Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kadotettu yhteys

Elämme aikaa, jossa olemme kadottaneet niin yhteyden itseemme, kuin myös luontoon. Kun katsotaan isossa kuvassa ihmiskuntaa, on ”normaalimpaa” elää epäharmoniassa kuin harmoniassa. Tällä on monenlaisia seurauksia, kuten jokainen on päässyt itsessään kokemaan.

Tarkoitus ei ole taivastella vinksahtanutta maailmanmenoa, jätetään se iltapäivälehtien kolumnisteille ja maailmanlopun ennustajille. Sen sijaan voi miettiä sitä, miten voisi edistää yhteyttä itseen ja kaikkeen olevaiseen. Kuinka vastaanottaa ohjausta itseltä, eikä muilta.

Niin kauan kuin koemme olevamme erillisiä otuksia kokonaisuudesta, yhteys pysyy saavuttamattomissa. Silloin luontoa pidetään villinä haittana, joka pitää raivata ja siitä pitää ottaa kaikki mahdollinen irti. Maa viljellä kuolleeksi saveksi ja tuholaiset tappaa myrkyillä. Ajaa itsensä henkihieveriin fyysisesti stressaamalla, kun tavoitellaan digitaalisia numeroita pankkitilille ja pyritään kontrolloimaan maallista kulkupeliä täydellisesti toimivaksi koneeksi.

SUN KEHO EI OLE KONE EIKÄ SEN PIDÄKÄÄ OLLA

”Hyvinvointi”teollisuus keskittyy siihen, miten sulla voisi olla virtaa 24/7 näyttäen samalla hyvältä ja miten saisit fyysisen tomumajan toimimaan maksimiteholla. Suosittua luettavaa ovat henkilökohtaiseen tehokkuuteen, oman osaamiseen maksimoimiseen ja ajankäytön hallintaan liittyvät kirjat. Nettivalmennuksina parhaiten myyvät pikareenit ja maksimaaliset tulokset minimivaivalla.

Mieti mitä kaikkea potaskaa meille syötetään, niin somen kuin eri medioiden kautta. Turha siitä on infon tuottajia syyttää, ne tuottavat vain infoa mitä me ahmitaan. Ja samalla se kertoo huolestuttavaa kieltä nykyihmisen ajatuskarusellista. Että kehon muodosta, tehokkuudesta ja kaikesta ”pikasesta” on tullut tämän ajan ilmiöitä. Ollaan ajauduttu niin kauas omasta todellisesta itsestä, että kaikki vastaukset haetaan itsen ulkopuolelta.

Kyllä, olemme tulleet harjoittelemaan tänne fyysisyyttä. Ollaksesi kyvykäs inkarnoitumaan maapallolle, sulla tulee olla fyysinen keho. Keho on nimenomaan kuljetusväline ja sielun temppeli. Ilman sitä ihmiskokemus ei olisi mahdollinen. Alkuperäinen hieno tarkoitus pitää fyysisestä tomumajasta hyvää huolta inkarnaation ajan, on kääntynyt vääristymäksi läskin polttamisesta ja maksimaalisesta tehokkuudesta. Tämän vääristymän haitat ovat nähtävillä kaikkialla, niin muiden tuominnassa kuin myös sisäisessä pahassa olossa.

MITÄ JOS SUSSA EI OLE MITÄÄN VIKAA

Mitä jos oletkin täydellinen juuri tuollaisena kuin olet. Voisiko sun keho sisältää jo kaiken sen viisauden mitä tarvitset sen parantamiseen, toiminnan optimoimiseen ja hyvinvointiin. Voisiko päiväunet olla hyvä juttu kun väsyttää, entäpä hyvä olo kehossa kilojen tarkkailun sijasta. Olisiko mahdollista opetella tunnustelemaan, mitä ravintoa keho kaipaa ja syömään intuitiivisesti. Mitä jos lopettais pakottamisen ja väkisin vääntämisen.

Henkisyys ei ole pelkästään ennustamista, enkelikortteja ja kristalleja, se on ihmisyyteen liittyvien perusasioiden hallintaa yhtä lailla. Älä ole sellainen henkinen tyyppi, joka leijailee vaan jossain muualla. Tulit maapallolle tarkoituksella ja nimenomaan opettelemaan ihmisyyttä sen kaikkine haasteineen. Ymmärtämään kuka oikeasti olet ja elämään sisäisestä viisaudestasi käsin. Sussa on kaikki voima, potentiaali ja tieto mitä tulet ikinä tarvitsemaan. Tehtäväksi jää päästä käsiksi kaikkeen tuohon informaatioon ja elää sitä todeksi.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*