Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Manifestoinnin salaisuus

Oletko yrittänyt manifestointia, mutta tulokset eivät ole olleet ihan vakuuttavia? Ehkä olet päättänyt jopa luopua koko hommasta Secret-boomin laannuttua. Kaikki me haaveillaan ja unelmoidaan, mutta jostain syystä toiset onnistuvat unelmiensa todellisuuteen manifestoinnissa paremmin kuin toiset. Joka on todiste siitä, että kyllä manifestointi toimii. Kun sen tekee oikein.

Taitaa olla aarrekartan kulta-aikakin jo ohi. Ehkä se on jäänyt unholaan ja olet laittanut vuosia sitten tekemäsi aarrekartan keräyspaperiin. Jos se löytyy kaapin perukoilta, niin kaiva ihmeessä se esiin. Pääset tsekkaamaan, että oletko onnistunut luomaan haluamasi todellisuuden ilman aktiivista muistutusta.

Manifestointiin liittyy useita liikkuvia osia ja keskittymällä vain yhteen, ei prosessi etene universumin lainalaisuuksien mukaan. Lopulta manifestoinnissa ei ole muusta kyse, kuin tietyllä energeettisellä taajuudella olemisesta. Mutta se miten saat itsesi tuolle taajuudelle sen verran pysyvästi, että unelmasi manifestoituu, vaatii muutamaan asiaan huomion kiinnittämistä.

KAIKKI ON JO OLEMASSA

Se mitä haluat elämääsi luoda, on jo energeettisesti olemassa. Kaikki todellisuudet, vaihtoehdot ja lopputulemat ovat jo universumin rajattomassa matrixissa luotuna. Mutta vain joistakin niistä tulee sun todellisuutta. Ja sinä päätät, mitkä niistä todellisuuksista haluat kutsua luoksesi. On aika ruveta unelmoimaan muustakin kuin ilmaisista ämpäreistä ja lottovoitosta.

Sillä oikeesti mitä me halutaan, on kokea tiettyjä tunteita. Monille iso kasa rahaa edustaa kaikkien ongelmien ratkaisua. Jos se olisi totta ja raha ratkaisisi kaiken, meillä ei olisi itsemurhia tekeviä julkkiksia eikä riippuvuuksiin pakenevia räppäreitä. Raha ei ratko muuta kuin sen, ettei tarvii keskittyy sen puutteellisuuteen. Vapautuu aikaa keskittyä muihin juttuihin.

MANIFESTOINNIN SALAISUUS

Aloita määrittämällä tarkasti mitä haluat. Kirjoita kaikki ne asiat paperille ylös. Kun tarkastelet listaa, huomaat että monen asian taustalla on itseasiassa tunne, jota haluat kokea. Esimerkiksi samainen rentouttava fiilis voi syntyä niin kesämökillä kuin Malediiveilla. Mutta jos haluat Malediiveille, niin sitten laitat ylös reissun sinne. Universumi tykkää siitä, että olet tarkka ja yksityiskohtainen. Se helpottaa tietyllä halutulla energeettisellä taajuudella olemista.

Seuraavaksi joko teet unholaan jääneen aarrekartan kuvilla tai sitten ripustat unelmalistauksesi näkyville. Kyse ei ole kuvien tuijottelusta, vaan siihen tunnetilaan kirjautumisesta, jota listaamasi asiat edustavat. Energia toimii taajuuksina ja tunteet ovat vahvin tapa olla jollakin taajuudella. Kysyisin tiettyä unelmaa katsoessani, että miltä se tuntuu, kun tuo asia on todellisuutta. Se auttaa pääsemään “oikeaan” moodiin.

Kolmantena (ja usein manifestoinnissa unohdettuna) osana on toiminta. Lottovoittokaan ei voi tulla, jos ei lottoa. Ilmaista ämpäriä ei saa, jos ei lähde sitä paikan päälle jonottamaan. Unelmat vaativat myös toimintaa, ei pelkkää unelmointia. Lomamatka vaatii säästämistä ja säästämissuunnitelmaa. Uusi työ vaatii työpaikkojen katselua netistä ja hakemusten lähettämistä. Yhdistä siis visiosi, tunnetila ja toiminta. Ja tarkkaile ilolla, milloin asiat alkavat näkymään omassa todellisuudessasi.

Seuraa iloa,

Kaisa W Koskinen, Muutosvalmentaja

Anna mielipiteesi minusta

Tietäjille ei voi osoittaa kysymyksiä tai yhteydenotto pyyntöjä palautelomakkeen kautta.

*