Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä ja enkelihoitaja sekä ammatillinen valotyöntekijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Henkinen tehtävä

Ootko miettinyt sun olemassa olon tarkoitusta? Että miksi teet tätä maallista vaellusta ja mikähän tässä mahtaa olla pointtina. Omassa arjessa ison kuvan miettiminen voi olla ylivoimaisen tuntuista, mutta kyse ei lopulta ole mistään vaikeasta asiasta. Jokaisen tulisi jossain kohtaa pysähtyä näiden kysymysten ääreen.

Ehkä olet kuten minä ja kokenut sisäistä tyhjyyttä. Ikään kuin sisällä olisi iso musta aukko, jota sitten on matkan varrella yrittänyt erilaisilla maallisilla asioilla täyttää. On tullut kokeiltua ainakin syömistä, shoppailua, reissaamista, työnarkomaniaa ja suorittamista sisäisen tyhjyyden tilkitsemiseen. Muttei se täyttynyt millään niistä.

Sen voisi kuvailla olevan myös kaipausta johonkin sellaiseen, jota mieli ei ymmärrä. Se on kaipausta johonkin kaiken olevaisen toisella puolelle, kaipausta päästä takaisin sinne mistä tulikin. Halua päästä takaisin kotiin, jossa ei ole näin raskasta ja ajoittain haastavaa kuin maapallolla.

HENKISYYS ON KAIKKIEN POLULLA

Kaikki ihmiset ovat henkisen kasvun polulla. Jokainen meistä tekee omaa uniikkia matkaansa täällä. Mulle useiden elämien mittainen inkarnaatiopolku näyttäytyy oppikouluna. Sen aikana käydään läpi kaikki luokat, oppiläksyt ja kokemukset. Mitään ei pääse pakenemaan ja kaikki pitää oppia ennen siirtymistä muille taajuuksille pysyvästi. Vähän kuin kaikki tentit ehtii suorittamaan ennen valmistumista.

Kun elämän ymmärtää olevan iso oppikoulu, niin suhde siihen muuttuu. Ei jaksa enää ottaa sitä niin vakavasti ja kuvitella kaiken tapahtuvan heti. Eihän ekaluokkalainenkaan osaa vielä puhua englantia, kun se opettelee vasta aakkosia. Kuitenkin moni henkisen polun kulkija haluaisi osata ja tietää jo kaiken, mutta tietoisuus tarjoaa tiedonmurusia ja omien kykyjen avautumista sitä mukaa, kun oppilas on valmis.  

KAIKKI TIET VIEVÄT ROOMAAN

Antautuminen oman polun edistymiselle juuri täydellistä vauhtia on yksi mielen suurimmista haasteista. Meille myydään jatkuvasti tuotteita, joiden avulla luvataan pikavoittoja. Mutta oikeasti pikavoittoja elämässä ei ole olemassa. Monet henkiset opetukset tiedetään ehkä mielen tasolta, muttei vielä pystytä elämään niistä käsin. Vasta silloin oppi on todella mennyt perille.

Jokaisen reitti itsensä todellisen luonteen oivaltamiseen ja oman henkisen tehtävän selkiytymiseen on erilainen. Mutta kaikki reitit johtavat samaan lopputulokseen, aivan kuin aikoinaan kaikki tiet veivät Roomaan. Missä kohdassa oletkaan itsesi kanssa, tiedä sydämessäsi pääseväsi joku päivä Roomaan. Se todennäköisesti tapahtuu silloin, kun olet jo täysin uupunut matkasta tai luopunut kokonaan haaveesta päästä perille.

Yhtäkkiä oivallat oman jumalallisen luonteesi ja kuinka sulla on täällä tärkeä tehtävä. Toteuttaa itseäsi kaikista inspiroivimmalla tavalla, seuraten sisäistä iloa ja hyvää fiilistä. Siten täytät jumalallisen alkuperäistä ideaa kaiken olevaisen luomisessa, halussa oppia tuntemaan itsensä ja laajentua kokemaan kaikki mahdollinen. Koetko elämäsi olevan laajentavaa vai energeettisesti supistavaa?  

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja