Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Järki vai tunteet

Kumman mukaan elät, järkeillen vai tunteiden pohjalta? Kenties se riippuu asiasta. Olemme hyväksyneet, että ihmissuhteet muodostetaan tunteiden pohjalta. Monet elämän isot päätökset vain tuntuvat joko oikeilta tai vääriltä. Muttei siitä ole kauaa, kun parinvalintakin tehtiin järkipäätöksin. Unohdettiin ja haudattiin epämääräisenä pidetyt tunteet, joihin ei ollut luottamista.

Olemme ihmiskuntana kulkeneet teollisuuden aikakaudesta informaation aikakauteen. Teollisuuden aikakautena järki oli se, mihin haluttiin luottaa. Informaatioaikakautena olemme jakaantuneet kahtia, teemme osan päätöksistä tunteista käsin ja osan järjestä. Seuraavaksi meitä odottaa intuition aikakausi, jossa teemme päätökset sisäisestä ohjauksesta käsin.

Siirtyessämme intuition aikakauteen ei järjellä ole enää samanlaista roolia. Kun kehitymme ihmiskuntana tietoisuutemme kanssa, järki edustaa mieltä. Ja pian kaikki ymmärtävät, ettemme ole yhtä kuin mielemme. Olemme paljon enemmän. Valtavia energeettisiä otuksia, joissa asuu paljon suurempaa viisautta, kuin pikkumainen ihmismieli.

MASKULIINI- JA FEMINIINIENERGIA

Järjen ja tunteiden päätöksiä voidaan tarkastella myös maskuliini- ja feminiinienergiasta käsin. Maskuliinienergia tekee päätökset järjestä käsin, loogisesti ja faktoihin pohjautuen. Tästä energiasta saat hyvin kiinni, kun ajattelet perusinsinööriä miettimässä mikä on järkevin tapa toimia. Sitten meillä on feminiinienergia, tuo intuitiivinen ja tunteva energia. Se fiilistelee, nauttii ja ei kykene liikaan loogisuuteen. Siinä on seireenissä insinöörillä ihmettelemistä.

Nämä kaksi energiaa eivät ole pelkästään tietyissä sukupuolissa, vaan meillä on feminiinienergiassa lilluvia miehiä ja maskuliinin dynaamisuudesta eläviä naisia. Energiaroolitus on uudenlainen luoden omat haasteensa. Energeettinen kehitys tapahtuu sulautumalla ja kokeilemalla erilaisia energeettisiä rooleja. Kunnes niistä tulee luonnollisesti yhtä. Molempia tarvitaan ja molemmille on oma paikkansa.

ANNA VIISAIMMAN OSAN OHJATA

Kun elät mielestä käsin, luontaisinta on pohjata päätökset ja elämä järkeen. Järki on yhtä kuin mieli, järjeksi voidaan kutsua yleisesti hyväksyttyjä ajatuksia. Jos ajatukset eivät ole yhteisesti hyväksyttyjä kollektiivissa, sitä kutsutaan hulluudeksi. Mutta kuka määrittää mikä on järkevää ja mikä ei? Kollektiivi muodostaa näkemyksensä eri ajoissa eri tavoin. Joskus oli järkevää uhrata ihmislapsia jumalille, nykyään sitä pidetään hulluutena.

Tunteet sen sijaan ovat aina olleet ihmiselle mystinen ja vähän ymmärretty osa. Tunteet ovat kuitenkin lopulta melko yksinkertainen asia. Ne ovat suoraa viestintää viisaimmalta, korkeimmin värähtelevältä osalta itseäsi. Tunteet ovat oma sisäinen navigointijärjestelmäsi. Viestintää korkeammalta minältäsi, omalta tietoisuudeltasi.

Kun haluat antaa tuon viisaimman osan itseäsi tukea päätöksentekoa ja ohjata optimaalisimpaan suuntaan, niin annat tunteen ohjata. Kun jokin vetää puoleensa ja tuntuu hyvältä, se on merkki tietoisuudeltasi, että saat sille vihreää valoa. Kun jokin tuntuu pahalta ja tahmaiselta, on se viesti tietoisuudeltasi olla valitsematta kyseistä reittiä. Tai vaihtamaan ajatusta ja uskomusta.

Seuraamalla hyvää fiilistä teet aina oikeita päätöksiä,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille