Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Elätkö totuudellisesti itsellesi

Mistä tietää, ettei elä itselleen totuudellisesti? Mikä on sellainen indikaattori, joka kertoo, että nyt on menty omassa päätöksenteossa ja toiminnassa metsään? Vastaus on hyvin yksinkertainen. Kun sisäinen tunne ja ulkoinen toiminta ovat ristiriidassa, tiedät tekeväsi jotain vastoin sisäistä totuuttasi.

Kutsun sitä mielen harhaan lipsahtamiseksi. Sitä sattuu paremmissakin piireissä, ei hätää. Mutta sää et halua elää niin, että koet päivittäin ristiriitaa sisäisen totuutesi ja ulkoisen toimintasi välillä. Ristiriita voi olla niin ilmeinen, että elämä tuntuu päivittäin raskaalta ja lähes kestämättömältä. Joudut koko ajan toimimaan itseäsi vastaan. Se ottaa veronsa.

Moni ei vaan uskalla muuttaa tätä ilmeistä tuntemaansa ristiriitaa, koska mieli pistää vastaan muutokselle. Mieli sanoo, että sun on nyt vaan kestettävä tätä tilannetta, kun et tiedä miten muutenkaan toimisit. Tipahdetaan odottamisen harhaan, joka on yksi energeettisen pysähtyneisyyden tiloista.

LOPETA VENAAMINEN

Ehkä odotat jotain ulkoista messiasta, merkkiä tai asteroidin putoamista talon päälle käynnistääksesi muutoksen. Odotat, että joku sanoisi sulle mitä pitää tehdä tai miten pitäisi toimia. Siinä on vaan se, että sitä messiasta ei välttämättä koskaan tule. Sillä sää oot oman elämäsi luoja ja jos päätät luoda odottamisen kokemusta, niin sitä saat.

Energeettisesti odottaminen on yksi pahimmista oman kentän laskijoista. Siinä annetaan oma voima johonkin itsen ulkopuolelle universumin haltuun ja päätetään odottaa, että jokin ulkopuolinen juttu muuttaisi oman elämän kulun. Poistaisi kuin taika-iskusta sen sisäisen ristiriidan.

Sinä olet se merkki, messias ja asteroidi kaikki yhdessä. Vaikket ihan tietäisi miten poistat sisäisen ristiriidan, niin ota yksi askel pois siitä mitä teet nyt. Ryhdy tekemään jotain, joka tuntuu paremmalta. Se yksi askel johtaa seuraavaan ja sitä seuraavaan. Jossain kohtaa suuntakin kirkastuu.

ALOITA TÄNÄÄN

Mutta kun. Nyt ei oo hyvä hetki. Jospa nyt vaan painaisin leuan rintaan ja jatkaisin tän sisäisen ristiriidan kanssa. Puren vaan hammasta. Sinnittelen meneen. Kyllä mää kestän tätä karseeta oloo viä hetken. Mielummin tunnettu helvetti, kun tuntematon taivas.

Mieli rakastaa velloo, se tykkää kun sillä on ongelmia ja huono olo. Se tykkää mässytellä sillä, kuinka polonen onkaan ja kuinka elämä on rankkaa. Byyh ja blaah. Mutta sää oot fiksumpi, kun sun piskuruinen mieli. Sulla on käytettävissä ikuinen tietoisuuden valo, jolla sää voit ohjata itsesi ulos mistä tahansa pinteestä.

Ja tuo ikuinen totuudellinen valo ohjaa matkaasi tunteilla. Se kannustaa ottamaan kurssin mihin tahansa suuntaan, joka tuntuu paremmalta kuin nykytila. Seuraa sun sisäistä hyvää fiilistä. Se johdattaa sut aina oikeiden asioiden, ihmisten ja mahdollisuuksien pariin. Sillon sulla ei enää ole ristiriitaa sisäisen tunteen ja ulkoisen toiminnan kanssa, vaan ne ovat toistensa jatkumot.

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

 

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*