonoi lukijan kanssa, osa taas ei. Niin sen kuuluukin olla, koska henkinen kehitys on aina henkilökohtainen matka.

Kirja peilaa hyvin niitä asioita, joita moni henkisen tien matkaaja on pohtinut oman matkansa varrella. Useammin kuin kerran. Mitä ovat ylösnousemusoireet? Miksi olen kuolemanväsynyt? Miksi en enää kestä melua? Miksi haluan vetäytyä omiin oloihini niin usein? Miksi minua ei ymmärretä? Miksi kaipaan jonnekin muualle, kuin missä nyt olen? Ja niin edelleen.

Henkinen tie on aina yksilöllinen tie. Sen voi kulkea, kuten Sisko Sinilintu on sen tehnyt: taiteen kautta. Jokainen tekee sen omalla tavallaan. Joku kirjoittaa, joku maalaa ja/tai piirtää, joku taas tykkää liikkua luonnossa.

Kirjan sisällöstä

Kirjan Valon & varjon tiellä teemoja ovat energiatyöskentely (valoenergiat, alan maksulliset kurssit, rukousmatolla istuskelu), korkeammat tasot (minä olen -läsnäolo, 5D, maadoitus), egon rooli (ego ja minä, jumalallinen ja inhimillinen minä), ylösnousemus (valon soturin haasteet, ylösnousemusoireet), tunteet (reagoiminen ja psyyken ongelmat), minuus (minuuden alkulähde, tulen liekkinä saavuit kerran…, elementit kuten tuli), mestaruus (kanavoinnin jalo taito, energianvaihto, kun unelmat antavat odottaa…), sydämen rakkaus (pyyteetön rakkaus, mitä on rakkaus, sydäntietoisuus), oman elämän luominen (rukoilusta ja manifestoinnista, tunnelukot, oma voima), kompastuskivet (vapaa tahto ja oma vastuu) ja pimeyden merkitys (henkitasot, valkoinen magia ja tarrahenget).

Lopuksi lukukokemuksesta ja kirjoittajasta

Tämän kirjan lukeminen lisää ymmärrystä henkisyydestä nimenomaan kokemuksellisena asiana, matkana tai tienä, johon kuuluvat valo ja pimeys, valo ja varjo, sekä lukuisat pohdinnat omassa rauhassa. Henkisyys ei ole kärsimyksen välttämistä, vaan sen kanssa elämistä. Se on oman varjonsa kohtaamista.

Tätä teosta lukiessa voi peilata omaa henkistä matkaa jonkun toisen kokemuksiin, ja tämä joku toinen eli kirjoittaja ”Sinilintu” on kulkenut pitkään ja siis jo vuosia henkistä tietä. Vastaan on tullut kaikenlaista. Siksi hän haluaa myös ottaa kantaa, kertoa oman mielipiteensä. Samalla kirja Valon ja varjon tiellä toimii vertaustukena. Et ole yksin henkisellä tiellä tai omituisten kokemustesi kanssa. Joskus henkinen elämä tuntuu musertavan yksinäiseltä. Silloin tarvitaan valonpilkahdusta loputtoman pimeään syksyyn tai elämään.

Sisko Sinilintu on kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija sekä New Paradigm Multi-Dimensional Transformation Basic Teacher & 13D Healer (ent. Shamballa MDH).

Summary
Description
Kirjan Valon & varjon tiellä teemoja ovat energiatyöskentely (valoenergiat, alan maksulliset kurssit, rukousmatolla istuskelu), korkeammat tasot (minä olen -läsnäolo, 5D, maadoitus), egon rooli (ego ja minä, jumalallinen ja inhimillinen minä), ylösnousemus (valon soturin haasteet, ylösnousemusoireet), tunteet (reagoiminen ja psyyken ongelmat), minuus (minuuden alkulähde, tulen liekkinä saavuit kerran..., elementit kuten tuli), mestaruus (kanavoinnin jalo taito, energianvaihto, kun unelmat antavat odottaa...), sydämen rakkaus (pyyteetön rakkaus, mitä on rakkaus, sydäntietoisuus), oman elämän luominen (rukoilusta ja manifestoinnista, tunnelukot, oma voima), kompastuskivet (vapaa tahto ja oma vastuu) ja pimeyden merkitys (henkitasot, valkoinen magia ja tarrahenget).
Author
Kerro meistä kaverille