Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Menneet elämät ja tulevat elämät (progressiohoito)

Regressioterapiassa voidaan tavallisesti katsoa sekä menneet elämät että tulevat elämät. Kyseessä voi olla myös progressiohoito. Itse sen tekeminen ei välttämättä onnistu, ellei sitten tallenna regressio- tai progressiohoitotapahtumaa omaan puhelimeensa, josta sen voi itse kuunnella.

YouTubessa on videoita, joiden avulla on mahdollista käydä katsomassa ainakin menneitä elämiä. (Hae: “Menneen elämän meditaatio”) Entä tulevat elämät? Kaikilla ei niitä ole, jos ylösnousemus on jo tapahtunut.

Ylösnousemus tarkoittaa sitä, että kiertokulku täällä maan päällä on päättymässä nykyisen elämän jälkeen. On aika siirtyä korkeampiin maailmoihin ja edetä sielutasolla. Sielulla ei välttämättä enää ole tarvetta syntyä uudelleen maan päälle.

Tulevat elämät ja tulevaisuuden katsominen

Tulevat elämät -hoito antaa mahdollisuuden katsoa myös muuta tulevaisuutta kuten työtilanteen tai ihmissuhteen jatkoa. Aluksi katsotaan tunnelmaa ja ympäristöä, sisäisin silmin. Sitä kautta voidaan siirtyä tarkastelemaan yksityiskohtaisemmin omaa tulevaisuutta.

Olemme ajan virrassa, jossa voidaan kulkea molempiin suuntiin. Tulevat elämät eivät aina näy. Niihin ei välttämättä usko riittävästi. Tai sitten sellaista ei vielä ole tiedossa. Tulevan elämän katsomisessa voidaan edetä vuosi vuodelta. Jos näyt eivät ulotu uuteen elämään, vaan näkyy tyhjää, niin ei hätää. Kaikki se, mitä näytetään, on tarkoituksenmukaista. Joskus regressioterapiassa mennään “elämien väliin”.

Tulevaisuutta koskevaa hoitoa kutsutaan progressiohoidoksi. Progressiohoito vie ajassa eteenpäin. Esimerkiksi ALH-hoitajat (ks. ALH-hoidot tai Angel Light Hypnosis) tekevät niitä. Myös regressio-ohjaajalta voi kysyä, tekeekö hän Tulevat elämät -hoitoa.

Visualisointi työkaluna ja unelmointi

Meditointi, visualisointi, on myös mahdollisuus katsoa omaa tulevaisuutta ja tunnustella sitä, miltä se omassa kehossa tuntuu. Tuleeko hyvä ja kevyt olo? Vai ahdistava ja kireä olo? Oma keho, etenkin vatsan alue, kertoo paljon, kuin myös mieli.

Jos koet syvää rauhaa ja läsnäolon tunnetta tietyn tulevaisuuden vaihtoehdon kohdalla, niin se on luultavasti oikea valinta. Jos koet suurta ahdistusta, niin mieti, mistä tuo sisäinen ristiriita tai paha olo syntyy. Onko se vain pelkoa vai jotain muuta?

Pelon pallo on aina puhkaistavissa, mutta jos kyse on sydämen asiasta, niin silloin ahdistus on merkki siitä, että se ei ole oikea tapa toimia. Se ihmissuhde ei taida olla hyväksi. Tulevat elämät voi kokea unelmointina. Unelmointi ja visualisointi ovat työkalujasi.

Tulevat elämät ja tulevaisuus paljastuvat

Voit myös itse johdatella itsesi kevyeen meditaatioon (ei transsiin), jossa olet tietoinen siitä, mitä ympäristössäsi tapahtuu ja voit milloin tahansa “palata”. Jotkut nukahtavat tässä kohtaa, mikä on OK. Silloin on suuri levon tarve.

Alitajuinen mieli voi käsitellä asioita. Nukkuessa voi tulla ratkaisuja unikuvina. Näyt voivat tulla erilaisissa tietoisuudentiloissa. Koe, miltä tuntuu, kun jokin unelmasi tai elämänvalintasi on toteutunut. Istu mielikuvassasi esimerkiksi hiekkarannalla ja koe, kuinka meren aallot hellivät sinua. Ne voivat osua varpaisiisi tai voit kuulla niiden rytmin. Kuin universumin hengityksen.

Esitä tässä meditatiivisessa tilassa kysymys kuten “miten työasiani järjestyy?” Joskus näet symbolin, joskus kuulet päässäsi selkeän ajatuksen, jota et voi muuttaa. Hyväksy vastaus. Voit halutessasi kirjoittaa sen ylös. Voit myös kysyä, minkä kuuluu toteutua.

Tulevien elämien tai tulevaisuutensa katsominen vuosia eteenpäin saattaa olla myös hyvin hoitavaa. Tiedosta, minkälaista tulevaisuutta olet luomassa nykyisten valintojesi pohjalta. Elämäsi on ponnahduslautasi omaan tulevaisuuteesi: muuttamalla tätä hetkeä muutat tulevaa. Kuva: Pixabay (madonreikä)

Summary
Article Name
Menneet elämät ja tulevat elämät (progressiohoito)
Description
Progressiohoito, regressiohoito, menneet elämät, tulevat elämät
Author