Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kevään energiamuutokset

Kun vuodenaika vaihtuu, myös meidän energian suunta muuttuu. Talvisin energia on sisäänpäin kääntynyttä. Tykätään olla kotona, hämärässä ja sisäiseen maailmaan käpertyneenä. Kevään tullen energia lähtee uuteen vaiheeseen, enemmän ulospäin pyörivään ja aktiivisempaan suuntaan. Tämä aiheuttaa myös erilaisia ”oireita”.

Jos eläisimme aina samaa vuodenaikaa, niin tämä luonnollinen energeettinen rytmi häiriintyisi. Jos muutat neljän vuodenajan maasta johonkin, missä vuodenajoissa ei ole niin suuria eroja, voit huomata aluksi epätasapainoa omassa jaksamisessa ja energian sykleissä.

Tämä sama tulee näytille, kun matkaat kylmästä kuumaan talvisin. Lomashokit eivät ole pelkästään fyysisen kehon oirehdintaa ja totuttelua, vaan myös energeettistä. Yhden viikon ajan keskellä talvea, energian pitäisikin yhtäkkiä olla aktiivista ja ulospäin suuntautunutta. Onneksi aurinko on uskomaton voimauttaja, jonka valo piristää ja samalla tuo virtaa.

KEVÄÄN MUUTOKSET

Energeettisesti siirrymme keväisin ikään kuin syvähorroksesta aktiivisempaan olemiseen. Kaikki se sisäänpäin kääntynyt ja hitaasti liikkuva energia tulee kääntää kesän aktiivisuutta kohden. Tämä aiheuttaa erinäköisiä oireita, joita löytyy jopa virallisesti valon määrän lisääntymiseen liittyvistä tutkimuksista. Aihe on kuitenkin moniulotteisempi.

Itseasiassa valon määrä ei ole niinkään ongelma (vaikka virallisesti näin sanotaankin), vaan valon määrän aiheuttama energian aktivoituminen. Se on se, mikä oikeasti väsyttää. Mieti kuinka paljon energiaa tarvitaan jäätyneen vanhan auton käynnistämiseen. Se on vähän sama, kuinka paljon meidän energiajärjestelmä vaatii tehoja, että energia vaihtaa suuntaansa. Muutoskohdat vievät aina voimia. Keväällä aktivoidutaan ja syksyllä hiivutaan.

TUE ENERGIAMUUTOSTA LUONTAISESTI

Voit auttaa sun energiajärjestelmää tekemään tämän joka keväisen muutoksen lempeästi. Niin ettei se tunnu kivuliaalta, unettomalta ja inhottavalta. Lisääntynyt valon määrä alkaa aktivoimaan suunnan muutosta luontaisesti. Sun tehtäväksi jää nukkua tarpeeksi, jotta energiamuutos pääsee tapahtumaan ja integroitumaan. Kunnes lopulta kesällä unta ei tarvitse niin paljoa.

Voit ryhtyä muuttamaan kehon ravinteiden saantia myös pikkuhiljaa. Keväällä salaatit alkavat jälleen maistua ja kaikki tuoreravinto. Hedelmät ovat kesän herkkuja, joita varten fyysinen keho luo erilaiset pilkkomisentsyymit kuin talvisin. Anna keholle vähän ja osissa tätä uutta tuoreempaa ravintoa, mitä talven kuumien paistosten ja keittojen jälkeen on ollut saatavilla. Näin autat fyysistä kehoa muutoksessa.

Voit myös aktivoitua kehon liikuttamisessa, joka tukee energian liikettä myös näkymättömillä tasoilla. Ajattele olevasi kuin kissa tai koira, joka venyttää itsensä valmiuteen lenkkiä varten. Eläimetkään eivät liiku kylmiltään, vaan ne herättelevät kehoa ensin. Talven jälkeen myös ihmisen fyysinen keho kaipaa herättelyä, lempeästi. Jotta se kesällä jaksaa uida sekä viipottaa pitkin metsiä ja peltoja.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Energiavalmentaja