Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Aarrekartta ja oman unelmaelämän luonti

Aarrekartta voidaan tehdä, jos halutaan saavuttaa jotain elämässä. Oman unelmaelämän luominen alkaa aina omien unelmien kartoittamisesta.

Kaikki unelmat ovat jo meissä, valmiina toteutumaan, kunhan teemme niille tilaa ja annamme niille luvan. Poistamme esteet unelmiemme tieltä.

Nämä esteet ovat usein omatekoisia. Ne ovat tekosyitä. Ilman toiminnan askeleita unelmamme eivät toteudu, koska kyse ei ole toivomisesta. Aarrekartan avulla voi haaveilla, mutta elämä on myös toimimista.

Aarrekartta on sinun omatekoinen tienviittasi

Aarrekartan avulla voi viitoittaa omaa tietä. Voi määritellä sen, mihin suuntaan minä haluan nyt kulkea. Mitä haluan saavuttaa lähitulevassa? Aarrekartan avulla elämästään voi tehdä suunnitelmallisempaa. Omat unelmat on tiedettävä, jotta niitä kohti voi kulkea. Samalla kun unelmoi uudesta suhteesta tai talosta tai työpaikasta, niin on syytä olla selvillä siitä, miksi unelmoi niistä.

Nouseeko oma unelma omasta sydämestä? Jos se on toisten toive, se ei ikinä tee sinusta onnellista. Se voi olla hauskaa hetken, kun saa kiitosta ja selkään taputtelua. Mutta jos aarrekartan asiat suhde-elämästä omistusasioihin ja työelämään eivät ole oman sielun mukaiset, vaan sellaiset, mitä yhteiskunta tai vanhemmat odottavat, niin ne eivät kestä vaan alkavat tuottaa pahoinvointia hyvinvoinnin sijaan.

Siksi osa ihmisistä voi pahoin, vaikka periaatteessa (ulospäin näyttää siltä), että kaikki on hyvin.

Seuraava askel on… aarrekartan tekeminen

Aarrekartta on melko helppo tehdä. Sen voi tehdä leikkaamalla kuvia aikakauslehdistä tai tulostamalla netistä. Osa tekee aarrekartan tietokoneella ja asettaa sen taustakuvaksi ja jopa tulostaa sen. Osa tekee vanhanaikaisesti ”leikkaa ja liimaa” -periaatteella.

Kun tietää, mitä tahtoo, ottaa automaattisesti askeleita sitä kohti. Joskus joutuu näkemään enemmän vaivaa, joskus taas vähemmän. Asioita ja ihmisiä vain tuodaan eteesi ilman, että varsinaisesti teet mitään. Kuitenkin sinun on itse vastattava ”kutsuun”.

Oletko kysynyt itseltäsi, mitä todella tahdot ja miksi? Haluatko oikeasti tietyn ihmisen vai rakastavan parisuhteen? Näissä vaihtoehdoissa on vissi ero. Sen lisäksi, että kuvitat, niin myös kirjoita: kirjoita, miltä haluat elämäsi tuntuvan, ei vain näyttävän. Tunteet ovat vahvaa värähtelyä ja vetävät asioita puoleensa. Ajatukset suuntaavat ja auttavat rakentamaan omaa elämää.

Aarrekartta auttaa kuvittamaan oman elämän

Aarrekartan avulla voidaan suunnata omia mielikuvia tiettyyn lopputulokseen. Sen avulla voidaan ohjata ajatus- ja tunne-energioita. Sitä kautta elämä antaa mahdollisuuksia. Tulee tilaisuuksia toimia tai olla toimimatta. Vapaa tahto on meillä kaikilla.

Saatamme manifestoida asioita, joita emme todella halua. Saatamme toistaa elämässämme tiettyä kaavaa, koska uskomme, että se on ainut mahdollisuus. Asiat, joihin emme oikeasti usko millään tasolla, eivät taas toteudu. Mutta jos mielemme on oikein voimakas, se voi vaikuttaa alitajuisesti muiden ihmisten mieleen ja päätöksiin. Se on kuitenkin jo manipulointia, eikä se tee onnelliseksi. Siksi kannattaa aina pyytää ”kaikkien osapuolien parasta”.

On siis hiuksenhieno raja siinä, milloin on kyse manifestoinnista, milloin taas manipuloinnista. Kannattaa luoda aina valosta, rakkaudesta ja vapaasta tahdosta käsin niin kuin korkeimmaksi parhaaksi on. Enkeleitä voi pyytää auttamaan oman unelmaelämän luomisessa. Aarrekartta on päivitettävissä oleva apuväline.

Nykyään on suosittua tehdä aarrekarttaa vihkoon kirjoittamalla ja leikkaamalla ja liimaamalla sekä piirtämällä tai maalaamalla. Manifestointipäiväkirja voi toimia samalla eräänlaisena kiitollisuuspäiväkirjana. Kuva: Jessica Thames

Summary
Article Name
Aarrekartta ja oman unelmaelämän luonti
Description
Aarrekartta, aarrekartan tekeminen, unelmaelämä
Author
Kerro meistä kaverille