Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kriisi aktivoi rakkauden

Niin vaikea kuin se onkin hyväksyä, niin myös tämä tilanne palvelee isossa kuvassa ihmiskunnan kehitystä. Olemme tulleet yksittäiseen inkarnaatioon viemään omaa tietoisuuttamme eteenpäin. Koskaan ei luvattu, että se tapahtuisi ilman pelkojen kohtaamista ja vaikeita aikoja. Olemme monien tuhansien ihmiselämien aikana oppineet kohtaamaan vaikeuksia, ymmärtämään mitä ne pyrkivät meille opettamaan ja vieneet itsemme uuteen kohtaan. Niin tulee tapahtumaan nytkin.

Olemme siirtymässä korkeamman värähteen aikajanoille ihmiskuntana. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on purettava itsestämme painolastia, joka on pitänyt kiinni kolmannen ulottuvuuden aikajanoilla. Olemme tulleet kohtaan, jossa tapahtuu selkeämpää vedenjakoa. Jokaiselta kysytään, haluatko lähteä kulkemaan kohti uuden maan energioita vai pidätkö vielä kiinni peloistasi ja jäät matalavärähteisille taajuuksille.

Tämä hyvin eriskummallinen aika ja kokemus saa meidät tulemaan tietoisemmaksi mielen voimasta. Kuinka se luo kärsimystä, on huolissaan, murehtii ja pelkää. Mutta mitä mieli pelkää? Ehkä omaa kuolevaisuutta, ehkä talousahdinkoa. Jos tähän asti on pystynyt sanomaan mielelle, ettei ole mitään hätää ja oma elämä on turvattu vaikkapa vakituisen työn kautta, niin nyt tuota uskomusta koetellaan. Pelot tulevat valoon, jotta niistä voi vapautua.

PIMEYDESSÄ VALO VAHVISTUU

Olemme juuri nyt shokissa muutosten ja pelon myllerryksessä. Toistaiseksi on vaikea nähdä, mitä hyvää tämä kaikki voisi tuoda tullessaan. Mutta kaikilla asioilla on kaksi puolta. Kun pimeys vahvistuu, valo loistaa kirkkaammin. Kun pelko pintautuu, se tulee valoon kohdattavaksi. Mikään pimeys tai pelko eivät tule koskaan olemaan vahvempia kuin valo ja rakkaus.

Juuri tästä syystä matalien taajuuksien entiteeteillä ja energioilla on hätä kädessä. Ne pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta ihmisten tietoisuuden taso ei nousisi. Sillä kun se nousee, ei näillä pimeydestä energiansa saavilla olennoilla ja energioilla ole enää sijaa täällä. Kollektiivin tietoisuuden taso ja näin ollen energeettinen taajuus muuttuu nyt merkittävästi. Aktivoimme rakkauden energian.

HYVÄT PUOLET

Tämä kokemus tuo jokaista läsnäoloon. Olemaan läsnä niin itselle, kuin läheisille. Huomaamaan kuinka kiireistä elämä on kenties ollut ja kuinka hyvältä tuntuu tulla kiireettömään olemiseen. Aluksi tämä varmasti tuntuu epämukavalta, mutta pohjalta alkaa kasvamaan uusi tapa olla maailmassa. Alamme elämään tästä hetkestä, emme seuraavasta käsin.

Rakkaus aktivoituu ja ilmentyy myötätuntona. Haluamme auttaa, tukea ja olla omalta osaltamme lievittämässä muiden kokemaa kärsimystä. Haluamme auttaa myös itseämme voimaan paremmin ja olla kirjautumatta pelkoon. Jokaista valonkantajaa tarvitaan nyt, joka elää pelon sijaan rakkaudesta käsin. Rakkauden värähde leviää kuin kulovalkea, tavoittaen ja tukien myös niitä, ketä pelottaa.

Vaikka olemme fyysisesti eristyksissä muista, lähennymme toisiamme energeettisesti. Koemme yhteyttä globaalisti ja olemme yhdessä vuorotellen pelon sekä rakkauden taajuuksilla. Haluamme jakaa rakkautta ja valoa niille, ketkä sitä eniten tarvitsevat. Eristämme itsemme, jotta muut saisivat olla terveitä. Se on rakkautta, ei pelkoa.  

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*