Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Leijonanportti odottaa sinua

Joko olet kuullut Leijonanportista, tuosta energeettisestä portaalista kohti korkeampia energeettisiä värähtelytaajuuksia? Jos luet tätä nyt, niin tämä info on sinulle. Leijonanportti on siriuslaista energiaa ja kahden kultaisen leijonan vahtima portti. Siitä nimi. Siriuksen kuninkaalliset leijonat, eilisen ja huomisen leijona, vahtivat portin ovella ja päästävät sisään ne, ketkä ovat valmiita kulkemaan uuteen aikaan.

Leijonanportti on siirtymä vanhasta uuteen. Se aloittaa uuden luomissyklin, jonka vaikutukset ulottuvat vuoteen 2020 ja 2021. Tämä energeettinen portaali avautui 26.7. ja se on täysin auki 8.8. Portti sulkeutuu 12.8.2019. Sinua kutsutaan nyt kulkemaan tämän portaalin läpi, jotta pystyt uudessa aikasyklissä luomaan itsellesi entistä enemmän valoa sisältävää elämää.

LEIJONANPORTIN VAIKUTUKSET

Ne ketkä kulkevat tämän portaalin läpi, tulevat läpikäymään transformaatioprosessin. Tuo muutosprosessi vaikuttaa DNA:sta lähtien fyysiseen kehoon, energiakehoihin, tietoisuuteen ja oman todellisuuden luomisprosessiin. Nämä kaikki eivät tietenkään tapahdu kerralla, mutta portin läpikulkeminen käynnistää nämä muutokset sinussa.

Jos mietit, onko tämä portti sinulle ja pääsetkö kultaisten leijonien ohi, voit huokaista helpotuksesta. Sinua ei olisi tuotu tämän informaation äärelle, ellet olisi valmis viemään itseäsi Leijonanportista läpi. Portista läpikulkeminen aktivoi vanhasta irtipäästämisen prosessin, kaikki sellainen mikä ei enää palvele kasvuasi, tulee jäämään taakse.

NÄIN PÄÄSET LÄPI LEIJONANPORTISTA

Tämän energeettisen portin tai miten itse sen näen, portaalin, läpi pääsevät kaikki ne, jotka ovat henkisen kasvun polulla valmiita heräämään yhä syvemmin ulos mielen harhasta. Siirtyessämme 5D taajuuksille, ei ole enää mahdollista elää mielen ehdollistumista käsin ja pitää mieltä oman elämän johtotähtenä.

Mieli on aina edustanut vain erillisyyttä ja luonut vastakohdan sille viisaudelle, mikä sinussa on aina ollut. Tietoisuus on todellisuudessa se, joka ohjaa ja luo yhdessä sielun energian kanssa meidän ihmiskokemusta. Mieli on vain palvelemassa tehtävää, jossa se on luonut erillisyysharhan, jotta löydämme takaisin kotiin. Omaan todelliseen olemukseemme.

Kuvittele mielessäsi saapuvasi kahden kultaisen leijonan vahtiman portin eteen. Näet, kuinka leijonat astuvat sivuun ja antavat sinun aloittaa matkasi portin läpi. Astut sisään portaaliin, jonka läpikulkemiseen menee yksilöllinen aika. Portaalissa oleminen tulee nostattamaan käsittelyyn ja kohdattavaksi asioita, jotka eivät enää toimi elämässäsi.

Jatka rohkeasti kulkemista Leijonanportin läpi, vaikka se voi joinakin hetkinä tuntua raskaalta. Kaikki portaalissa sisällä olevat tulevat saavuttamaan sen toisen pään 12.8. mennessä. Silloin astut virallisesti uusille aikajanoille, jotka sisältävät oman henkilökohtaisen transformaatioprosessisi kohti yhä enemmän valoa sisältävää olemusta. Alat luomaan vaivattomasti ja kuljet eri todellisuuksissa kevyesti ja ilolla. Tervetuloa 5D:hen.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, EnergiaValmentaja

Kerro meistä kaverille

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*