Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Eläimet henkisestä näkökulmasta

Ei se ole sattumaa, että eläinten seura tuntuu hyvältä ja miten eläimet tuntuvat olevan meitä ihmisiä paljon viisaampia monessa asiassa. Me kuvitellaan, ettei eläimet ymmärrä puhetta, muttei niiden tarviikaan. Ne ymmärtää energiaa ja se on aivan toisenlainen (ja totuudellisempi) tapa vastaanottaa informaatiota kuin yksikään sana.

Eläimet ovat siis selkeästi meitä ihmisiä korkeavärähteisempiä otuksia, mutta tietoisuuden evoluutiomatka kulkee eläimillä eri suuntaan kuin ihmisillä. Me ihmiset ollaan heräämässä ulos yksilöllisyydestä ja olemme kulkemassa takaisin kohti ykseyttä.

Eläimet sen sijaan ovat vasta matkalla kohti karmaa, laumasieluista kohti yksilöllistä olemuskokemusta. Tästä syystä jokainen lemmikki, ketä kohtelemme yksilönä, on suuri palvelus eläimen sielun matkalle. Eläimet opettelevat vasta yksilöllisiksi tulemista.

ELÄINTEN TIETOISUUSMATKA

Eläimillä on erilaisia rooleja ihmisten elämässä. Osan otamme kotiin, toiset navettaan tukemaan ravintoketjuamme ja monien annamme elää vapaina luonnossa. Osalla eläimistä on tietoisuustasolla suostumus siihen, että ihmiset voivat nauttia niitä ravintona. Tästä esimerkkinä ovat kalat.

Kaikilla eläimillä on myös tunteita ja heillä on oma tietoisuusmatkansa. Myös sillä hyttysellä, joka imee verta säärestäsi, on oma tietoisuusmatkansa. Kaikki olevainen on tietoista ja kaikella on oma tehtävän maapallon kiertokulussa. Mikään ei ole olemassa vain huvikseen ilman tarkoitusta.

Eläimet ja erilaisissa yhdyskunnissa elävät pienemmät olennot opettelevat maapallon raskaassa värähteessä olemista, aivan kuten me ihmisetkin. Luontorealmi kätkee ihmissilmän ulottumattomiin myös paljon olentoja, joista emme ole edes tietoisia. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat esimerkiksi keijut ja isojalkaiset, joista olemme saaneet vihjeitä, mutta emme ole ihan varmoja (paitsi sydämessämme) ovatko ne oikeita.

ERILAISET OLEMUKSET JA ROOLIT

Maapallo on heräämiskoulu ja fyysisen kokemuksen planeetta. Täällä ikuiset tietoisuudet voivat myös eläinhahmossa opetella fyysistä olemista ja saada sen kautta tarpeellisia kokemuksia. On kyse sitten hyvin lyhyestä tai vähän pidemmästä koulusta.

Jos ymmärrät dimensioita, niin ihmiskunta on siirtymässä isossa kuvassa 3Dstä 4Dhen ja lopulta 5D aikajanoille. Monien eläinten tietoisuustaso on tällä hetkellä 8D:ssä ja siksi ne vaikuttavat hyvin viisailta meihin ihmisiin verrattuna. Esimerkiksi kissojen ja koirien tietoisuustaso on 8D taajuudella. Eläimet myös näkevät mitä ihmissilmä ei näe, kuten esimerkiksi enkelit ja muut muiden taajuuksien hahmot.

Kaikista korkeavärähteisimpiä ja korkeimman tietoisuustason eläimiä maapallolla ovat delfiinit. Ne eivät ole ikinä kulkeneet unohduksen verhon läpi ja muistavat edelleen kirkkaasti oman jumalaisen alkuperänsä. Tila, johon me ihmiset vasta pyrimme omalla tietoisuusmatkallamme. Eläimet opettavat parhaiten meille läsnäoloa ja pyyteetöntä rakkautta. Joista molemmissa meillä ihmisillä on paljon opittavaa.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Kerro meistä kaverille