Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Karma ja siitä vapautuminen

Buddhismissa karman uskotaan vaikuttavan fyysiseen muotoon, johon seuraavassa elämässä synnytään. Se voi olla hyttysestä matoon, riippuen mitä tuli touhuttua edellisessä. Kristinuskossa karman käsitettä ei ole, kaikki joutuu tai pääsee kuoleman jälkeen joko taivaaseen tai helvettiin vastaamaan teoistaan. Muslimit uskoo pahojen tekojen tulevan takaisin tekijälleen, mutta aina ei jakseta venaa Jumalan kostoa, vaan otetaan oikeus tässä elämässä omiin käsiin.

Sitten on uskonnottomien näkemys karmaan, jota voidaan kutsua henkiseksi tulokulmaksi. Siinä karma seuraa meitä elämästä toiseen ja tuo niin kaiken hyvän kuin pahan tullessaan. Karma ymmärretään melko suppeasti, vain hyvinä ja pahoina tekoina. Kyse on kuitenkin paljon laajemmasta systeemistä, joka vaikuttaa niin yksilö- kuin kollektiivitasolla.

Karma ei sinänsä ole hyvää tai pahaa. Se on vain energiaa, jonka olemme jossain kohtaa luoneet. Universaalien lakien mukaisesti, kaiken mitä laitamme eteenpäin, täytyy tulla takaisin meille. Muutenhan universumi olisi täynnä sekalaista energiaa, joka ei kuulu kellekään. Ja emme olisi ikinä vastuussa mistään. Emmekä kasvaisi.

TIETOISUUS PITÄÄ HUOLEN KARMASTA

Ennen jokaista elämää, me mietimme ennen uutta inkarnaatiota mitä tuleva elämä pitää sisällään. Millainen perhe ja lapsuus palvelee parhaiten kasvuamme henkisellä polulla. Millaisia kokemuksia haluamme saada, jotta heräisimme ulos mielen unesta.

Moni ajattelee, ettei ikinä toivoisi tietoisuudellaan tarkoituksellisesti itselleen mitään pahaa. En usko tähän. Sillä erilaiset tapahtumat eivät tietoisuuden vinkkelistä ole hyviä tai pahoja. Ne ovat vain tapahtumia, joiden avulla me pyrimme ensinnäkin saamaan tiettyjä kokemuksia ja toiseksi oivaltamaan asioita näiden kokemusten avulla. Moni näistä kokemuksista on karmisia, sen energian paluu, jonka olemme aikoinaan laittaneet liikkeelle.

Tietoinen mieli ei toivo mitään ikävää tapahtuvan, mutta mielellä ei karmisessa pelissä ole muuta roolia kuin sivusta seuraaminen. Se voi yrittää ymmärtää karmaa ja tehdä tietoisia valintoja sen synnyttämisestä, mutta muuten energeettinen lataus tästä ja edellisistä elämistä on korkeamman tietoisuuden heiniä.

MITEN PURAT KARMAA

Karma on monitasoinen ja laaja käsite, jota ihmismielen on vaikea ymmärtää. Pelkästään jo maallinen tomumajasi on karman tulosta. Mitä sairauksia siinä on ja kuinka se toimii, ehkä synnyit jopa liikuntarajoitteisena. Sanotaan, että yksi liikuntarajoitteinen elämä vastaa 10:tä normaalia. Joten toisella puolella on jonoa liikuntarajoitteisiin elämiin, koska ne ovat karmisesti todella puhdistavia.

Moni luulee, ettei karmaa voi purkaa muuta kuin käymällä tiettyjä kokemuksia läpi. Mulle asia ei näyttäydy niin. Vaan karmaa nimenomaan voi purkaa omalla toiminnalla, esimerkiksi tiedostaa kuinka on tehnyt elämän suuret valinnat pohjautuen johonkin samaan kaavaan, jota on toistanut kaikissa muissakin elämissä. Heräämällä ulos näitä ”ohjelmoinneista”, purat omaa karmaasi. Puhumattakaan kollektiivikarmasta. Yksi valossa elävä karmanpurkaja vaikuttaa kymmeniin tuhansiin muihin yhteisen tietoisuuden ja energiakentän kautta. Ole se tyyppi!

Sun ei tarvii ajatella karman olevan joku automaattisesti tapahtuva asia, sulla on universumin vapaana agenttina aina mahdollisuus myös vaikuttaa omiin kokemuksiisi. Jos tietty kokemus tulee pyytämättä, silloin omaan rooliin jää käsitellä se tietoisesta kulmasta käsin mielen voivottelun ja voimattomuuden sijaan. Ei ole mitään ulkopuolista voimaa, joka toimii sua vastaan tässä elämässä. Sää oot se voima. Ota se haltuun.

Iloa kohden,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Kerro meistä kaverille