Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Edgar Cayce ja värien merkitykset

Edgar Cayce ja värien merkitykset. Cayce (lausutaan keisi) oli Yhdysvalloissa 1900-luvun alkupuolella vaikuttanut “nukkuva” profeetta. Hän syntyi vuonna 1877 ja kuoli vuonna 1945. Hänellä oli kyky vaivuttaa itsensä transsiin, jonka aikana hänelle voitiin esittää kysymyksiä, jotka liittyivät niin terveyteen kuin elämäntehtävään.

Ihminen on aina miettinyt omaa tarkoitustaan maan päällä. Edgar Cayce antoi transsitilansa aikana monia mielenkiintoisia vastauksia elämän perimmäisiin kysymyksiin kuin myös kuvaili osuvasti ihmisten sairauksia ja niiden senaikaisia parhaita hoitomuotoja. Puhutaan, että hän pääsi sisälle Akaasisiin Aikakirjoihin, joissa on jokaisen sielun kohtalo.

Cayce koki, että hän oli saanut lahjansa Jumalalta. Hän oli hyvin uskonnollinen. Hän diagnosoi sairauksia transsissa. Sairastuneesta hän ei tarvinnut muuta tietoa kuin nimen ja osoitteen. Siihen aikaan ei ollut internetiä, josta olisi voinut urkkia lisätietoja. Avunpyyntöjä tuli kaikkialta Yhdysvalloista.

Transsitilaa valvoivat Caycen vaimo ja sihteeri, joka kirjasi sanotut asiat ylös. Ennakkovalmisteluja ei ollut, Cayce vaan vaipui transsiin (ns. itsehypnoosiin), josta hän ei herättyään muistanut mitään. Kaikki oli kirjoitettava paperille pikakirjoituksella. Hoito-ohjeet ja sielunmatkaa kuvaavat asiat ovat tallessa. Lukemuksista on tehty useita kirjoja.

Värejä voi soveltaa vain henkilökohtaisesti. Ne ovat osa värähtelyjen merta. Siihen kuuluu koko elämän rytmi, myös hengitys. Prisma hajottaa valoa. Valkoinen aistitaan, kun keho heijastaa kaikkia värisävyjä.

Koko läntinen maailma saa tietää

Tieto Caycesta kantautui aina Eurooppaan asti, ja ihmiset pyysivät häneltä apua vaivoihin, joihin virallinen koululääketiede ei tiennyt hoitoa. Kyseltäessä sairauksien syitä esiin tulivat karmalliset ja reinkarnaatioon liittyvät seikat. Myös kadonneet kulttuurit (Atlantis ja Lemuria) sekä Raamattu saivat valaistusta. Caycen välittämä tieto oli usein toimivaa ja johdonmukaista.

Cayce kertoi lukemuksissaan värien merkityksistä. Kirjanen Värit ja Edgar Cayce (Roger Lewis, Bioskustannus 1994) kertoo nimensä mukaisesti siitä, mitkä ovat värien merkitykset Edgar Caycen mukaan. Värejä on käytetty historiassa moneen parantamisesta kaunistautumiseen. Värispektri voidaan jakaa kahteen pääryhmään eli aktiivisiin ja kiihottaviin väreihin (oranssi, punainen, keltainen) ja passiivisiin ja kylmiin väreihin (sininen, vihreä).

Atomirakenteen ja sähkömagneettisen värähtelyn välillä on läheinen suhde. Atomi koostuu elektronisarjoista, ja välillä jokin ydintä kiertävä elektroni irtautuu, jolloin ydin muuntuu. Jokaisen ympärillä on energiakenttä, ja muiden ihmisten energiakentät vaikuttavat jokaiseen. Väriä ei oikeasti ole, kyse on aistimuksesta. Värillä on oma aallonpituus, joka pidentyy siirryttäessä kohti punaista.

Caycen ajattelussa väri on värähtelyä ja liikettä, jolla on sekä myönteistä että kielteistä voimaa. Elämän lähde on väri, valo, ja ihmiset heijastavat omassa atomitoiminnassaan ja solurakenteessaan tätä valoa. Ihmisen värähtely muodostaa auran. Cayce toteaa eräässä lukemuksessaan, että meediot eli psyykikot saavat tietyissä psyykkisten ilmiöiden kehitysvaiheissa vaikutelmia tästä värähtelystä.

Värit ovat myös karmallisia vaikutuksia. Värejä voidaan käyttää parantamisessa. Edgar Cayce ja värien merkitykset ovat aiheita, joihin tutustuu parhaiten lukemalla artikkelin lähteenä olevaa kirjaa, jota ei voi referoida tähän kuin ylimalkaisesti. Värejä voi käyttää apuna meditaatiossa. Ne auttavat ihmistä menemään kammioonsa, omaan sisimpäänsä. Kun chakrojen värit ovat puhtaat, niiden yhteisvärähtely muodostaa sädehtivän auran.

Värien merkitykset Edgar Caycen esoteriassa

Violetti on sähkömagneettisen värähtelyn (valon) lyhin aallonpituus, joka liittyy aivolisäkkeeseen. Se liittyy kruunuchakraan, ylimpään energiakeskukseen. Ylösnousemus ja armo muuttuvat kehossa kultaiseksi viisaudeksi. Kun keskukset (chakrat) toimivat yhteistyössä, seuraa ykseys, sekä puhtaan valkoinen valo, yhteisvärähtelyn tuloksena.

Caycen värioppi on esoteerista tietoutta. Indigo liitetään siinä käpylisäkkeeseen. Se liittyy yksilöllisyyteen, yksin olemiseen. Ihminen, joka ei ole sopusoinnussa itsensä kanssa, ei osaa olla yksin. Suhde toisiin auttaa yksilöä toimimaan. Kun yksilöllisyys ja persoonallisuus ovat yhtä, indigo muuntuu puhtaaksi. Sininen liittyy kilpirauhaseen. Vaaleansininen ihminen vielä etsii elämäntehtäväänsä, tummansininen on löytänyt oman alansa, sekä syventynyt siihen. Kyseessä on spirituaalinen luonne, joka liittyy usein sosiaalisiin palvelutehtäviin ja tieteen tekemiseen sekä luostarin sisariin.

Vihreä on parantamisen väri, etenkin smaragdinvihreä. Keltainen liittyy munuaisiin, solar plexukseen ja pelkoihin. Kirkkaankeltainen on myönteinen väri, joka voi johtaa solujen uusiutumiseen sekä tunteiden tasapainoon. Elämänvoima kulkee solar plexuksen kautta. Pelkoja tulisikin työstää, jotta keho ei sairastuisi. Keltaiseen liitetään hyväntuulisuus.

Oranssi on sekin auringon väri. Se viittaa elinvoimaan sekä sosiaalisuuteen. Oranssi ihminen nauttii muiden seurasta. Hänellä on monia kiinnostuksenkohteita. Utelias ja jännittävä elämä liittyvät oranssiin persoonaan, joka tarvitsee jatkuvasti virikkeitä. Oranssi on myös menestymisen väri.

Punainen on näkyvän spektrin pisin aallonpituus. Se liittyy elinvoimaan ja rauhastoimintaan sekä saattaa aiheuttaa hermostuneisuutta. Tumma punainen viittaa tuliseen temperamenttiin. Tulipunainen viittaa liialliseen egon voimaan. Vaaleanpunainen ja koralli viittaavat kypsymättömyyteen aikuisen aurassa. Punaiseen väriin liittyvät etenkin sukurauhaset. Punainen liittyy toimintaan, mutta ihmisellä on aina vapaa tahto, käyttääkö hän toimeliaisuuttaan maineen ja kuuluisuuden vai koko ihmiskunnan tai ainakin toisten hyväksi.

Edgar Cayce työpöytänsä ääressä. Lue lisää hänestä: https://www.edgarcayce.org/edgar-cayce/his-life/ Kuva: Edgarcayce.org

Summary
Article Name
Edgar Cayce ja värien merkitykset
Description
Lähteet: Värit ja Edgar Cayce (Biokustannus) ja Edgar Cayce -tiedotus Suomessa sekä https://www.edgarcayce.org. Edgar Caycen transsilukemukset on dokumentoitu ja numeroitu. Niitä on yli 14 000 kappaletta. Yhdysvaltojen Virginiassa toimiva Edgar Caycen tiedotus- ja valistuskeskus A.R.E. on kansainvälinen toimija, jonka arkistot ovat tutkijoiden käytettävissä.
Author