Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Meedio, selvänäkijä ja parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Sanna Suorsa

Selvänäkijä, meedio ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Enkelivalo Selvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Petriina Virtanen

Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Anne Rahkola

Tarot-tulkitsija, selvänäkijä ja parantaja

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Jaana Hotakainen

Selvänäkijä

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Elina Kaarre

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät
Tajunnanvirta-rajtieto

Manifestointi. Kuinka tunteet manifestoituvat todeksi?

Manifestointi. Ajatuksistaan tietoinen ihminen voi myös luoda tietoisesti niissä puitteissa, joissa hän pystyy luomaan. Kyse ei siis ole kaiken mahdollisen luomisesta todeksi tai minkä tahansa asian tai tilanteen manifestoinnista. Sen, mitä lähetämme itsestämme maailmaan, saamme takaisin. On parempi antaa kuin ottaa vastaan.

On siis tärkeää alkaa luoda sydämensä toiveita. Kun ihminen todella haluaa jotakin, niin hän keksii keinot. Kuuntelemalla sydämensä ääntä voi löytää manifestoinnin avaimen. Manifestoinnin avain on omassa itsessä, omassa sydämessä, joka tietää ja tuntee sinut. Kyse ei ole vain rahasta, vaan ennen kaikkea rauhasta; sielunrauhasta.

Manifestointi ja todellisuus

Sydämessä asuvat todelliset unelmat; eivät järjen ääni ja egon rajoitukset. Rajoittavat uskomukset estävät meitä etenemästä elämässä ja pitävät meidät paikoillaan, kunnes näännymme henkisesti kuoliaiksi. Luominen on muuntamista mutta myös tekemistä. Se ei ole missään nimessä ole Jumalan luomistyön vähättelyä, koska Jumala on luonut meidät. Jumalallinen on myös taannut sen, että meillä on valinnan vapaus luoda elämäämme joko hyvää tai pahaa, joko rakentavaa tai tuhoavaa, joko myönteistä tai kielteistä.

Elämäänsä pystyy vaikuttamaan tiedostamalla omaa luomistyötään. Sellainen ei siis missään kohtaa kilpaile Jumalan luomistyön kanssa. Ihminen voi vastaanottaa vain sitä, mitä hän omassa olemuksessaan on. Manifestointi esitetään joskus kielteisessä valossa siksi, että jotkut tuntevat syyllisyyttä siitä, että heidän elämänsä on sellainen peili, johon he eivät halua katsoa. He kiistävät oman luomistyönsä ja vaikutusmahdollisuutensa sitä myöten.

Fyysisessä, kiinteässä maailmassa asiat aineellistuvat hyvin hitaasti, joten ajatuksia ja tunteita on säilöttävä itsessä kauan, ennen kuin ne tulevat näkyviksi. Rauha alkaa aina omasta sisimmästä. Jos emme luo rauhaa itsessämme, emme voi myöskään luoda sitä muussa maailmassa.

Enkelit ja manifestointi

Manifestointi on mahdollista enkelten avulla. Arkkienkelit ovat hyvin voimakkaita auttajia, jotka voivat palvella valotyössä. Enkelit eivät saa auttaa, ellei heiltä pyydä apua. Kaikilla on suojelusenkeli, mutta ihminen voi työskennellä myös arkkienkeleiden kuten arkkienkeli Rafaelin kanssa. Apu täytyy pyytää itse, koska maailmankaikkeuden lait velvoittavat kaikkia ja kaikkea. Vapaata tahtoa eivät enkelitkään voi ylittää, mutta he voivat pyynnöstäsi palvella Jumalan tahtoa.

Enkelit ovat valon lähettiläitä ja sanansaattajia, joilta voi pyytää apua joko heidän erityistehtävänsä mukaisesti . Enkelit ilmestyvät usein värein kuten arkkienkeli Jofiel auringonkeltaisena ja arkkienkeli Mikael sähkösinisenä. Kun teemme yhteistyötä niin maan päällä kuin taivaassa, niin olemme luomassa taivasta maan päälle. Taivas siirtyy sisimpämme mukana myös tulevaan elämään.

Taivas ja helvetti ovat sielussa; sieluntiloina. Palvelemisena tai ei-palvelemisena.

Manifestoituvatko pelot?

Manifestointi on myös keino luopua peloista. Se on myös erinomainen mittari siihen, luoko pelosta vai vapaudesta. Valotyö ei ole valotyötä, ellei sitä tehdä kaikkien tai kaiken korkeimmaksi parhaaksi. Alkulähteestä eli Jumalasta manifestointi takaa sen, että manifestoimme vain parasta mahdollista.

Pelot eivät manifestoidu ajatuksen tai tunteen nopeudella, koska elämme jähmeässä fyysisyydessä. Mutta pitkällä aikavälillä ajatukset ja tunteet alkavat manifestoitua eli tulla todeksi, myös kehossa. Kehotietoisuus on tärkeää, samoin kun tietoisuus siitä, mitä manifestoi käsi Jumalan kädessä.

Joskus menetysten merkitykset selkiintyvät jälkikäteen, mutta ne saavat selityksensä. Enkelit palvelevat Alkulähdettä eli Suurinta Rakkautta. Tee sinäkin samoin.