Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Anna eristyksen palvella yhteyttä korkeimpaasi

Nyt on aivan loistava mahdollisuus syventää yhteyttä omaan itseen. Kun mielen luoma kiire ja jatkuva meneminen on otettu pois valikoimasta, niin jäljelle jää läsnäolo itsen ja oman perheen kanssa. Monet ovat päässet huomaamaan erikoisen tilanteen tuoman rauhan, kun toiset tekevät vielä matkaa sisäiseen levollisuuteen.

Käytä tämä periodi yhteyden vahvistamiseen itseesi. Kollektiiville ei ole pitkään aikaan tarjoiltu näin loistavaa mahdollisuutta itsen kanssa linjautumiseen. Ota siitä kaikki irti. Nyt todella on aika alkaa tarkastella sitä kuka oikeasti olet, kaiken sen touhuamisen ja tekemisen alla. Miltä susta tuntuu, mitä haluat ja mikä ei enää palvele.

Älä mene kotikoulun ja tilanteen tuomien haasteiden taakse piiloon, jossa annat itsellesi tekosyitä olla tekemättä sisäistä duunia. Sisäisen yhteyden vahvistamisen aika on nyt. Irtipäästämisen ja anteeksiannon aika on nyt. Jos ja kun haluat ottaa tästä kokemuksesta sen tarjoamat mahdollisuudet irti, niin et välttele sen tarjoamia oivalluksia. Jotka vaativat itsensä äärellä olemista.

VAPAUDU PELKOPOHJAISISTA USKOMUKSISTA

Mitä ikinä pelkopohjaista huomaat tilanteen pintauttavan, ota aiheet käsittelyyn. Olkoon kyseessä sitten kuoleman, terveyden tai taloustilanteen pelko. Anna itsesi katsoa, läpielää ja tarkastella näitä pelkoja. Jotta voit päästää niistä lopullisesti irti. Irtipäästäminen on yksi olennaisista oppiläksyistä, jota tämä kokemus tarkoituksellisesti pintauttaa. Sua odottaa vapaus.

Normaalielämässä me täytetään arki tekemisellä, jotta ei tarvitsisi kohdata näitä aiheita. Mutta nyt ne ovat niin naamalla, että kohtaamista on vaikea paeta. Kohtaa ne rohkeasti, käsittele ja päästä irti. Kaikki pelkopohjainen on mielen luomusta, eikä perustu sille kuka oikeasti olet. Olet ikuinen tietoisuus ihmiskehossa, ei sulla lopulta ole mitään pelättävää.

OTA YHTEYS ITSEESI, ÄLÄ KESKITY MUIHIN

Mitä vähemmän annat energiaa muiden touhujen, hallituksen linjausten, uutisten ja television triggereille, sitä paremmin sulla on fokus itsessäsi. Keskity vain itseesi, omaan kokemukseesi. Miltä tuntuu, miten voit, miten voisit seurata iloa. Mitä sisäinen ohjauksesi ohjaa tekemään ja valitsemaan. Kun tulet tietoisemmaksi sisäisesti ohjauksesta, huomaat sen ohjaavan aina etsimään vastaukset sisältä. Ei mistään itsesi ulkopuolelta.  

ETÄÄNNY LÖYTÄÄKSESI ITSESI  

Sosiaalinen erillisyys ei energeettisesti tarkoita samaa. Me ollaan vain mielen tasolta ehdollistuttu sille, että pitäisi olla fyysisesti läsnä kokeakseen yhteyttä. Se ei ole totta. Voit kokea sydämesi kautta yhteyttä kaikkeen ja kaikkeuteen. Joten lopeta mielen tarinan syöttäminen, että olisit nyt jotenkin täysin erillisenä ja yksin. Päinvastoin. Olet kaikkien niiden ympäröimänä, kelle haluat avata sydämesi ja ketkä ovat avanneet omansa.

Kun olet erillään fyysisesti muiden energioista, niin sun on helpompi tuntea omasi. Vahvistaa yhteyttä itseesi ilman häiriötekijöitä. Käytä tämä hyödyksesi ja vietä niin paljon aikaa sisäisen olemuksesi kanssa, kuin mahdollista. Tuijota kattoon, älä tee mitään, meditoi ja ole vaan. Se on suurin lahja, mitä voit itsellesi antaa juuri nyt.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Kerro meistä kaverille