Päivi Johanna

Tarot-tulkinta, korttiennustukset ja heiluritulkinta

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät
rekisteroitynyt-kayttaja kansikuva

12 chakraa 5. ulottuvuudessa

12 chakraa ja ylösnousemus. Ylösnousemus tarkoittaa sitä, että tulemme tietoiseksi henkisestä todellisuudesta sekä siihen liittyvästä potentiaalista. 12 chakraa ovat energiatasolla olevia energiakeskuksia, jotka pyörivät useimmiten joko liian lujaa tai liian hiljaa.

12 chakraa vai 7 chakraa?

Moni on varmastikin kuullut aiemmin puhuttavan seitsemästä chakrasta. Nykyään chakroja tiedetään olevan enemmän kuin seitsemän. Kyseessä ovat niin sanotut päächakrat.

Chakra johtuu sankritin sanasta pyörä tai pyörivä. Se pyörii energiakehossa ja kuljettaa sekä ohjaa sen energioita. Chakrat sijaitsevat pystysuoralla linjalla jalkojen alta päälaen yläpuolelle. Ne ovat moniulotteisia.

12 chakraa

1. Maatähtichakra sijaitsee jalkojen alapuolella, maan alla. Sen arkkienkeli on Sandalfon ja väri hopea. 

2. Juurichakra on platinan ja hopean värinen, vanhassa kuvastossa punainen. Juurichakra liittyy perusturvallisuuteen ja siihen, kuinka kiinnitämme itsemme todellisuuteen. Teemmekö sitä, mitä olemme tulleet tänne tekemään vai viivyttelemmekö?

3. Sakraalichakra on perinteisesti oranssi, uudessa käsityksessä ruusunpunainen. Sen kautta välittyvät suhteet toisiin ihmisiin ja sielunperheeseen.

4. Napachakra on kirkkaan oranssi. Siihen liittyy sekä oma voima että ykseydentaju.

5. Solar plexus on pallean kohdalla oleva keltaiseksi mielletty chakra. Uudessa käsityksessä se on muuttunut kultaiseksi, viidennessä ulottuvuudessa. Tähän chakraan varastoituvat toisten ihmisten energiat sekä omat pelot ja toiveet, jotka voivat alkaa liikaa määritellä omaa elämäämme.

6. Sydänchakra on kaikista tärkein, ja sen kehittämiseen tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Sydänchakra on rintakehän kohdalla. Se välittää puhdasta ja pyytettöntä sekä ehdotonta rakkautta. Se auttaa nousemaan viidennen ulottuvuuden korkeisiin värähtelyihin jo maan päällä. Sanotaan kuitenkin, että mitä alemmas pääset, sitä ylemmäs pääset, joten myös alemmat chakrat ovat tärkeitä.

7. Kurkkuchakra liittyy itsensä ilmaisemiseen puhumalla, kirjoittamalla, esiintymällä tai maalaamalla. Mikä tahansa onkaan ilmaisumuotosi musiikista muihin taiteisiin tai vaikkapa puhetaitoon, niin kurkkuchakran täytyy olla tasapainossa, jotta saat itsestäsi ulos sen, mitä haluat oikeasti itsestäsi antaa ja tuoda tähän maailmaan.

8. Kolmas silmä on kulmakarvojen välissä, keskellä otsaa. Se vastaa henkisestä näkökyvystä ja intuition käytöstä. Jos kiellät henkisen olemuspuolesi, niin kolmas silmäsi sulkeutuu. Silloin ei intuitiokaan toimi.

9. Kruunuchakra on perinteisesti vahvan violetti. Sen kautta saamme viestejä ja vahvistuksia henkimaailmasta. Tätä chakraa kuten ylempiä chakroja yleensäkin täytyy ehdottomasti tasapainottaa alempien chakrojen avulla.

10. Kausaalichakra sijaitsee pään takana tai samassa linjastossa muiden chakrojen kanssa. Se liittyy naiseuteen ja jumalatar-energiaan sekä feminiiniseen puoleen ihmisessä. Tämä valkoista hohtava chakra auttaa ymmärtämään sekä feminiinisyyteen että maskuliinisuuteen liittyviä kollektiivisia traumoja, jotka ovat kumuloituneet ihmiskunnan historiassa.

11. Sielutähtichakra on päälaen yläpuolella, jossa ovat entisten elämien kokemukset sekä koko sielusi henkilöhistoria. Sitä kautta meille avautuvat myös Atlantiksen portit.

12. Tähtiporttichakra eli ylösnousemuschakra sijaitsee selvästi pään yläpuolella. Sen väri on kulta, ja siihen liittyy arkkienkeli Metatron, joka työskentelee Merkaban kautta. Merkaba on meidän valokehomme.

12 chakraa ja chakraitsehoito

Värit voidaan nähdä ja kokea hyvin eri tavoin visualisaatioissa ja chakraitsehoidoissa. Chakroja voi käsitellä itse käymällä ne omassa mielessä läpi. Voi pyytää kutakin chakraa tasapainottamaan itsensä. Chakrojen säännöllinen hoitaminen voi auttaa poistamaan energiatukoksia ja siten edistää terveyttä.
 
Jos tämä tuntuu liian vaativalta tai visualisointi on hyvin haastavaa, voit myös pyytää, että enkelit hoitavat 12 chakraa yöunien aikana. Kyse ei ole chakra-asioissakaan orjallisuudesta vaan ennemminkin itseensä keskittymisestä, henkisestä kehityksestä sitä kautta, että kuulostelee itseä.
 
Kirjoja:
Chakra käsikirja (Shalila Sharamon & Bodo J. Baginski)
Chakra Clearing (Doreen Virtue)
Tsakrat (C.W. Leadbeater)
 
Linkkejä:
 
Päivitetty artikkeli