Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja parantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Chakrojen merkitys

Olet varmasti kuullu chakroista, noista energiajärjestelmän omista turbiineista. Mutta niiden rooli, tekemä työ ja sisältämät aiheet ovat saattanut jäädä vähemmälle ymmärrykselle. Meillä on 7 päächakraa energiakehossa ja lisäksi useampi energiakeskus osana koko energeettistä pakettiamme. Chakrat pyörittävät energiaa energeettisiin kehoihin, koko energiajärjestelmään ja sijaitsemansa alueen elimille. Joten niiden hyvinvoinnilla on merkitystä niin energeettisesti, kuin myös fyysisesti.

Yksittäinen chakra tuo ulkokehältä energiaa energiajärjestelmääsi ja sisäkehällä se pyörittää tuota energiaa käyttöösi. Jos chakra on jumissa ja toimii heikosti, et vastaanota energiaa siten kuin optimaalisesti olisi mahdollista. Chakrat tukevat myös oman alueensa elimiä antamalle niille elinvoimaenergiaa, joten tukossa oleva chakra voi pitkässä juoksussa myös aiheuttaa vaivoja tietyn alueen elimille.

AIHEESI OVAT JUMISSA CHAKROISSA

Jokaista chakraa voi pitää omana tietoisuutenaan, sillä jokainen niistä ilmentää tiettyjä aspekteja itsestämme. Jokaisella chakralla on omat emotionaaliset aiheensa, jotka ovat kiinnittyneet tuohon kyseiseen chakraan. Näin ollen kaikki aiheet, minkä kanssa painit itsessäsi, löytyvät chakroistasi. Riippuen aiheesta, se voi sijaita jossakin 6:sta chakrasta. Kruunuchakra ei sisällä emotionaalisia aiheita.

Voit ajatella omilla ehdollistumillasi olevan juuren ja tuo juuri on kiinni chakrassa. Se estää chakraa toimimasta optimaalisesti, eli tuomaan energiaa ja pyörittämään sitä omassa energiakentässäsi. Mutta ei hätää, sillä sun on mahdollista tehdä töitä aiheiden liikuttamiseksi pois jumiutuneesta tilasta. Käyn läpi kolme alinta chakraa, koska niissä on kaikista eniten jumpattavaa.

ALIMPIEN CHAKROJEN YDINAIHEET

1.chakra eli juurichakra sijaitsee selkärangan päässä. Se on kaikista tihein ja raskassoutuisin chakra. Tämä johtuu siitä, että se sisältää ihmisyyteen liittyviä ydinaiheita. Jos sulla on pelkoja liittyen selviytymiseen, turvattomuuteen ja fyysisyyteen, ne sijaitsevat juurichakrassa. Voit tukea juurichakraa maadoittumalla, tekemällä fyysisiä töitä ja pukeutumalla punaiseen.

2.chakra eli sakraalichakra on ihmissuhteiden chakra. Sen kautta muodostamme tunneyhteyksiä toisiin. Tukokset täällä aiheuttavat haasteita seksuaalisuuden ilmentämisessä ja saatat tuntea itsesi arvottomaksi, surulliseksi ja erilliseksi. Myös rahaan liittyvät monet puute-uskomukset sijaitsevat täällä. Tämän chakran väri on oranssi.

Voit avata 2.chakraa olemalla armollinen itsellesi, hyväksymällä upeat kummallisuutesi ja olemalla rohkea ihmiskohtaamisissa. Rahaan liittyvistä puuteuskomuksista ulos herääminen vaatii yleensä hieman enemmän jumppaa, sillä pitää oivaltaa, ettei puutetta ole olemassa tässä yltäkylläisessä universumissa. Kaikki on energiaa, myös raha. Sallitko sen virtauksen elämääsi?

3.chakra eli solar plexus on yksilöllisyyden ja henkilökohtaisen voiman chakra. Sitä jumittavia aiheita ovat kontrolli, turhautuminen ja huoli. Kun tämä chakra on voimissaan, kestät hyvin stressiä ja sinulla on itseluottamusta. Voit tukea tätä chakraa voimistamalla itsetuntoasi, olemalla rohkeasti oma itsesi kaikkialla ja päästämällä irti kontrollista. Tue tätä chakraa pukeutumalla keltaiseen ja vihreään.

Luota omaan tietoisuuteesi ja siihen prosessiin, jota se sinulle tarjoilee. Chakroissa sijaitsevat eri aiheet pintautuvat käsittelyyn juuri sopivassa hetkessä, tarjoten juuri sellaisia kokemuksia, jotka auttavat sinua oivaltamaan itsesi ulos jumiutuneista uskomuksista. Nimittäin lopulta kaikki meidän aiheet ovat vain uskomuksia, jotka voi yksi kerrallaan räjäyttää taivaan tuuliin.

Iloa räjäyttelyyn,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*