Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kaipaatko henkisiä ystäviä?

Moni henkisen kasvun polun kulkija kaipaa tukea omalle polulle ystävän muodossa, jonka kanssa voi jakaa henkisyyteen ja omiin pohdintoihin liittyviä asioita. Voi tuntua yksinäiseltä olla ainoa ystäväpiirissä, joka miettii muutakin kuin palkkapäivää ja peräsuoli pitkällä elämän suorittamista.

Ihmiset ovat paljolti vielä kiinni arjen pyörittämisessä, jolloin henkiset mietinnät eivät tule ensimmäisenä mieleen. Tietoisuus ei ole vielä siinä kohdassa, että se alkaisi kyseenalaistamaan mieltä ja sen merkitystä. Sisäinen valo palaa meissä kaikissa, mutta valo voi olla mielen himmentämä eikä syvempi henkinen polku vielä kutsu luokseen.

Jokaista kuljetetaan itselle juuri sopivaa tahtia eteenpäin ihmisinkarnaatioiden aikana. Henkinen polku ei ole sen parempi tai huonompi, kuin jokin toinen. Me kaikki ollaan eri kohdissa oman tietoisuuden ja sitä kautta energeettisen kehityksemme kanssa. Kun polusta tulee näkyvä ja tuntuva, sen haluaa jakaa muiden sitä kulkevien kanssa.

MIKSEI HENKISIÄ YSTÄVIÄ EHKÄ OLE KOVIN MONIA VIELÄ

Et ole koskaan ollut omalla polullasi yksin etkä tule koskaan olemaan. Mutta se voi hetkittäin tuntua siltä, kun ei ole ihmisiä ympärillä, jotka ymmärtäisivät mitä käyt läpi. Ehkä sua pidetään jopa hieman outona, joten olet voinut päättää olla jakamatta henkisiä mietintöjäsi muiden kanssa.

Jos koet, ettei sulla tässä kohdassa ole liian montaa henkistä ystävää, niin älä huoli. Niitä tulee kyllä. Nimittäin kun me tehdään henkisen kasvun polun matkaa, niin me kehitytään niin tietoisuuden, kuin myös energian tasolla. Se tarkoittaa sitä, että sun energeettinen taajuus myös muuttuu koko ajan tässä prosessissa.

Ennen kuin pystyt ylläpitämään tietyn korkeamman vakiintuneemman taajuuden, ihmisiä menee ja tulee. Koska sinä liikut energeettisesti, niin ympärillä olevien ihmisten pitäisi tehdä sama, jotta he resonoisivat sulle myös jatkossa. Mutta koska he eivät kenties energeettisesti kehity vauhtiasi, niin sun pitää jatkaa matkaa hetken aikaa ilman muita. Kunnes uudelta korkeammalta taajuudelta luoksesi tulee uusia henkisiä ystäviä, jotka tunnistavat itselleen tutun taajuuden sinussa.

MITEN KUTSUT LUOKSESI SAMANHENKISIÄ

Läpieläessäsi vaihetta, jossa henkisiä ystäviä ei vielä näy, älä vaivu epätoivoon. Nimittäin uudet ihmiset ovat kyllä tulossa. Oman energian vakiintumiseen uudelle taajuudelle tulee antaa hieman lineaarista aikaa. Samalla voit kertoa tietoisuudellesi, että kaipaat samoilta taajuuksilta uusia ihmisiä elämääsi.

Pyydä ja tunne kuinka hyvältä tuntuu, kun elämässäsi on ihmisiä, ketkä tajuaa sua. Sun ei tarvii selittää eikä varoa, vaan voit olla täysin oma itsesi. Sillä nämä uudet ihmiset uudelta taajuudelta tajuavat sua ilman selityksiä. He ovat itse käyneet samaa prosessointia läpi ja ovat yhtä lailla iloisia löytäessään saman taajuuden ihmisen.

Henkiset ystävät ovat suuri rikkaus ja tuttuja jo monen elämän takaa. Ole avoin uusille ihmisille ja pyydä tietoisuuttasi tuomaan näitä ihmisiä näytille, kun niitä kaipaat. Välillä hieman kivikkoinen henkisen kasvun polun matka on mukava jakaa toisen kulkijan kanssa, joka ymmärtää ja osaa tukea pelkällä olemassa olollaan.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille