Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Inkarnaatio ja sen tarkoitus

Paljon iloa uuteen vuoteen! Mikäs sen parempi aika tarkastella inkarnaation tarkoitusta ja miksi olemme täällä kummallisessa 3D maailmassa, kuin uusi vuosi. Kenties olet asettanut itsellesi tälle vuodelle tavoitteita tai olet päättänyt antaa elämän kuljettaa itseäsi vain hetkestä toiseen. Molemmat toimii. Tämä vuosi on maan vuosi, kiinalaisessa astrologiassa maan keltaisen sian vuosi.

Saamme energeettisen tuen kaikelle konkreettiselle ja fyysiselle. Kenties laitat raha-asiat järjestykseen. Ehkäpä panostat fyysiseen hyvinvointiisi ruokavaliolla tai liikunnalla. Mikä tahansa onkaan tavoitteesi tälle vuodelle, niin tee siitä mahdollisimman konkreettinen ja käytännönläheinen. Voit kuvitella keltaista sikaa, mitä se tekisi, jotta sen unelmat toteutuisivat? Unelmoinnin lisäksi se varmasti laittaisi sorkkansa töihin edistääkseen tavoitteidensa toteutumista.

Meillä on kuitenkin myös isompi tarkoitus olla täällä, kuin vaan pinnistellä itseämme tavoitteesta toiseen. Meistä jokainen on ollut täällä satoja, ellei tuhansia kertoja aiemmin ennen tätä elämää. Niistä jokaisessa olemme tehneet parhaamme ja jokaisen tarkoituksena on ollut herättää meitä ulos mielen unesta. Muistamaan todellinen alkuperäinen luonteemme, ikuinen olemuksemme.

MIELEN AIHEUTTAMA UNI

Kun tulemme tänne toiselta puolelta, verhon takaa kuten voisi sanoa, unohdamme mistä ja miksi tulimme. Lapsi saattaa muistaa asioita toiselta puolelta ollessaan pieni, mutta muutaman vuoden jälkeen mieli ottaa vallan ja kaikki aiempi viimeistään unohtuu. On kuin sinut olisit tiputettu tänne ilman karttaa ja kompassia. Ikuinen tietoisuus on silleen, että koita nyt räpiköidä johonkin päin.

Alamme elämään mielestä käsin tavoitellen asioita ja pyrkien kohti jotain sinänsä universumin näkökulmasta merkityksetöntä ja säälittävää lopputulemaa. Jotain kohtaa, jossa kuvittelemme kaiken olevan täydellistä. Sellaista kohtaahaan ei tietenkään ole olemassa, mutta mieli luo harhan, että jossakin toisessa kohdassa, elämä olisi parempaa kuin nyt.

ELÄMÄN TARKOITUS

Kaikella tekemisellä ja olemisella on kuitenkin tarkoitus, muttei sellainen mitä mieli kuvittelee. Mieli haluaa omistaa, sykkiä, suorittaa ja saavuttaa. Ikuinen tietoisuus ei välitä mistään näistä ja sille on ihan sama, tunnetko itsesi onnelliseksi ja täydeksi 10 euron, miljoonan tai et minkään ulkoisen avulla. Tärkeintä on se, miten teet asioita inkarnaation aikana ja mitä ne saavat sinut tuntemaan.  

Tarkastelen itse elämän ja yksittäisen inkarnaation tarkoitusta universumin isomman kuvan kautta. Mun maailmassa meistä jokainen on osa jumalallista, energiapalloja, joiden tavoitteena on laajentua energeettisesti. Jumalallinen lähetti osia itsestään ympäri universumia laajentuakseen ja eksplooratakseen erilaisia mahdollisuuksia.  

Paras tapa laajentua ja saada eniten irti inkarnaatiosta, on seurata iloa ja hyvää fiilistä. Silloin kuljemme koko ajan suuntaan, joka laajentaa meitä energeettisesti ja palvelee jumalallisen ideaa elämän eksplooraamisesta. Elämän tarkoitus on ilo, ei kärsiminen eikä energeettinen supistuminen. Joten ei muuta kuin iloa kohden laajentumaan ja tutkimaan, mitä kaikkea elämällä onkaan tarjota.

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja