Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kiviterapia ja kivien salainen voima

Kivien salainen voima on ollut tunnettu jo pitkään. Kiviä ja jalokiviä on käytetty kautta vuosisatojen hoitamiseen ja suojaamiseen.

Meitä suomalaisia lähimpänä kivet löytyvät saunasta. Sauna on ollut monikäyttöinen ja puhdas tila. Entisaikaan saunaa käytettiinkin sairaiden hoitoon sekä synnytyshuoneena.

Saunassa tiedetään myös karkoitetun pahoja henkiä. Yhä nykyään suomalaiset kertovat ”pesevänsä saunassa synnit pois”. Vaihtoehtohoitojen myötä kivillä terapoiminen on noussut entistä tärkeämpään rooliin.

Mihin kivien hoitava ja parantava voima perustuu?

Jalokivet ja luonnonkivet ovat vuosituhansien saatossa keränneet itseensä värähtelyjä, jotka säätävät ihmisen auraa ja tuhoavat kielteistä energiaa. Luotaishoitojen perusajatuksiin kuuluu ajatus siitä, että vaivamme muodostuvat pitkälti sänhkömagnettisessa kentässämme ja tulevat vasta jonkin ajan kuluttua näkyviksi fyysisessä kehossamme. Tätä magneettista kenttää kiviterapialla pyritään tasapainottamaan.

Niinpä kiviterapia saattaa ennaltaehkäistä vaivojemme kehittymistä fyysisiksi. Se vaikuttaa ensin rauhoittavasti mieleen, ja kun mieli on levollinen, keho voi paremmin korjata itseään. Kivet voidaan itsehoidossa sijoittaa chakrojen kohdalle, kuten ruusukvartsi sydämen kohdalle ja sitriini solar plexukseen. Kyseessä on chakrojen hoito tai tasapainotus.

Saunassa voimme kuulla, kuinka kiuas puhuu ja kivet kuiskivat. Kuva: Pixabay

Mihin kaikkeen voi saada apua kivistä?

Kivet auttavat käsittelemään menneisyyttä ja laittamaan asiat mittasuhteisiin. Niistä on apua tunteiden ja surun käsittelyssä. Kiviterapialla voimme auttaa kehoamme korjaamaan itse itseään sekä löytää syitä sairauksiimme. Usein nuo syyt ovat piilossa alitajunnassamme.

Positiivisia kokemuksia on saatu mm. migreenin, uniongelmien, synnytyspelon ja nivelkipujen sekä selkä- ja vatsavaivojen hoidossa käytettäessä kiviterapiaa. Kiviterapia on hyvä tehdä henkilön kotona tai muutoin turvallisessa ympäristössä. Suositeltavaa on hoitaa kivillä säännöllisesti. Kiviterapiassa suositeltava hoitokerran pituus on noin 15-20 minuuttia.

Kivien salainen voima

Kivien erityinen ominaisuus on niiden suojaava voima. Kivillä on mahdollista suojata henkilö tai koti. Monet tekevät tämän kantamalla ametistia kaulallaan tai asettamalla sitä kotinsa kulkuaukkoihin tai nurkkiin. Jotkut myös kokevat meditoimisen kivet käsissään erityisen rauhoittavaksi. Lapsemme voimme suojata ruusukvartsilla, jolla on heille juuri sopiva ja pehmeä värähtely. Huom. Ethän jätä pieniä kiviä pienten lasten ulottuville.

Kivet voi puhdistaa jättämällä ne kuunvaloon yöksi tai maadoittumaan luontoon, ison kiven päälle tai puun juurelle. Jotkut puhdistavat kivensä asettamalla ne laajalle ametistipaadelle tai virtaavaan luonnonveteen. Kivien salojen oppiminen voi viedä aikaa, mutta matkana se on mielenkiintoinen. Kyseessä ei ole vain harvojen ja valittujen salatiede, vaan kivien salainen voima on meidän kaikkien ulottuvilla. Tutustu voimakiviin kivikaupassa Maagi.fi

Kerro meistä kaverille