Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Atlantiksen aika

Atlantis oli aikakausi, joka nimenä tulee henkisen kasvun polun kulkijaa vastaan ennemmin tai myöhemmin. Atlantista ja sen aikaa on pidetty hyvin korkeavärähteisenä, jota se ihmisten tietoisuuden tasolla on ollutkin. Kunnes koko yhteiskunta romahti ja Atlantis alueena vajosi Atlantin pohjaan.

Atlantikseksi kutsutaan aikakautta, joka oli yksi maapallon ihmiskokemuksen edistyneistä vaiheista. Jopa liian edistynyt, hajotessaan lopulta omaan nerouteensa. Silloin oli olemassa joukko ihmisiä, jotka pystyivät kommunikoimaan keskenään telepaattisesti ja hyödyntämään kaikessa energian tarpeessa kristalleja.

Atlantislaiset olivat taitavia molekyylirakenteiden muuttamisessa mentaalienergialla. He kykenivät muokkaamaan kiveä kuin savea ja muuttamaan kristallien ytimessä olevaa energeettistä molekyylirakennetta itseään palvelevaksi. Tuossa ajassa ei tarvittu sähköä kuten nyt, sillä kristallit tuottivat kaiken tarvittavan energian.

ATLANTIKSEN EDISTYKSELLISYYS

Kaikki Atlantiksen aikana eläneet ihmiset eivät olleet telepaattisia tai omanneet yliluonnollisia kykyjä, mutta aikakaudella oli isoja kaupunkeja, joissa asui yliluonnollisia kykyjä omaavia ihmisiä. He kykenivät siirtämään objekteja mielen voimalla keskittymällä ryhmässä niiden liikuttamiseen. Kehon kaikkia vaivoja hoidettiin energialla ja elinikä oli korkea näillä edistyneillä yksilöillä.

Aluksi ideat olivat tietoisuuden tasoltaan korkeita ja ne palvelivat monin tavoin ihmiskunnan kehitystä. Kunnes nyky-yhteiskunnassakin nähtävä ahneus ja egon ylivoima ottivat otteen tästä edistyneestä kansasta. Atlantislaiset alkoivat käyttää energiaa väärin, mm. pyrkimällä porautumaan maapallon ytimeen ja muuttamaan maapallon niin sanottuja tehdasasetuksia.

Tämä lopulta johti mannerlaattojen liikkumiseen ja koko yhteiskunnan vajoamiseen nykyisen Atlantin meren pohjaan. Hauskaa, että nimi Atlantti on jäänyt meidänkin aikaamme, kun meille nyt vasta valkenee Atlantiksen sijaitsevan raunioina Atlantin pohjassa.  

AHNEUS JA VALLANHIMO

Niin Lemuria, kuin myös Atlantis ovat molemmat olleet ennen tuntemamme ajanlaskun alkua eläneitä yhteiskuntia. Atlantislaisista ajatellaan kovin korkealentoisesti siitä tietävien keskuudessa, mutta on hyvä olla tietoinen myös atlantislaisten nurjista puolista. He kaikessa mahdissaan ja manipulaatiokyvyssään muokkasivat mm. eläimistä kotiapulaisia ja laittoivat eri eläinten kasvojen tilalle ihmisen päitä.

Siitä juontaa taruolennoiksi luultujen sentaurien ja muiden eläin-ihmissekoitusten tarinat. Tällaisia olentoja todella oli olemassa, mutta ei onnistuneesti. Ne eivät pystyneet lisääntymään ja kärsivät mutaatiosta, mikä heille mielen energian voimalla tehtiin. Näitä samaisia eläimiä atlantislaiset kävivät seuraamassa kuin gladiaattorien taistoa tunnetussa historiassa, jolloin hahmot taistelivat toistensa kanssa kuolemaan saakka.

ATLANTIKSEN TUHO JA YHTEYS NYKYPÄIVÄÄN

Lopulta halu manipuloida kaikkea olevaista ja käyttää kristallien energiaa väärin, johtivat Atlantiksen tuhoon. Se kaatui omaan edistyksellisyyteensä ja ylimielisyyteensä. On tarkoituksenmukaista, ettei maapallolla manipuloida kaikkea. Kuten maapallon ydintä tai käytetä muita olentoja häikäilemättömästi hyväksi omaksi huviksi. Tämä on planeetta, jolla me saamme olla inkarnaation verran vieraina. Maapallo ei tarvitse ihmisiä, mutta ihmiset tarvitsevat maapalloa.

Pelottavaa on, että vaikka nykypäivänä ei käytetä mielenvoimaa samalla tavalla (meillä ei ole yhteyttä psyykkeesemme samalla tavalla kuin atlantislaisilla), niin maapalloa ja sen olentoja käytetään jälleen häikäilemättömästi hyväksi. Toivon mukaan heräämme pian ulos nykymenosta, jottei tarvitse toistaa Atlantiksen kohtaloa. Vaan saamme jatkossakin oleilla täällä ja nauttia maapallon tarjoamista upeista kokemuksista omassa tietoisuuskehityksessämme.  

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*