Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Henkisellä polulla moni ihmissuhde jää taakse

Olet varmasti jo päässyt kokemaan, kuinka osa ihmisistä ei pysy mukana tehdessäsi matkaa henkisen kasvun polulla. Ihmissuhteita vaan jää taakse, vaikka niistä haluaisikin pitää kiinni. Osan kanssa tulee sanomista, toisten kanssa ei vaan enää riitä yhteistä juteltavaa. Mieli voi antaa erilleen kulkeutumisen syyksi mitä haluaa, mutta todellisuudessa on kyse energeettisestä erosta.

Osa on sitä mieltä, että meidän tulee omasta prosessistamme huolimatta, vaan pyrkiä olemaan ystävä myös niille, jotka eivät jaa kehitystä kanssamme. Käytännössä se on vaikeaa. Kun energeettinen taajuusero kuroutuu liian suureksi, niin yhteistä juteltavaa ei ole enää kuin sää tai jokin muu jongin joutava jorina. Jos sellaisia ihmissuhteita kokee tärkeäksi pitää läsnä elämässä, niin por favor.

Itse haluan enemmän syvyyttä, kuin määrää. Henkinen polku kuljettaa meitä kohti totuutta, sisäistä reittiä pitkin. Ympäriltä karsiutuu kaikki epäaito ja egon intresseillä varustettu. Siitä jo yksistään putoaa moni ihmissuhde. Kun ne eivät enää perustu tarpeelle, niin jäljelle jää aito halu olla tekemisissä toisen kanssa. Sen kun hoksaa, niin ihmismäärä alkaa kummasti pienenemään.

YKSINÄISYYS MUUTOSVAIHEESSA

Yksinäisyys henkistä kivikkoa kuljettaessa on tuttu tunne. Kun lähdet tekemään töitä itsesi kanssa ja kohottamaan omaa tietoisuuden tasoasi, sun energeettinen värähtelytaajuus muuttuu. Sen muutoksen myötä ihmiset, jotka kokivat resonaatiota sinuun aiemmin, eivät koe sitä enää. Ja toisinpäin. Joten matka on tietyssä kohtaa melko yksinäinen. Sitä miettii, tuleeko kadonneiden ihmisten tilalle enää koskaan muita.

Lupaan, että tulee. Kun olet saanut uuden energeettisen taajuutesi (eli tietoisuuden tasosi) vakiinnutettua, myös uuden taajuuden ihmiset alkavat löytää luoksesi. Alat tapaamaan ihmisiä, joihin tunnet kenties syvempää yhteyttä kuin aiempiin erilaisia mielen tarpeita palvelleisiin ihmisiin. Mutta tämäkään ei tule ilman omaa panosta, kuten ei mikään tässä universumissa.

AKTIVOIDU SAMANHENKISTEN IHMISTEN LÖYTÄMISESSÄ

On sanonta, ettei ketään tulla kotoa hakemaan. Nykyajan internet-maailmassa tämä ei ehkä kirjaimellisesti pidä paikkaansa, mutta ymmärrät idean. Jos ja kun haluat ja olet valmis löytämään omalta taajuudeltasi uusia ihmisiä elämääsi, niin aktivoidu. Kaikkia kuumottaa uusiin tilanteisiin meneminen ja moni kokee työpaikan ulkopuolella aikuisystävyyssuhteiden muodostamisen vaikeana. Se on niin 3D:tä.

Ihmiset tuntee resonaatiota toisistaan vaikka eri puolilta maapalloa. Toinen vaan tuntuu hyvältä, tutulta, oikealta. Kun olet saman taajuuden ihmisten kanssa tekemisissä, tunnet hyvää oloa, sillä voit olla täysin oma itsesi. Sun ei tarvii esittää, hymyillä eikä niiailla väkisin. Kommunikointi on luontevaa ja siinä puhutaan avoimesti asioista, jotka mietityttää.

Uskalla sopia kahvitapaaminen tai muu kevyt tapa tutustua uusiin ystäviin. Älä oleta, että ne vaan tunkeutuu sun postiluukusta olkkariin istuun juomaan teetä. Jotain pitää itsekin tehdä. Ala tuntemaan kuinka hyvältä tuntuu, kun sulla on henkistä polkua jakavia ystäviä. Kuinka paljon se tuottaa iloa ja lisää elämänlaatua. Sen jälkeen siirryt toimintaan ihmisten tapaamiseksi, millä ikinä tavalla tietoisuutesi sen päättää toteuttaa.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

 

Kerro meistä kaverille