Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Aurat ja chakrat

Aurat ja chakrat liittyvät ihmisen energiakehoon. Chakrat ovat energiakeskuksia, ikään kuin pyörteitä, päälaelta selkärankaan. Niitä tunnistetaan ainakin seitsemän kappaletta. On myös kehon ulkopuolisia chakroja.

Chakrat ovat violetti päälakichakra, indigonsininen otsachakra, vaaleansininen kurkkuchakra, vihreä tai vaaleanpunainen sydänchakra, keltainen solar plexus -chakra, oranssi navan alla oleva sakraalichakra ja punainen selkärangan tyvikeskuksen eli juurichakra.

Taustalla itämainen ihmiskuva

Chakrat ovat tulleet länteen idästä. Chakroissa ja aurassa on kyse itämaisesta ihmiskuvasta. Chakra merkitsee energiakeskusta. Chakrat sijaitsevat niin kutsutussa eetterikehossa. Eetteri on hienovaraista ainetta.

Chakrojen sijainnit vastaavat kehon hermokeskuksia. Elämänenergia virtaa chakrojen kautta. Jos chakra on tukossa, siinä on huono elämänvoiman virtaus. Chakravärit säteilevät aurasta. Aura ja chakrat ovat yhtä ja samaa kokonaisuutta.

Ihminen on fyysis-sielullis-henkinen kokonaisuus

Ihminen koostuu fyysisestä kehosta ja henkisestä olemuspuolesta, jota kutsutaan joskus sieluksi, joskus hengeksi, miksei myös mieleksi. Sielu ja henki merkitsevät joskus samaa asiaa. Sielu on yksilöitynyt, henki taasen on kaikessa vaikuttava voima.

Puhutaan Jumalasta, Lähteestä, valosta, elämänvoimasta, ykseydestä. Kruunuchakra päälaella ilmentää ykseyttä, ja siihen liittyvät häiriöt voivat ilmetä mielenterveydenhäiriöinä. Otsachakra liittyy selvänäkemiseen sekä ymmärryskykyyn mutta myös silmätauteihin. Kurkkuchakra liittyy itseilmaisuun sekä muiden ihmisten kanssa toimeentulemiseen.

Aura ja chakrat kertovat itsestä

Sydänchakra liittyy rakkauden tunteeseen ja epäitsekkyyteen tai itsekkyyteen sekä sydämenasioihin. Solar plexus liittyy tahtoon ja itsetuntoon sekä kunnianhimoon. Alttius vaikutuksille ja peloille liittyy tämän chakran häiriöihin. Annatko muiden mielipiteiden päättää puolestasi? Oletko iloton? Puhdista pallean alue energeettisesti!

Sakraalichakra liittyy seksuaalisuuteen ja elämänvoimaan sekä vitaalisuuteen, sitä kautta terveyteen. Häiriöt näkyvät mustasukkaisuutena ja kateutena. Juurichakra liittyy ihmisen fysiikkaan ja myös toimeentuloon. Aura säteilee väriloistossaan mielentilan mukaan. Myös pysyvämpiä ominaisvärejä on havaittavissa.

Auran värit

Aurassa voi olla useita värejä. Musta tai harmaa ilmentää heikkoa elämänvoiman virtausta ja indikoi sairautta tai sairastumisalttiutta. Vaaleanpunainen ilmentää epäitsekästä rakkautta ja joskus myös herkkäuskoisuutta sekä palvelemista: palvelemisen henkeä, siinä missä oranssi viittaa rohkeuteen ja toisten tukemiseen (tumma oranssi taas toisten alistamiseen). Kulta merkitsee rehellisyyttä ja jaloa luonnetta.

Vihreä voi viitata myötätuntoon ja auttamishaluun sekä parantamiseen tai parantumiseen. Vaaleansininen on hyväntahtoinen, puhdas väri. Se sopii tehostamaan totuudenmukaista kommunikointia. Violetti viittaa aina korkeaan henkisyyteen, ihanteisiin, siinä missä hopea kuvastaa nöyryyttä (ei nöyristelyä). Chakrat ovat osa sielun persoonallisuutta.

Auraa voi puhdistaa asettumalla valosuihkuun. Kuva: Okan Caliska

Kerro meistä kaverille