Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kehon energia

Olemme moniulotteisia ja värähteleviä energeettisiä otuksia, joita ihmisiksi kutsutaan. Meillä on fyysinen keho, joka on sielumme kuljetusväline tässä elämässä. Meidän keho on väline, jonka avulla voimme toteuttaa jumalallista missiotamme. Laajentua energeettisesti eksplooraamalla elämän tarjoamia mahdollisuuksia.

Fyysinen keho on materiaksi tiivistynyttä energiaa. Se on tehty maapallolta löytyvistä alkuaineista ja sen ytimessä toimivat rajattoman energian atomit. Kukaan ei osaa selittää miten atomit saavat energiansa. Mutta niiden voidaan nykytekniikankin aparaatein havaita värähtelevän ja aaltoilevan. Atomien sisällä on tyhjyys, universumin näkymätön energia.

Terveen fyysisen kehon voidaan mitata sähkövirran avulla värähtelevän 62-78 MHz taajuudella. Kun fyysisen kehon värähtelytaajuus laskee alle 60:n, immuniteetti puolustusjärjestelmämme on alentunut. Päänsäryn ja flunssan on mitattu alkavan noin 58MHz:ssä. Vakavampien sairauksien kuten syövän on mitattu värähtelevän 42MHz ja kuoleman alkavan 25MHz.

KEHO-MIELI YHTEYS

Kun puhutaan kokonaisvaltaisesta energeettisestä värähtelytaajuudesta, niin ei voida puhua pelkästään fyysisestä kehosta. Fyysisen kehon lisäksi meidän taajuutemme vaikuttavat ajatukset, tunteet ja tietoisuus. Näiden kaikkien yhdistelmä vaikuttaa kokonaisenergiaamme.

Negatiivisten ajatusten on mitattu laskevan värähtelyämme -12MHz. Positiiviset ajatukset ja tunteet taas nostavat energiaa +10MHz. Päivittäin nostamme ja laskemme energiaamme erilaisin ajatuksin, syömämme ruuan ja tietoisuuden avulla. Oma kokemukseni on, että suurin omaan energiaan vaikuttava asia ovat tunteet ja ajatukset. Joten niihin kannattaa laittaa ekstrahuomio.

Kehomme on yhteydessä ajatuksiin ja tunteisiin. Jännitys saa mahan sekaisin ja huoli ruokahaluttomaksi. Tunnemme usein asiat kehossamme, joka paljastaa mielen pyörittämät ajatukset. Mitä ikävämpiä ajatuksia pyörittää, sitä ikävämmältä tuntuu myös kehossa. Kun sitä tekee tarpeeksi pitkään, ajatukset ja tunteet voivat alkaa ilmentämään itseään myös fyysisinä sairauksina.  

NOSTA VÄRÄHTELYÄSI

Mutta kukaan ei pysty aina olemaan positiivinen ja olla ikinä vaipumatta alhaisille toppahousutaajuuksille. Eikä ole tarvekaan. On tärkeää uskaltaa kohdata itsessään myös negatiiviset ajatukset ja tunteet. Siten niiden energia vapautuu, eikä jää omaan energiakenttään laskemaan sen kokonaisvärähtelyä.

Kun haluat pitää mahdollisimman hyvää huolta omasta taajuudestasi, niin tunnista lurpsahtamisesi alhaisemmille taajuuksille. Kehosi reagoi tuntemuksilla, mieli jää kiinni ikäviin asioihin ja susta tuntuu pahalta. Ne kaikki ovat merkkejä kokonaisvärähtelysi laskusta.

Silloin on tärkeää tehdä mitä tahansa, joka auttaa takaisin kohoavan energian pyörteeseen. Helpoin ja nopein tapa tähän on siirtää fokus johonkin, mikä tuntuu hyvältä. Energiasi kohoaa takaisin omalle luontaiselle taajuudelle keskittyessäsi inspiroiviin ja innostaviin asioihin. Ennen kuin huomaatkaan, keho reagoi positiivisesti, mieli on kirkas ja susta tuntuu paremmalta. Olet positiivisen kohoavan energian spiraalissa, jossa ei ole kattoa!

Iloa kohden,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*