Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Keitä ovat jumalattaret?

Jumalattaret voidaan käsittää eri kulttuureista peräisin oleviksi feminiinisiksi jumaluuksiksi, kuten muinaisen Egyptin, antiikin Kreikan ja antiikin Rooman jumalattaret sekä hindulaiset ja skandinaaviset jumalattaret.

Ne voidaan käsittää nykyhenkisyydessä myös ”ihaniksi naisiksi”, jotka ovat voimaantuneet ja manifestoivat omaa elämäänsä, eivätkä tyydy aivan tavanomaiseen elämään.

Ole oman elämäsi jumalatar! Henkisyys kätkee sisäänsä jumalatarkultin, joka tukee naiseutta. Naisen voima on herkkää vahvuutta. Kuva: Pixabay

Jumalattaret eri kulttuureissa

Hindulaisuudessa on lukuisia jumaluuksia ja jumalattaria. Jälkimmäisiä ovat muiden muassa Devi, Kali, Lakshmi ja Shakti. Jumaluudet vastaavat tietystä elämänalueesta. Esimerkiksi pelätty Kali merkitsee mustaa ollen tuhon jumalatar, ja samaan aikaan tuosta tuhosta nousee uusi elämä, koska Kali myös luo uutta. (Vrt. Feeniks)

Jumalattaret ovat elämän itsensä kuvauksia. Egyptiläinen Isis on äitijumalatar, joka oli paitsi kuolematon, myös myöhemmin jumalattarien jumalatar.  Isiksen palvonta on jatkunut muinaisegyptiläisen kulttuurin aikakauden jälkeenkin. Isis oli parantaja, ja esimerkiksi käärmeenpuremissa häntä kutsuttiin apuun.

Eri kulttuureissa on erinimisiä jumalattaria, mutta tiettyjen jumalattarien tehtävät saattoivat olla samat kuten parantaminen. Aiemmin lääketieteen ollessa kehittymätöntä tarvittiin apuja myös ylhäältä jumalmaailmoista.

Kreikkalainen jumalatarkultti

Kreikkalainen jumalperhe saattaa olla suomalaisille niitä tutuimpia roomalaisten jumalten ohella. Moni tietää ainakin nimeltä Heran, jota pidettiin avioliiton ja rakkauden sekä synnytyksen ja hedelmällisyyden jumalattarena antiikin Kreikassa. Pallas Athene tai Athene oli sodankäynnintaidon jumalatar, joka vaali myös tietoa ja yhteiskuntaelämää. Vastaavasti roomalaisessa mytologiassa Minerva oli sodankäynnin sekä tieteen ja taiteen jumalatar.

Kreikkalainen Afrodite oli rakkauden, hedelmällisyyden ja seksuaalisuuden jumalatar, jota roomalaisessa jumaltarustossa vastasi Venus. Koska häneen liitetään seksuaalisuus, niin myös prostituutiota harjoitettiin joissakin temppeleissä Kreikassa. Näinhän oli myös Roomassa.

Roomalaisten jumalattarien nimet ovat vähintäänkin mielenkiintoisia kuten Abundantia, joka viittaa runsauteen ja vaurauteen sekä yltäkylläisyyteen ja Fortuna, joka viittaa hyvään onneen. Lady Fortuna eli onnetar saattoi suosia.

Jumalatarkultti

Moni tuntee kouluopetuksesta myös Vestan eli antiikin Rooman kotilieden jumalattaren sekä hänen kreikkalaisen sisarensa Hestian. Vestaa palvottiin kodeissa, koska ko. jumalatar ylläpiti elävää tulta. Forum Romanumin Vestan temppeli jäljitteli muotoilullaan kotiliettä. Sen temppelissä paloi tuli, jota Vestan neitsyet valvoivat.

Nykyinen jumalatarliike ei perustu valtiollisiin menoihin tai muodosta koko kansan uskonnollisuutta kuten antiikin Kreikassa ja Roomassa. Kyse on sisäisen jumalattaren kohtaamisesta ja sydäntä avaavista jumalatarilloista. Jonathon Earl Bowser on ikuistanut kauniit ja voimakkaat jumalattaret jumalatarkortteihin. Lue lisää Jumalatar-korteista.

Suomessa enkelijumalattarista opettaa kirjailija ja laulaja Kirsi Ranto eli Deepthi. Pyhä naiseus puhututtaa ja päästää jumalattaret irti myös meillä Suomessa, Pohjolan perukoilla.

Summary
Description
Naiseus, jumalatar, jumalattaret, enkelijumalatar-illat, pyhä naiseus sekä feminiinisyys ja naisen voima.
Author
Kerro meistä kaverille