Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Ilon kortit tuovat iloa elämään

Ilon kortit tuovat iloa elämään. Ne keventävät mieltä ja lisäävät myönteisyyttä sekä elämänuskoa. Ne muistuttavat elämän positiivisesta puolesta ja siitä, että ilo voi olla parantava ja elämää muuttava voima.

Tekijät ovat Katja Frange (kirjoittaja) ja Sanni Nevalainen (kuvittaja). He ovat tehneet yhteistyönä myös Intuitio-kortit. Sanni Nevalainen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri sekä suggestioterapeutti ja ammatiltaan taitelija, siinä missä Katja Frange on moderni mystikko ja taiteilija itsekin.

Sanni Nevalainen on julkaissut useita enkeliteoksia, kuten Enkelit arjessa. Katja Frange taas on julkaissut suositut Intuitiolla– ja Kuunsilta -kirjat.

Ilo on syntymäoikeus

Aina tarvitaan positiivisuutta, valoa ja iloa sekä parantavaa voimaa. Erityisesti haastavina ajanjaksoina joko omassa elämässä tai muutoin voi tarvita pientä uskonvahvistusta. Ilon kortit tuovat elämään paitsi uusia näkökulmia myös paljon iloa. Mieli lepää korttien maalauksia katsellessa.

Jokaisessa kortissa on teksti, joka on kyseisen kortin kuvaus. Mukana on myös opaskirja pidemmällä tekstillä ja käyttöohjeella. Opaskirjassa on muun muassa voimalause sekä kysymys itselle. Mielen voi myös antaa assosioida vapaasti. Mitä korttien maalaukset haluavat intuitiivisesti kertoa minulle?

Ihminen itse on itsensä paras asiantuntija, ja joskus jonkin kortin tulkitsemisen kautta itselle voi oivaltaa jotakin aivan uutta. Esimerkiksi jos on pitkään kulkenut matalissa energioissa, niin voi havahtua siihen, että elämä on myös iloa, nautintoa ja rakkautta ilman, että se olisi keneltäkään pois, päinvastoin.

Esimerkkitulkinta tähän hetkeen

Esimerkkitulkinta on tehty tähän ajankohtaan eli kevääseen 2022. Vaikka maailmantilanne on lähes toivoton, niin nämä kortit tuovat valonpilkahduksen ja toivoa. Esimerkkitulkinnan on tehnyt Saga Malmi. Tulkinta ei ole yksi yhteen korttien kanssa. Kyseessä on siis tulkinta. Pakan omistaessasi voit nostaa itsellesi mm. Päivän kortin.

Luovuuden leikki kannustaa olemaan leikkisä ja luova sekä kokeileva. Mitä et ole kokeillut tehdä (pitkään aikaan tai ikinä)? Itsensä toteuttaminen on ajankohtaista. Se voi olla luovaa tekemistä, miksei jokin projektikin. Luova ihminen yhdistelee vanhoja asioita uudella tavalla. Sinulta kysytään nyt, mitä haluat luoda tähän maailmaan. Mitä haluat tehdä käytettävissäsi olevilla resursseilla? Luovuus muistuttaa siitä, ettei kaikkea tarvitse tehdä jotakin tai jotakuta varten. Tehokkuusajattelusta saa luopua aina välillä. Keveyden lento visertää samaa ilosanomaa. Miksi elämä ei voi olla ajoittain helppoa ja jopa kivaa? Mikä sujuu vaivattomasti? Missä asioissa taas joudut puskemaan?  Olisiko aika rentoutua? Pieniä, suuria hellittämisiä heille, joiden taakka on kasvanut liian suureksi.

Tunteiden lahja kertoo siitä, että kaikki tunteet kannattaa ottaa huomioon, koska se vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Tunteet kertovat paljon myös päätöksenteossa. Tunteet saa tuntea, vastuullisesti, ilman teennäisyyttä tai teeskentelyä. Tunteiden voima on siinä, minkä voiman tai huomion sinä itse niille annat. Annatko niiden virrata läpi ja puhdistaa vai jäätkö niihin jumiin, ikään kuin kiinni? Tunteisiin liittyvät myös itsetuntemus sekä elämänvoima. Tunteet voivat vaihdella ilosta vihaan tai voimattomuudesta voimaantumisen tunteeseen.

Vasemmassa kortissa on paljon turkoosia ja vähän valkoista, keskimmäisessä hentoja värejä, siinä missä viimeinen kortti on keltaoranssi, jossa on mukana myös pinkkiä, sinertävää ja vihertävää väriä reunoilla. Korttien lukuarvot ovat 14, 2 ja 41, kuvaten ehkä ikävaiheita tai päivämääriä. Sekä 14 että 41 muuntuvat luvuksi 5 (”luovuus ja vapaus”, vertaa lukuun 4, jossa ilmentyvät rajat ja rajoitteet, kuten laatikossa).

Ilon kortit on kustantanut Viisas Elämä.

Kerro meistä kaverille