Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukauden enkelikorttitulkinta: kesäkuu 2020

Kuukauden enkelikorttitulkinta: kesäkuu 2020. Tulkinta on tehty kaikille tähtimerkeille. Sen on toimittanut Saga Malmi. Luethan myös nousu- ja kuumerkin aurinkomerkin lisäksi. Niistä muodostuu kokonaisuus.

Kortteina on käytetty enkelitarotkortteja nimeltä Angel Tarot Cards. Ne on tehnyt Radleigh Valentine. Kesän enkelikortit sinulle, ole hyvä!

Enkelitarotkortit. Kuva: Adlibris

Kauris: Veden 10 vastaa Maljojen 10 -korttia. Se tarkoittaa palkitsevaa perhe-elämää ja hyvää tunne-elämää sekä omien unelmien toteuttamismahdollisuuksia. Eli jos olet miettinyt jonkin unelman toteuttamista, niin… NYT ON AIKA. Älä enää keksi tekosyitä, vaan toteuta visiosi, on se sitten harrastukseen, työhön tai suhde-elämään liittyvää. Palkitseva ajanjakso omassa elämässä.

Vesimies: Veden ässä vastaa Maljojen ässä -korttia. Se merkitsee hyvää rakkauteen, mutta se muistuttaa myös siitä, että ensin on osattava rakastaa itseään. Itsearvostus on kaiken A ja O. Vahvistuva intuitio voi tulla kyseeseen. Joskus uusi tai uudistettu koti. Siunauksia satelee. Merkitsee suotuisaa lopputulosta kysyttyyn asiaan.

Kalat: Kohtalonpyörä ja arkkienkeli Mikael. Tämä tarotkortti voi liittyä elämäntehtävään. Merkitsee myönteistä muutosta. Jokin tilanne nytkähtää äkkiä eteenpäin. Kohta tulee jokin ratkaisu tilanteeseen, joka on jumittanut jo pidempään. Kaikki lähtee taas liikkeelle. Elämä normalisoituu sitä myöten.

Oinas: Voima ja arkkienkeli Ariel. Suuri sisäinen voima. Selviät mistä vaan. Älä tuomitse itseäsi tai toisia. Ole suvaitsevaisempi muita ihmisiä kohtaan, jos mahdollista. Anna anteeksi ja ole myötätuntoinen myös itseäsi kohtaan. Luonto kutsuu. Huom. Jos näet jotain eläintä usein luonnossa, kuvissa tai muutoin, niin kiinnitä siihen huomiota. Se voi tuoda sinulle viestin. Ks. symboli unikirjasta.

Härkä: Tulen ritari eli Sauvojen ritari. Nyt mennään, eikä meinata. Kysyjä itse tai joku läheinen. Toimelias, itsevarma mieshenkilö. Hyvin itsevarmalla asenteella mennään eteenpäin. Jotain yllättävää voi tulla vastaan, ja siihen pitää reagoida nopeasti. Aika on rahaa. Älä ryntäile, tee hyvä suunnitelma. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten tiedät.

Kaksoset: Veden 2 eli Maljojen 2 merkitsee ihmissuhdetta, joka tulee läheisemmäksi. Olemassa oleva suhde paranee laadullisesti. Tai uuden ihmisen kohtaaminen sinkuilla. Myönteinen lopputulos myös mahdollisissa konfliktitilanteissa. Ihanteellinen rakkauskortti. Vastavuoroinen rakkaus. Työelämässä merkitsee sopimusasioita. Saadaan aikaiseksi sopimus.

Rapu: Ilman 4 vastaa Miekkojen nelosta. Loma, vapaa-aika ja levon tärkeys. Yleensä kortti nousee silloin, kun elämään on tulossa aktiivinen kausi. Siksi pyydetään lepäämään, ennen kuin aktiivinen kausi alkaa. Voi viitata myös tulevaan kesälomaan. Anna asialle aikaa. Päätökset syntyvät helpommin, kun mietit sen loppuun asti, kaikessa rauhassa. Jotain tapahtuu vasta lomien jälkeen.

Leijona: Maan ritari eli Lanttien ritari. Läheinen henkilö, yleensä miespuolinen, kuten työantaja, kumppani tai tuttava. Hidasta Maan voimaa huokuva tarotkortti. Kunnioita sitoumuksia, jotka olet tehnyt. Hoida keskeneräiset asiat pois päiväjärjestyksestä. Lupaukset ja niiden pitäminen sekä suhteessa että työelämässä. Myös suojelusenkeliä merkitsevä. Saat ohjausta “ylhäältä”.

Neitsyt: Ilman 8 vastaa Miekkojen kahdeksaa. Voi olla tunne siitä, että kädet ovat kuin sidotut. Jostain tilanteesta ei ole ulospääsyä. Ajatukset kiertävät kehää. Miekat ovat ajatuksia: kun muutat ajatuksesi, muutat tilanteesi. Askeleen ottaminen on ajankohtaista. Neuvoksi nousee Maan Kuningas eli Lanttikuningas, joka viittaa usein ajankohtaiseen ihmissuhdeasiaan. Suhdekuvio, joko yksityiselämässä tai työelämässä. Vaikka tuntuu, että on ansassa, niin se ei ole koko totuus. Pääset pois tilanteesta.

Vaaka: Veden 4 eli Maljojen 4 viittaa siihen, että henkilö kokee menettäneensä jonkin tilaisuuden. Tylsistyminen ja tyytymättömyys voivat vaivata. Mahdollisuuksia on jäljellä, mutta niitä ei tunnisteta. Älä luovuta tai menetä toivoasi. Yksi iso malja on etualalla. Se on sinulle tarkoitettu. Kyseessä voi olla joko uusi ihmissuhde tai uudistuva suhde, jos olet jo suhteessa.

Skorpioni: Tasapaino ja arkkienkeli Zadkiel. Kortti pyytää tasapainottamaan elämän osa-alueet. Henkilö pystyy yhdistämään esimerkiksi työn ja opiskelun tai opinnot ja perhe-elämän tai perhe-elämän ja harrastukset onnistuneesti. Hienovaraiset muutokset ovat nyt ajankohtaisia. Oikea ajoitus on nyt tärkeää. Yhteistyö toisten kanssa sekä kompromissit. “Yhdessä olemme enemmän.” Jakakaa vastuita suhteissa tai työssä.

Jousimies: Ylipapitar ja arkkienkeli Haniel. Kuuntele intuitiotasi. Harkitse huolella kaikkia siirtojasi. Mieti, mitä todella tahdot. Tee päätös sydämelläsi, jotta se tuntuu sinusta hyvältä. Feminiinisyys. Naiseus. Tilanteisiin meneminen myötätuntoisella, naisellisella voimalla. Asioita ei tarvitse pakottaa tapahtumaan. Vastaanottamisen aika. Ota hyvä vastaan! Jotain on tulossa tietoosi ikään kuin uutena mahdollisuutena tai hienona tilaisuutena.

Yhteinen enkelitarotkortti alkukesään: Veden 5 eli Maljojen viitonen kuvastaa sitä, että kaikki ei ole mennyt, kuten toivoit. Tilanne pitää sisällään kätkettyjä siunauksia. Älä itke kaatuneen maidon perään. Tunnetaidot: tunteiden tunteminen ilman riehumista tai sitä, että antaisi muiden kuulla kunniansa. Tunne kaikki ikävätkin tunteet, jotta ne voivat virrata pois. Onko sinulle luvattu jotain sellaista, mitä et saanutkaan? Onko joku antanut olettaa enemmän? Kaikkea ei kuitenkaan ole menetetty. Kortin etualalla on iso malja. Se on sinulle: uusia ovia avautuu, aina.

Usein jäämme tuijottamaan sulkeutunutta ovea niin pitkäksi aikaa, ettemme huomaa ovea, joka on jo avautunut. —Helen Keller

Kuukauden enkelikorttitulkinta on vain suuntaa-antava. Se on voimassa alkukesän 2020. Kun haluat henkilökohtaista tulkintaa enkelikorteista, niin siirry osioon >>> Enkelikorttitulkinnat Tulkinta.fi