Seija Lahti

Selvänäkijä, meedio, henkinen auttaja ja energianvälittäjä

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, Reiki energia hoitaja ja kaukoparantaja

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Chakrat: 12 chakraa 5. ulottuvuudessa

Chakrat: 12 chakraa 5. ulottuvuudessa

Kuinka monta chakraa meillä oikeastaan onkaan? Ilmeisesti niitä on tuhansia. Puhutaan kuitenkin päächakroista.

Moni on varmastikin kuullut aiemmin puhuttavan seitsemästä chakrasta. Nykyään niitä tiedetään olevan enemmän kuin seitsemän. Niitä on ainakin 12, joiden kanssa voi alkaa työskennellä kohti 5. ulottuvuutta.

Chakra johtuu sankritin sanasta pyörä tai pyörivä. Se pyörii energiakehossa ja kuljettaa sekä ohjaa sen energioita. Chakrat sijaitsevat pystysuoralla linjalla jalkojen alta päälaen yläpuolelle. Ne ovat moniulotteisia.

Chakrat

1. Maatähtichakra sijaitsee jalkojen alapuolella, maan alla. Sen arkkienkeli on Sandalfon ja väri hopea. 

2. Juurichakra on platinan ja hopean värinen, vanhassa kuvastossa punainen. Juurichakra liittyy perusturvallisuuteen ja siihen, kuinka kiinnitämme itsemme todellisuuteen.

3. Sakraalichakra on perinteisesti oranssi, uudessa käsityksessä ruusunpunainen. Sen kautta välittyvät suhteet toisiin ihmisiin ja sielunperheeseen.

4. Napachakra on kirkkaan oranssi. Siihen liittyy sekä oma voima että ykseydentaju.

5. Solar plexus on pallean kohdalla oleva keltaiseksi mielletty chakra. Uudessa käsityksessä se on muuttunut kultaiseksi, viidennessä ulottuvuudessa. Tähän chakraan varastoituvat toisten ihmisten energiat sekä omat pelot ja toiveet, jotka voivat alkaa liikaa määritellä omaa elämäämme.

6. Sydänchakra on kaikista tärkein, ja sen kehittämiseen tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Sydänchakra on rintakehän kohdalla. Se välittää puhdasta ja pyytettöntä sekä ehdotonta rakkautta. Sanotaan, että mitä alemmas pääset, sitä ylemmäs pääset, joten myös alemmat chakrat ovat tärkeitä.

7. Kurkkuchakra liittyy itsensä ilmaisemiseen puhumalla, kirjoittamalla, esiintymällä tai maalaamalla. Mikä tahansa onkaan ilmaisumuotosi musiikista muihin taiteisiin tai vaikkapa puhetaitoon, niin kurkkuchakran täytyy olla tasapainossa, jotta saat itsestäsi ulos sen, mitä haluat oikeasti itsestäsi antaa ja tuoda tähän maailmaan.

8. Kolmas silmä on kulmakarvojen välissä, keskellä otsaa. Se vastaa henkisestä näkökyvystä ja intuition käytöstä. Jos kiellät henkisen olemuspuolesi, niin kolmas silmäsi sulkeutuu. Silloin ei intuitiokaan toimi.

9. Kruunuchakra on perinteisesti vahvan violetti. Sen kautta saamme viestejä ja vahvistuksia henkimaailmasta. Tätä chakraa kuten ylempiä chakroja yleensäkin täytyy ehdottomasti tasapainottaa alempien chakrojen avulla.

10. Kausaalichakra sijaitsee pään takana tai samassa linjastossa muiden chakrojen kanssa. Se liittyy naiseuteen ja jumalatar-energiaan sekä feminiiniseen puoleen ihmisessä. Tämä valkoista hohtava chakra auttaa ymmärtämään sekä feminiinisyyteen että maskuliinisuuteen liittyviä kollektiivisia traumoja, jotka ovat kumuloituneet ihmiskunnan historiassa.

11. Sielutähtichakra on päälaen yläpuolella, jossa ovat entisten elämien kokemukset sekä koko sielusi henkilöhistoria. Sitä kautta meille avautuvat myös Atlantiksen portit.

12. Tähtiporttichakra eli ylösnousemuschakra sijaitsee selvästi pään yläpuolella. Sen väri on kulta, ja siihen liittyy arkkienkeli Metatron, joka työskentelee Merkaban kautta. Merkaba on meidän valokehomme.

12 chakraa ja chakraitsehoito

Värit voidaan nähdä ja kokea yksilöllisesti visualisaatioissa ja chakrahoidossam myös chakraitsehoidossa. Chakroja voi käsitellä siis myös itse käymällä ne omassa mielessä läpi. Voi pyytää jokaista chakraa tasapainottamaan itsensä. Chakrojen säännöllinen hoitaminen voi auttaa poistamaan energiatukoksia ja siten edistää terveyttä. Niitä voidaan vahvistaa muun muassa värein, kuvittelemalla esimerkiksi kunkin chakran oma väri sen kohdalle hetkeksi.
 
Jos tämä tuntuu liian vaativalta tai visualisointi on hyvin haastavaa, voit myös pyytää, että enkelit hoitavat 12 chakraasi yöunien aikana. Kyse ei ole chakra-asioissakaan orjallisuudesta vaan ennemminkin itseensä keskittymisestä, henkisestä kehityksestä sitä kautta, että kuulostelee itseä ja keskittyy hetkeksi itseensä. Hiljaisuudessa ovat vastaukset.
 
Kirjasuositukset:
Chakra käsikirja (Shalila Sharamon & Bodo J. Baginski)
Tsakrat (C.W. Leadbeater)
 
“On myös toinen keino chakrojen puhdistamiseen ja avaamiseen. Voit kuvitella mielessäsi, kuinka nuo chakrat ovat kuin pystysuuntainen valojono kehosi sisällä. Voit kuvitella, miten sytytät yhden valon eli chakran kerrallaan palamaan. Tämä aktivoi chakroja ja herättää ne toimimaan luonnollisella tavalla.” Kirjasta Ole se valo joka olet (Kirsi Ranto)
 
Päivitetty ja kuvitettu artikkeli

Kuva: Pixabay